Удължаване на косата- 11

• 145 482
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Привет и от мен Hug Значи аз съм с удължена коса от близо 3год. като съм сменяла 2-3 вида. Значи исках да ви попитам знаете ли дали се продават някъде само по 1 или 2 треси ? Тази коса с която съм сега е с дължина 55см. и понеже искам да е малко по-дълга се чудя дали от някъде ще мога да си купя само 1 треса колкото за дължина,защото от цяла коса нямам нужда? newsm78

djolii, супер е косичката  Simple Smile
от фризьорския салон...аз си поръчах треса 28см на 55

# 481
  • София
Я да ви запитам разни неща:
Искам такава която се слага и се маха лесно - Като на Корнелия от ББ.
И да е на поносима цена.
Гледах предложения в български сайтове, в Ибей, но нищо не разбирам.
Няколко реда/треси/ ли се взимат или само един?
Моята коса е гъста. За цвета - ще го нагодя.

# 482
А мнение за тресите на Дима стил и Магама? Сега виждам, че има и промоция в Магама, която ми изглежда с прекалено ниски цени :
Комплект естествена коса на редове с шнолки:
40см - 280 лв.
50см - 320 лв.
60см - 360лв.

При все, че в Дима стил :
Коса до 40 см дължина 400 € 784 лв.
Коса до 50 см дължина 500 € 980 лв.
Коса до 60 см дължина 600 € 1176 лв

# 483
А мнение за тресите на Дима стил и Магама? Сега виждам, че има и промоция в Магама, която ми изглежда с прекалено ниски цени :
Комплект естествена коса на редове с шнолки:
40см - 280 лв.
50см - 320 лв.
60см - 360лв.

то за 1 метър треса ли е? Много е малко според мен, за качеството, което споделят другите...

# 484
Копирах от сайта, това пише. Не зная колко е.
Е, че не е Грейт лентс е ясно, но ми е чудно дали поне е добра.

# 485
Копирах от сайта, това пише. Не зная колко е.
Е, че не е Грейт лентс е ясно, но ми е чудно дали поне е добра.
не знам, последната която си взех от нета , е направо ужасна....

# 486
Няколко пъти са коментирани тези коси. Те са от над година на тази промоция. Не са хубави, затова и цената им е такава, и когато съфорумки ходиха да ги видят, се оказа, че иизбора на цветове е малък.

# 487
здравейте момичета,аз съм фризьор и ще си позволя да изкажа мнението си без да рекламирам марки,салони,адреси и тн.Simple Smile)
виждам че всички гледате магама и дима стил защото само те имат сайтове.вече има толкова много фирми които внасят качествена и достъпна коса ,че ще ви заболи главата:)така че ако ходите при един и същ фризор доверете му се,ние се интересуваме постояно от тези фирми,и поне аз не бих си позволил да продам некачествена коса на редовен клиент.не че на нередовните продавам други:))))))

# 488
а забравих да кажа че в дългогодишния си опит съм се убедил,че в повечето случаи не косата е лоша а никой не се грижи за нея.повечето клиентки,особено абитюрентки си гупуват косата и до там.както вашата коса има нужда от хубав шампоан,маска ,кристали и тн.така и другата коса има нужда от това.най малкото защото може да е естествена,но тя вече е мъртва след като е отрязана.няма корен който да я снабдява с необходините съставки.така че такава коса има нужда от 2 пъти повече грижа от колкото вашата.И НИКОГА ,АМА НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ КОСА ОТ ИНТЕРНЕТ.ако фирмата има 10 коси ще ви избере най лошата защото нямате възможност да я видите.а ще остави по качествената за реклама

# 489
  • София
Здравейте мацки,от 2003 година съм с удължена коса на Дима Стил.Сменила съм 3 комплекта за тия години и може да се каже,че съм дволна.Била съм и със шити редове и с капси,но косата ми е много тънка,след няма и 2 седмици започва да влиза между редчетата и да се заплита.Това води и до честа профилактика и разресване,което започна много да ми тежи.Ходене,разправии и всеки път по 60 лева.Преди месец станах мама и сега ще ми е още по-трудно с ходенето в салона.Решила да пробвам да захващам косата със въпросните клипси.Та искам да ви попитам от къде мога да си закупя такива шнолки и дали сега като отида на профилактика в Дима ще искат да ми ги зашият за тресите.А може би и те продават,някой знае ли?Благодаря предварително!

