Удължаване на косата- 11

• 145 501
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Това е цената на 1 кичур.

# 466
Какво означава това: Кичури Great Lengths 1бр./50см     9.80 лв ?
1бр. ще е само един кичур или някакъв комплект?

Косата ми е до гърдите дълга и искам да си сложа 50см, не мисля че ще ми трябват толкова много кичури. Интересно ми е колко ще струва.

Какво като е до гърдите косата ти? Мислиш, че ще минеш с един два реда кичури най-отдолу ли? Rolling Eyes В най-добрият случай може да минеш със 100-100 и няколко, макат че и това ме съмнява де. И да, цената е на кичур с поставянето му.

# 467
Май няма да се слага коса скоро.. Като сметна колко ще струва, лошо ми става.

# 468
Какво означава това: Кичури Great Lengths 1бр./50см     9.80 лв ?
1бр. ще е само един кичур или някакъв комплект?

Косата ми е до гърдите дълга и искам да си сложа 50см, не мисля че ще ми трябват толкова много кичури. Интересно ми е колко ще струва.

Магама е единственият вносител на Грейт Лентс за България, така че от тях е най-добре да се сложи от тази коса.
Относно колко ще ти струва приблизително кичури за коса до гърдите, моята в момента е толкова и  при последната поправка януари сложих 56 кичура от старите и задължително 25 кичура от 50см нови, за да е пак същата дължина, та имам в момента 81 кичура. Ти ако сложиш 40 кичура от 40см по 7.90лв и 40 кичура от 50см по 9.80лв това струва 708лв. Горе-долу те ориентирам, като при поправка стариите кичури които поставят после са по 2лв. и си слагаш само за дължина нови от 50см. На 3 мес съм на боя  и след още 3 мес поправка.
Ще пусна снимки при малко свободно време!  Hug

# 469
Някой взимал ли си е коса от hairbg.com, и знаете ли дали е качествена ?

# 470
Момичета, а дали може да се комбинират 2та метода - кичури+треси?
Аз след дълго чудене /между Магама и Дима/ все пак си сложих 2треси в Дима Стил, косата която ми избраха определено е добра, че преди си бях купила една от друго място, дето се късаше и заплиташе и на 3ия месец я хвърлих Close обаче тресите са с дебелината на моя косъм, т.е тънки, а основното което аз искам е обем. Чудя се ако се сложат някакъв брой кичури в основата на главата и от там нататък тресите дали ще се получи това което искам newsm78 и дали въобще е възможно
В Дима Стил предлагат различни по качество  и вид коса, но мисля че не предлагат Great Lengths.

А за Great Lengths ако Ви кажа, защо не си сложих...Това е индийска коса, която се изкупува /най-вероятно на безценица/ от индийските храмове и след това естествено минава разни обработки , мисля че в Англия. Индийците вярват, че в косата се натрупват всички грехове и затова може би 1годишно отиват в храм и си бръснат главите, като косите остават в храма. Един от най-богатите храмове в Индия /забравих му името, ама те там са толкова много/ се издържа точно от тези проажби. Та аз като си помислих, как ще потроша пари за да си купя грехове Laughing

# 471
Глупости. Crazy

# 472
и аз така мисля.....ти ми дай коса с такова качество, пък и ако ще демони да има....( според мен е европейска)

# 473
Всеизвестен факт е, че по-голямата част от естествената коса идва от храмовете, на Great Lenghts също, дори в сайта им го пише.
По-напред съм писала по въпроса, също и за "европейската" коса.
Виж, за "грехове" и подобни не знам.

# 474
В момента по-изгодно ми се струва да съм със естествената си коса... В тази криза няма как да си позволя този лукс

# 475
страшно много искам Great Lenghts , но ми е твърде скъпо.....

# 476
  • Varna
Здравейте, мами Simple Smile Преди няколко дни си взех треси със щипки от един салон във Варна, правя го за втори път. Косата е мн хубава, чуплива и естествена (и предния път също беше), обаче направих голяма глупост - сега реших да си взема тъмно кестеняви, почти черни треси и да боядисам светлокестенявата си коса с безамонячна в цвета на тресите. За пръв път си правя подобен експеримент и изобщо не се възприемам с тази тъмна коса....Надявам се боята от моята си коса да падне, ако не -ще се боядисам светъл кестен и това е. Но хубавите ми треси  стават безполезни... Не мога да си позволя да затворя пари в шкафа и реших да ги обявя за продажба, свалих 1/3 от цената, на която съм ги закупила, макар да съм я слагала само веднъж. Много ви моля, ако се интересувате или познавате някой, който си търси такъв тип коса, пишете ми . Косата е много хубава и който я вземе, ще остане доволен. Благодаря предварително.

# 477
Искам да ви предупредя да не си купувате коса от http://www.facebook.com/#!/pages/100-estestveni-kosi-za-udlzavane-100-human-hair-extensions/296172806734?ref=ts защото ужасно се скупе- като я среща или прокарам пръсти през нея, винаги има коса( не накъсване, направо целия косъм пада....) просто ужас... #2gunfire

# 478
Здравейте, пускам обещаната снимка.  Hug
http://djoli.snimka.bg/other/kosa.276179.0.big

# 479
Привет и от мен Hug Значи аз съм с удължена коса от близо 3год. като съм сменяла 2-3 вида. Значи исках да ви попитам знаете ли дали се продават някъде само по 1 или 2 треси ? Тази коса с която съм сега е с дължина 55см. и понеже искам да е малко по-дълга се чудя дали от някъде ще мога да си купя само 1 треса колкото за дължина,защото от цяла коса нямам нужда? newsm78

djolii, супер е косичката  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт