Удължаване на косата- 11

• 145 477
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Хубави са тресите в салона на Магама, но са с цена около 1000лв. Така че няма как да са едни и същи като тези в магазина. Peace
Има и еднакви неща, но специално тези треси са някаква промоция овече от доста време, и в салона ги има, но просто не са хубави.

# 556
  • София
Добре,а откъде да си намеря на нормална цена?Около 350лв. мога да отделя,искам 55-60см.дължина.So Cap ли да си поръчам според вас или нещо друго?

# 557
Аз не мога да ти препоръчам, просто последно бях на кичури, и не съм пробвала треси в последните две години от никъде, и отзивите ми няма да са лични, и не смея. Но би ми било интересно ако някой препоръча нааистина хубави.

# 558
  • Пловдив
бих ти препоръчала so cap Peace нямам забележка!

# 559
  • София
Ама откъде се купуват?

# 560
  • София
Ами аз гледах този сайт:
http://www.hairextension.bg/index.php?step=module_action&mod … mp;product_cat=57
Но няма руса дълга треса Sad,само тъмни нюанси...

Ако някой ми каже къде могат да се видят на живо или поне друг сайт ще съм много признателна!

# 561
  • София
Ама това са кичури, ти нали искаш треса?

# 562
  • София
Да,дадох сайта като цяло на момичето по-горе.Разгледах тресите,които продават
http://www.hairextension.bg/index.php?step=module_action&mod … mp;product_cat=59
,но нямаше моя цвят.Май ще отида до Пловдив да видя на място магазина.Освен ако някой не ми препоръча магазин в София Peace.

# 563
Здравейте момичета. Тези дни съм на вълна удължаване на косата Simple Smile Искам да си купя треса, която да махам и слагам сама. По-лесно за употреба ми се струва Simple Smile За съжаление не мога да отделя много парички Sad Намерих един сайт: http://estestvenakosa.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1% … 0%BA%D1%82%D0%B8/

Дали някоя от вас е поръчвала от този сайт и имате ли наблюдения от косите в него?

Видях че имат офис в София и обмислям варианта да хвана моята фризьорка и да отидем на място да видим...

Надявам се някоя от вас да има има някакви отзиви за тези коси Simple Smile

Мерси предварително!

# 564
Здравейте, момичета, и аз много се интересувам от удължаване на коса, обаче нямам опит в тая област.
Гледам, че има много различни начини с клипове, зашиване ...
Кое обаче според Вас е най-добрият вариант, тъй като не искам да си прецакам моята коса, тъй като никога не съм я боядисвала и е много ми е много здрава.
Благодаря Ви.  Simple Smile

# 565
Момичета как мога да накъдря изкуствена коса? Студено къдрене?  Laughing Моля кажете.
nevi_juventus според мен най-добрият начин е с фиби.

# 566
Мерси, за съвета kiticat - по-добре е защото не се накъсва косата ли??
А между другото kiticat не съм си слагала коса, но знам от приятелки, че изкуствената коса не се поддава нито на къдрене нито на изправяне, защото тя е като найлон, аз даже лично съм виждала как изгаря като найлон, но знам ли ...  Confused

# 567
Аз съм си слагала изкуствена коса с фиби много е удобно и не ми е накъсало моята коса, но все пак я носих само една вечер понеже е права, а аз не се харесвам с права коса.  Laughing

# 568
Мерси за споделения опит, аз, защото чета по форуми и сайтове, че май от всички начини за удължаване с фиби е най-бързо и най-безопасно за собствената коса. Явно си е така ... сега се почва явно търсене на качествена коса с фиби Simple Smile на някоя по-ниска цена, чеее не ми се яде коса на края на месеца Simple Smile

# 569
Мерси Кате  Hug

Нещо не разбирам май. Да не искате да кажете,  че един ред коса с клип е 50 -90 лв? ей тук го видях: http://www.hairextension.bg/index.php?step=module_action&mod … mp;product_cat=59
Ако е така това е направо кожудерство! Клиповете са по 50 цента пакетчето, а цял плик с косата ми струваше около 18-25 долара (сама си режа ширините и си шия клиповете).

Общи условия

Активация на акаунт