Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да продам косата си?
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да продам косата си?
-
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Методите за удължаване на косата включват кичури, пришиване, сплитване, лепенe с кератин, използване на метални или пластмасови пластини, ленти и щипки. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от личните предпочитания и типa коса. Методът за удължаване на косата с кичури включва прикрепване на изкуствени или естествени кичури към естествената коса с помощта на лепило, което се разтапя със специална машинка. Този метод е известен със своята дълготрайност и е подходящ за всички видове коса. При този метод за удължаване на косата, треси или кичури се пришиват към естествената коса. Този по-евтин метод може да причини механично увреждане на косата и ограничени възможности за прически. Съществуват няколко метода за удължаване на косата, включително капсулирани удължения, разширение с шев, лепенe, микро-пръстенно удължаване и други. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от предпочитанията на клиента и типa коса.
-
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
-
Виждат ли се кератиновите връзки при пуснати коси?
-
Може ли спането на кичурите да бъде удобно?
обаче тресите са с дебелината на моя косъм, т.е тънки, а основното което аз искам е обем. Чудя се ако се сложат някакъв брой кичури в основата на главата и от там нататък тресите дали ще се получи това което искам
и дали въобще е възможно
Преди няколко дни си взех треси със щипки от един салон във Варна, правя го за втори път. Косата е мн хубава, чуплива и естествена (и предния път също беше), обаче направих голяма глупост - сега реших да си взема тъмно кестеняви, почти черни треси и да боядисам светлокестенявата си коса с безамонячна в цвета на тресите. За пръв път си правя подобен експеримент и изобщо не се възприемам с тази тъмна коса....Надявам се боята от моята си коса да падне, ако не -ще се боядисам светъл кестен и това е. Но хубавите ми треси стават безполезни... Не мога да си позволя да затворя пари в шкафа и реших да ги обявя за продажба, свалих 1/3 от цената, на която съм ги закупила, макар да съм я слагала само веднъж. Много ви моля, ако се интересувате или познавате някой, който си търси такъв тип коса, пишете ми . Косата е много хубава и който я вземе, ще остане доволен. Благодаря предварително.