Удължаване на косата- 11

• 145 465
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Някои стават, други не. Няма как да ти кажем със сигурност. Confused

# 526
Миенето няма нищо общо. Както за твоята коса е все едно дали ще идеш да се изрусяваш с чиста или мръсна коса. Просто косата не е естествена, или пък синтетична от високо качество и затова не е се е обезцветила.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Това, че не се е изрусила ,не е критерий дали е естествена или не. Продавам коси от 4 години и веднага ти казвам, че 90 % от косите за тази цена са третирани с химикали, както и че са станали от черни руси. Всичко това е причина косата да не поддава на боята. Пък и за да не съм съвсем голословна - аз самата станах от черна - руса - емииии не стана от първия път, въпрос на пигмент . Три пъти са ме обезцветявали. Това значи ли, че косата ми е изкуствена?
Всичко това, което казвам не е за нито за да си правя реклама на косите тук, нито за да се заяждам с теб Just*AvvA*. От години следя темата ви и знам, че ти си една от първите мацки, които сложиха коси. Включих се в разговора, защото през ръцете ми са минали всякакви коси - скъпи, евтини, китайски и тн. и наистина смятам, че тук не си права.

# 527
Някъде писано ли е, че косата която обезцветява е черна? Защото ако е така, съм пропуснала този факт, и съм съгласна с теб.  Но само при положение че косата е боядисана в черно, а не е естествено черна. Защото аз съм руса, и съм купувала коса от човек, т.е. напълно естествена,черна, беше на две плитки, перукерка я подреди и направи на треси, а фризьора ми с едно обезцветяване я направи руса, какъвто беше и моя цвят тогава, а аз бях бяло русо. Това всъщност беше и най-добрата коса като качество която съм имала, но няма и как да е по друг начин, тъй като е напълно естествена.

# 528
Някъде писано ли е, че косата която обезцветява е черна? Защото ако е така, съм пропуснала този факт, и съм съгласна с теб.  Но само при положение че косата е боядисана в черно, а не е естествено черна. Защото аз съм руса, и съм купувала коса от човек, т.е. напълно естествена,черна, беше на две плитки, перукерка я подреди и направи на треси, а фризьора ми с едно обезцветяване я направи руса, какъвто беше и моя цвят тогава, а аз бях бяло русо. Това всъщност беше и най-добрата коса като качество която съм имала, но няма и как да е по друг начин, тъй като е напълно естествена.

Не, не е написано, че е черна! Казах, че най-вероятно естествения цвят на косата е бил черен и във фабриката са я догодили руса ( те си знаят как) Естествено руса коса къде се намира в днешно време като се замислиш и най-малкото за какви пари? #Crazy А косата, която ти си си купила веднага ти казвам защо е станала... била си е естествен цвят и никога не е виждала боя, с една дума качествена коса. Пак ще дам пример с моята коса (собствена на главата ). При обезцветяване корена ми става бяло рус, а дължините оранжавеят и са много, много по-тъмни - тоест там където е имало боя ( в моя скучай тъмно кафява) цвета не пада лесно, дори и с обезцветител.

# 529
Когато е естествената ни коса на главата, според мен не може да сравняваме с изкуствените коси.
Аз съм блондинка от години, като през 2-3 съм имала изблици да ставам брюнетка за определено време, после пак обратното. Да не говорим, че по принцип естественият цвят на косата ми никак не е светъл, но се обезцветява без проблем. Така че е точно до коса, и пигмент, макар че според фризьора ми, моя червенее и не е лесен за обезцветяване, но винаги си е ставало, никога не съм ходила рижава. Аз съм пускала снимки тук де, повечето знят колко бяла ми беше косата.
Между другото, при първото удължаване косата която ми сложиха, беше боядисана на кичури- кестенява и русо. Сложиха ми я, но след няколко дни реших че ще ставам отново блондинка изцяло, и също я обязветих.Хвана без проблем, но косата беще отврат, не беше зашита какво трябва и мноооого капеше.  Crossing Arms

# 530
като се замисля не се сещам за много естествено руси индийци( далеч съм от мисълта, че косата е европейска за тези пари), чак сега се замислих за това....благодаря, а има ли начин да й направя руси кучури с нещо?