# 490
Ние това с грижата zа косите го zнаем.Голяма 4аст от моми4етата тук са 4есто във форума,което предполага и 4есто пред огледалото.Едно е ,когато някоя девойка си слага коса zа първи път и не zнае как да се грижи zа нея и съвсем друго,когато някое моми4е има такава от дълго време .Тогава иска6 не иска6 се нау4ава6 да се грижи6 zа косата.Проблема е там , 4е не вси4ки имат пари zа ка4ествена коса и колкото и труд да си дава6 да иzглежда6 супер с иzкуственяка който има6 на главата в много от слу4аите след няколко месеца zаприли4ва на ни6то и zаминава в кофата zа боклук.Пари zа коzметика не се пестят ,когато иска6 да иzглежда6 добре и естествен ,но в крайна сметка няма6 ли пари да инвестира6 в не6то ка4ествено хи4 не се надявай, 4е с коса zа 300 400  лв 6те има6 раzко6на грива цяла година.

# 491
не съм съгласен.имам клиентки (включително и жена ми и сестра и)полват коси в този диапазон на цени,вече 2 години.единствената разлика е че по евтините са малко по рядки в края.докато по скъпите са по лътни.
Не искам да създавам спор,ИДЕЯТА МИ Е ЧЕ ИМА И ХУБАВИ КОСИ НА НОРМАЛНА ЦЕНА.косите идват от 2 места Индия и Италия.на едните казват Индийски на другите европейски.Виждал съм склада в италия който се казва CO CAP.представете си БИЛА само с коси:) всичко идва от там.и сега ВНИМАНИЕ 50 евро е тресата.само че трябва да купите доста.поне 100 треси.така че не виждам защо не ви се вярва че може да има хубава треса за 400лв.150 евро печалба малко ли е

# 492
не съм съгласен.имам клиентки (включително и жена ми и сестра и)полват коси в този диапазон на цени,вече 2 години.единствената разлика е че по евтините са малко по рядки в края.докато по скъпите са по лътни.
Не искам да създавам спор,ИДЕЯТА МИ Е ЧЕ ИМА И ХУБАВИ КОСИ НА НОРМАЛНА ЦЕНА.косите идват от 2 места Индия и Италия.на едните казват Индийски на другите европейски.Виждал съм склада в италия който се казва CO CAP.представете си БИЛА само с коси:) всичко идва от там.и сега ВНИМАНИЕ 50 евро е тресата.само че трябва да купите доста.поне 100 треси.така че не виждам защо не ви се вярва че може да има хубава треса за 400лв.150 евро печалба малко ли е

50 евро само една треса или за цялата коса с ширина 1 метър примерно? В коѝ град в Италия е този склад?

# 493
Я да питам и аз.

Предложиха ми европейска коса от склад в Англия 50см за 179лв - чуплива.
Цитирам: 2 пo 20, 5cm с 3 клипса, 2 по 15cm с 2 клипса и 4 пo 5cm с по 1 клипс.

Това как ви се струва?
Благодаря

# 494
Няколко пъти са коментирани тези коси. Те са от над година на тази промоция. Не са хубави, затова и цената им е такава, и когато съфорумки ходиха да ги видят, се оказа, че иизбора на цветове е малък.
затова винаги търси някъде където можеш да я видиш преди това аз иамм приятели които вкарват,обаче реших да с еизхитря а с една приятелка да поръчаме от нета и също с енабутахме Simple Smile и сега само от френдове,няма смисул човек да се стиска за още малко пари отгоре

Общи условия

Активация на акаунт