Удължаване на косата- 11

• 144 289
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,

и аз търся да си купя коса...Изчетох доста,но виждам че главно се препоръчват салони като Дима и Магама,където според мен цените са доста скапи...

Аз си търся тъмноруса,дълга почти до кръста коса,до 300 лева,със щипки прикачаща се.

Ако някой продава такава или може да ме насочи откъде да взема ( живея в София) ,ще бъда много благодарна.

# 661
искам да похваля един салон в П-в където пред и два дни си удължих косата  цените и обслужвнетобяха супер за 100 кичура които ми сложиха и оформянето на прическата ми взеха 400лв  а тресата беше 250лв и е доста гъста преди това бях обиколила доса салони но цените бяха двойни дано да помогна на някои който иска коса  салона се намира в х-л Но рис до с-нБо тев

# 662
Здравейте,

и аз търся да си купя коса...Изчетох доста,но виждам че главно се препоръчват салони като Дима и Магама,където според мен цените са доста скапи...

Аз си търся тъмноруса,дълга почти до кръста коса,до 300 лева,със щипки прикачаща се.

Ако някой продава такава или може да ме насочи откъде да взема ( живея в София) ,ще бъда много благодарна.
в Пловдив в х-л НОРИС треста беше 250 лв

# 663
  • София
И аз съм от София,но взех от Пловдив на So Cap треси.Имаше много видове на нормални цени,има и сайт Peace.

# 664
На треса какво казвате ? Единия ред ли е това? Някой да ме насочи откъде да си взема качествена коса в София?

# 665
Моми4ета досега съм била само с кабзи и ве4е да не 4уя за тях и реших да си слагам треси4ка с шнолки.Имам въпроси оба4е към вас които носите с шолки:
1.Държи ли се здраво тресата за косата ви и има ли вероятност да падне??
2.Лесно ли се слага?
3.Не се ли виждат шнолите newsm78

# 666
  • Пловдив
Моми4ета досега съм била само с кабзи и ве4е да не 4уя за тях и реших да си слагам треси4ка с шнолки.Имам въпроси оба4е към вас които носите с шолки:
1.Държи ли се здраво тресата за косата ви и има ли вероятност да падне??
2.Лесно ли се слага?
3.Не се ли виждат шнолите newsm78
1.Държи здраво и е много стабилна
2.Лесно се слага и маха.Удобството да си я махнеш преди сън или преди миене на твоята коса е незаменимо.
3.не се виждат въобще

# 667
Благодаря мнооого!!!!  bouquet Hug Hug

# 668

cleopatra1 - аз лично си поръчвам коса и щипки от един сайт, намират се иначе във Варна, косата се продава на сантиметър, демек смяташ колко ще ти трябва и си поръчваш, ако не можеш да си я зашиеш, ти я шият те. Ако имаш интерес пиши ми на личния да ти кажа фирмата, че да не излезе тук като реклама. ето линк за профила ми във facebook.com да видиш косата и моята коса по принцип http://www.facebook.com/album.php?profile=1&id=1351891535

# 669
Здравейте! Незнам дали въпросът ми е за тук,но виждам,че  доста разбирате от тези работи  Wink ..Та въпросът ми е.. Имам тъмно кестеняви естествени удължения за коса ,но се боядисах руса и и исках и тях да боядисам ,опитвах с изрусител ...и Нищо...После със обезцветител който държах на косата от 18 часа на единия до 14 часа на другия ден ..и отново нищо...та Имате ли някакви идеи?? Ще съм мн благодарна,ако някой помогне  Hug Hug .. И пак се извинявам ,ако въпросът ми не е за тук Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 670
Ако косата е изкуствена, няма да може да се промени цвета й. АКо е естествена, изсветлява се нормално. От опита ти досега, явно е изкуствена.

# 671
Явно косата, което имаш не е много естествена, щом не се е боядисала - по принцип хубава естествена коса се боядисва за същото време както нашата собствена, така че ... Simple Smile проблемът е в косата не в боята или времето, което си я боясивала.

# 672
Моми4ета здравейте,може и да коментирано,но не намерих нищо Simple Smile Та някой от вас да е поръ4вал от този сайт коса http://www.foxylocksextensions.com/ и има ли отзиви естествено

# 673
  • Sofia
Моми4ета здравейте,може и да коментирано,но не намерих нищо Simple Smile Та някой от вас да е поръ4вал от този сайт коса http://www.foxylocksextensions.com/ и има ли отзиви естествено
И аз бях питала преди време, но никой нищо не каза...  Confused

# 674
Някой има ли отизиви от Дима стил и метода с пришиването на ленти ?

Общи условия

Активация на акаунт