Удължаване на косата- 11

• 145 549
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
искам да ви питам от косите на магама 50 см треса дали ще е достатъчна за опашка??

# 316
искам да ви питам от косите на магама 50 см треса дали ще е достатъчна за опашка??

А защо направо не си вземеш опашка, вместо да преправяш треси?

# 317

А защо направо не си вземеш опашка, вместо да преправяш треси?
защото в магама процедират така.опашките са по поръчка и се изработват от треса.

# 318
Има готови.

# 319
ами така ми казаха по телефона  newsm78

# 320
  • Mонтана
може да си правиш косата както си поискаш,няма да паднат,щипките са зашити за тресата а като си ги зака4иш за твоята коса те хващат доста здраво,даже има някои които трудно се отщипват след това.А за опашка като направиш опашката увиваш един ки4ур коса около нея като ласти4ка и нищо няма да се вижда

# 321
Знаеш ли какви са цените им,например в "Магама"? Simple Smile

# 322
Здрасти на всички Smile .
Момичета 3 години бях блондинка,и косата ми вече за нищо не става.Решила съм тези дни да се боядисам черна.Преди да взема това решение си взех една изкуствена руса коса на клипси и жената,която ми я продаде каза,че може да се боядиса само със оцветители..е добре де аз много искам фризьорката ми да я боядиса черна и да ми я сложи...Вие как мислите ще може ли коса с изкуствен косъм да се боядиса?  #Crazy newsm78

# 323
Мелиса, преди 2 години взеха на едно момиче около 600лв, сега със сигурност ще е повече, но няма да са увеличили цената с повече от 100лв, мисля.

Джуси, зависи от косата. Някои изкуствени нямат проблем да се боядисат. Но тия с най-кофти качество не се боядисват, стават само на петна.

# 324
Здрасти на всички Smile .
Момичета 3 години бях блондинка,и косата ми вече за нищо не става.Решила съм тези дни да се боядисам черна.Преди да взема това решение си взех една изкуствена руса коса на клипси и жената,която ми я продаде каза,че може да се боядиса само със оцветители..е добре де аз много искам фризьорката ми да я боядиса черна и да ми я сложи...Вие как мислите ще може ли коса с изкуствен косъм да се боядиса?  #Crazy newsm78
Не се заблуждавай! Изкуствена коса не може да се боядиса! Аз съм професионален перукер и знам за какво говоря! По добре си купи нова коса, те поне не са скъпи! Вече има и коса която може да се обработва с маша. Ако искаш повече информация за това как са оцветени изкуствените коси ще пиша по подробно! Peace

# 325
Ехх момичета Sad(((((((((((((( майка ми не ще да даде пари за нова коса Sad оф не знам вече..само дето си дадох парите за русата а сега искам да си смяна цвета но не мога да сложа русата  Sad косата ми е по-зле и от перушинаааа  Cry

# 326
Джуси, а каква е цената на изкуствената коса?

# 327
60лв Sad  само дето си дадох парите за русата охх ако знаете как ме е яд  #2gunfire ама аз си знаех,че ще съжалявам накрая  Twisted Evil Sad

# 328
момичета сигурни ли сте,че няма как да се боядиса коса  с изкуствен косъм Sad( наистина ли няма никакъв начин Cry дори и с оцветител?

# 329
Ооооо, тя щом е 60лв, значи е от най-кофти косите. Ако все пак решиш, пробвай се само на едно кичурче, да видиш резултата.

Общи условия

Активация на акаунт