# 531
Здравейте,момичета:)Утре ще ми слагат тресите и вече нямам никакво търпение #Crazy
Имам една питанка - някоя от вас използва ли е ровента браш актив за удължената си коса и колко време би издържала прическата?Дали ще мога поне 2-3 дни да не я навивам отново?Фиксирате ли с нещо буклите?И кога я навивате-като е вече на главата ви или предварително?
Лаишки въпроси - надявам се да не ви издразня Heart Eyes

# 532
моята коса си я взех от Бургас за 140 лева. Черна е права дължина - 80 см. беше един цял ред с дължина 2 метра и вече си я режеш така както те устройва на мен ми се получиха 3 двойни реда и стои чудесно. Днес съм на бал и си купих пяна мисля да я начупя с пяна но се чудя дали ще стане..

Може ли да пуснеш снимка на косата,стана ми любопитно за 140лв.- 2 метра коса,80см.   Shocked

# 533
Здравейте девойки. Като чета вашите коментари се сещам аз колко се рових в нета преди да си сложа косата. То не бяха различни студия, то не бяха частни обяви и т.н. В края на краищата се убедих, че е по добре да се доверя на хора които се занимават предимно с това. Избрах Дима Стил,  и честно казано вече една година съм с две единични треси не много дълги, исках все пак да стои естествено, и съм адски доволна. правя подръжка на месец и половина , която ми излиза между 30-40 лв. И само да отбележа, не съм ходила да ме разплитат или нещо друго. Спя си с нея и никакви проблеми нямам. Единствемото което ми тежи най много е сушенето. Косата е на сто процента естествена.

# 534
Аз съм новичка и бих искала да ме посъветвате за добро място от което да си зема косичка  вече съм била с удължена ,сега продадох моята и искам новичка но се чудя дали да е от същото място пак ?

# 535
  • Varna
Здравейте Simple Smile Искам да попитам, някой поръчвал ли си е коса от този сайт :  http://www.hairextension.bg  . Насочила съм се към SoCap Indian Basic, чуплива.  Аз съм купувала 2 пъти такава коса и съм много доволна, но се опасявам дали самият сайт е редовен  Simple Smile

# 536
И аz да се похваля най накрая ,4е си сложих прословутата коса на Great Lengths .Косата е супер,хи4 не се zаплита  и седи много естествено поне zа сега пък 6те видим по натам колко време 6те иzкара.Искам да питам девойките ,които имат съ6тите колко пари им иzлеzе това удоволствие,понеже аz си я правих в Германия и zа 150 ки4ура с дължина от 40 см ми вzеха 1300 евро.Мисля си ,4е ако я бях направила в България 6те6е да ми иzлеzне дале4 по евтино.

И друго, което ме интересува е как да направя някакъв обем.Косата е много тежка и ми отнема целия обем и дори и пресата с вафли4ките не спасява положението.На преди6ната става6е, но тя си бе6е доста суха и седе6е така както я направя беz никакви ядове,а сега иzглеждам малко като zалиzана крава а пък zа теzи пари не ми се иска да я топирам и да я направя на гъz zа отрицателно време.

# 537
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Искам да попитам, някой поръчвал ли си е коса от този сайт :  http://www.hairextension.bg  . Насочила съм се към SoCap Indian Basic, чуплива.  Аз съм купувала 2 пъти такава коса и съм много доволна, но се опасявам дали самият сайт е редовен  Simple Smile
косата е много добра,фирмата вносител е в Пловдив,обади се по телефона да ти я изпратят с куриер.

# 538
  • Varna
косата е много добра,фирмата вносител е в Пловдив,обади се по телефона да ти я изпратят с куриер.

Благодаря ти Simple Smile За косата съм се убедила, че е добра, особено за тези пари качеството е наистина страхотно Simple Smile За съжаление в сайта не  е посочен телефонен номер, има само адрес. Смятам да поръчам чрез сайта, надявам се всичко да е ок Simple Smile

# 539
  • Пловдив
фирмата има и магазин в центара на Пловдив,може да си я купиш и от там ако си от Пловдив разбира се

Общи условия

Активация на акаунт