Удължаване на косата- 11

• 145 484
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте,предстои ми официално събитие след 2 месеца и бих искала хубава,дълга коса за случая.Имам предвид-само за случая/временно удължаване/-да ми се сложи някаква допълнителна коса за повече обем и дължина и да ми направят прическа-леко къдрици или нещо такова.Бихте ли ми препоръчали салон и евентуално цени.
Благодаря предварително!

# 541
Здравейте,предстои ми официално събитие след 2 месеца и бих искала хубава,дълга коса за случая.Имам предвид-само за случая/временно удължаване/-да ми се сложи някаква допълнителна коса за повече обем и дължина и да ми направят прическа-леко къдрици или нещо такова.Бихте ли ми препоръчали салон и евентуално цени.
Благодаря предварително!

Да, бих препоръчала МАГАМА - там слагат и треси  Peace
Пиша ти ЛС с координати  Laughing

# 542
  • Пловдив
бих ти препоръчала да си купиш нашита треса на So cap,защото ще ти излезе максимум 200лв.Ако я сложиш в салон ще ти вземат поне 400!Така като отидеш в салона с твоята си коса просто ще ти направят прическата с нея.

# 543
  • София
А тази треса те ли ми я слагат или аз,не разбрах Embarassed,и колко ще ми струва?И като си я купя после мога да я махам и слагам по всяко време ли?Извинете за тъпите въпроси,но никога не съм имала такова чудо.Харесва ми ефекта от тресата на Корнелия от Биг Брадър,нейната на какъв принцип е?

# 544
  • София
armira -сега разгледах сайта,би ли ми казала как да преценя колко снопчета да си поръчам?Искам да постигна този ефект:
http://www.hairextension.bg/index.php?lang=2&cat=72
Може и малко по-късо,нещо с тези он-лайн магазини не мога да добия реална представа за размери и модели.
Това ли трябва да купя?
http://www.hairextension.bg/index.php?step=module_action&mod … mp;product_cat=59
пише само ширина,а дължина??
Благодаря предварително!

# 545
Ти трябва да си вземеш треса, а не снопчета.

# 546
  • София
Уф,нещо не мога да намеря и това си е,може ли линк към това,което трябва да купя?
Извинете,че ви занимавам така,благодаря много за помощта!

# 547
Привет  Hug
Чак сега се сетих да потърся подоба тема тук  Blush и ви открих.

И аз имам изкуствени коси.
Имам треси с различни цветове  (русо и кестеняво и едни много руси след боядисване за да ги нагодя към тогавашния ми цвят на косата) които обаче рядко ползвам. Имам и опашки които са по-удобни и съответно може да се каже, че всеки ден са ми на главата  Grinning

Всъшност, ровех се в нета за потдръжка, преди да се сетя да потърся тук. Вие с какво ги миете, как ги потдържате вашите коси? Ползвате ли омекотители, гланц, гелове и др.

Простете ако се поватрят въпросите, но не съм изчела всички теми.

# 548
Привет  Hug

Всъшност, ровех се в нета за потдръжка, преди да се сетя да потърся тук. Вие с какво ги миете, как ги потдържате вашите коси? Ползвате ли омекотители, гланц, гелове и др.

Простете ако се поватрят въпросите, но не съм изчела всички теми.
Аз никак-ползвам същите продукти , като за ест ми коса

# 549
  • София
Дали някой влиза в темата от време на време?Искам съвет Confused.Днес бях в магазина на "Магама" на Витошка.Интересуваше ме руса треса 60см.Единствената такава беше на щипки,три реда и струваше 360лв.,това добра цена ли е?И още нещо-забравих да попитам дали е европейска или индийска,предвид цената каква е според вас?
Благодаря предварително!

# 550
Дали някой влиза в темата от време на време?Искам съвет Confused.Днес бях в магазина на "Магама" на Витошка.Интересуваше ме руса треса 60см.Единствената такава беше на щипки,три реда и струваше 360лв.,това добра цена ли е?И още нещо-забравих да попитам дали е европейска или индийска,предвид цената каква е според вас?
Благодаря предварително!
В магазина какво ти казаха?

# 551
  • София
Точно това е,че не питах.Каза,че е естествена,че може да се боядисва и т.н.Тя не ми каза и аз не се сетих да питам.Притесни ме това,че имаше черни косми вплетени,което ми се стори ужасно.Тя пък твърдеше,че така било по-естествено и ако не ми харесва да я боядисам.В началото отричаше да има черни косми,което беше очевадно и общо взето за това "спорихме".Направи ми лошо впечатление,че отричаше и не даваше много инфо....та така..някаква възрастна жена беше..Питам тук,защото знам,че много момичета са с треси от "Магама".

# 552
Аз си взех от един сайт- писа съм по-назад кой -1лв=1см, в сайта пише, че може да се боядисва,че е европейска, но на практика не може- индийска, боядисана и цвета запечатан със силикон.Също има тъмни косми.Изчакай мнението на момичетата, които са пазарували там и са вещи, но е лудост да гръмнеш толкова пари, ако е същата като моята, която може да ти излезе 100лева

# 553
Точно това е,че не питах.Каза,че е естествена,че може да се боядисва и т.н.Тя не ми каза и аз не се сетих да питам.Притесни ме това,че имаше черни косми вплетени,което ми се стори ужасно.Тя пък твърдеше,че така било по-естествено и ако не ми харесва да я боядисам.В началото отричаше да има черни косми,което беше очевадно и общо взето за това "спорихме".Направи ми лошо впечатление,че отричаше и не даваше много инфо....та така..някаква възрастна жена беше..Питам тук,защото знам,че много момичета са с треси от "Магама".

Момичетата тук с коси от магама, не бяхме с треси , а на кичури, и бяхме с коса от салона, не от магазина. Тези за 360 от магазина, не стават с две думи. Доста подробно ги бяхме обсъждали преди.

# 554
  • София
Добре де...тези,които са в магазина не са ли същите,които са в салона на "Магама",ако искаш да ти сложат там?Нали уж марка,престижен салон и т.н.,не искам кичури по ред причини.Искам хубава треса,но колкото повече чета и се интересувам,толкова повече коси се оказват "боклук".
Откъде да си купя хубава треса на сравнително нормална цена?????????

Общи условия

Активация на акаунт