Да сме живи и здрави и през АВГУСТ всички да сме мами.N15!

• 13 114
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
На мен коли4ката ми става и за стол4е за кола. Като беше малко в легнало положение или като пишеше в сайта, к. даде една мама с гръб към движението, но не сме пробвали.Взех я от Илиянци. за разходка ползвах кенгуро с твърдо гръбче и подложка за главата пак в легноло положение беше 21 лева.Сега за ново столче за кола, повече от 10 лв не давам, ако видите такова да ми кажете.

# 61
Здравейте! Някой да ми препоръча добър генеколог????? Моля!!!! Simple Smile

# 62
за среща съм в някой парк ако правите,защото съм с дете и в заведение трябва да съм луднала и няма да ви обърна внимание
И аз съм така,ако е в някой парк става иначе в кафе с детето абсурд,е не че не мога да го  оставя на някой да го гледа де,но ако има и други дечица ще си играят всичките и ще е забавно,може,ако искате на езерото Ариана на Орлов мост парка е чудесен и голям  ще е страхотно. Party

Аз съм ЗА за Ариана стига само да е хубаво времето! Peace

# 63
Здравейте момичета,
Първо да се включа с добри новини за нашето Nev-че: утре я изписват от болницата. Казва, че се чувства по-добре  Flutter
Bagneto, честит нов дом! Дано сте много щастливи в него Simple SmileSimple SmileSimple Smile
За количките и аз мисля, че ми е раничко още. Това с продавалника ми се струва добра идея и ще го разровя някой ден.
Честно да си кажа това розово за момиченце и синьо за момченце не ми е толкова понятно Simple Smile Защо пък да не возя момиченце в синя количка или момченце в жълта  smile3534
jara_r, взимай количката да не те изпреваря  Grinning
Лека седмица на всички ви и все така хубави новини да има!

btw Гале, съжалявам за случилото се! Стискам палци следващия път всичко да приключи по най-добрия начин!

# 64
Здравейте момичета,
Първо да се включа с добри новини за нашето Nev-че: утре я изписват от болницата. Казва, че се чувства по-добре  Flutter
Ейй много се радвам,но така и не разбрах защо е в болница?

# 65
  • На плажа
Perpeto ,радвам се,че се включи с информация.
Нев,чакаме те да се отчетеш лично как си.
За количките и аз мисля като Perpeto -С дъщеря ми ползвах количка в жълто и сиво,сега налитам на червено и синьо.Дали пък няма да е момченце? Mr. Green Hug
_Tedi_ -Тази тема ще ти свърши работа по добре от насhttp://www.bg-mamma.com/index.php?board=19.0

# 66
_Tedi_ аз посещавам двама гинеколози.
Д-р Динчо Георгиев от 1 АГ Света София - при него бяха и двете ми раждания и съм го препоръчвала на безброй много хора.
Иначе ходя на ЖК в Студенстки град в център МЕДРАЛ при д-р Даниел Георгиев, също много компетентен и внимателен - също го препоръчвам.

# 67
Добро утро на всички мами!

# 68
Благодаря, момичета Simple Smile

# 69
Здравейте, майчета!
Аз не съм се появявала тези дни, но ви чета редовно. Гледам колички оглеждате и коментирате вече. Браво на вас. Аз тъкмо си бях помислила, че приключих с повръщането и ето, че днес сутринта се завърна с пълна сила.  Sad  Лошото е, че след такава сутрин, през целия ден получавам едни такива спазми в стомаха. Ужасно е. Но както казват лесно майка не се става.
Чакаме Нев да се завърне вече. Радвам се, че при нея са се нормализирали нещата.
Лек ден и успешна седмица.

# 70

Какво ви е мнението за сгъваемите креватчета, които по-късно се ползват като кошара за игра. Гледам че доста мои познати са си купили такива. Аз не съм им фен, че апартамента ни е малък и мисля да вземем от тези, на които сте се спреки и вие - които стават на юнушески после. По тази причина искам и комбинирана количка без зимни кошове и т.н. че и на тях ще трябва мяато да търся.

Малкият още спи в в такова сгъваемо креватче и сега отново ще купя такова. За дървени кошари не ща да чуя  Naughty

Доста по-безопасно и удобно е в преносимата. Големият спеше няколко месеца в дървена кошара, но определено няма да слагам да спи бебето в нея. Трябва да се обезопасява с разни накрайници и възглавници, за да не се удря, когато стане по-шавливо бебето. Ние имахме 2-3 инцидента с кошарата - удряне в ръбовете, единият път си разкървави устата. Не ми се струва много добра среда за едно бебе. Освен това така се въртеше, че краката му висяха надолу през решетките и после като не може да си ги извади следва мрънкане и плач. За невинното блъскане на главата в дървените стени няма да обяснявам - неприятно е да чуеш през нощта как детето ти се блъска, дори и леко.

Към сгъваемата кошара нямам нито една забележка. Купили сме удобно матраче за нея, а това е най-важното.

Това са нашите столчета за кола -

http://www.recaro.com/index.php?id=562&L=2

Тази меката част стои, когато бебето е по-малко, после се маха и има място за по-голямо детенце. Към 400 лв. струват.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 10:06 от Лилия. Н

# 71
Лилия. Н  ти си първата,от която чувам тези отзиви за преносимите кошари.Всичките ми познати се оплакват,че се обръщат и т.н.,но щом казваш ... Peace

# 72
Добро утро на всички мами! Моля ви за мнение за кошарата newsm78Трябва ли да има люлеещ механизъм или не?

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 10:26 от Liliq Zlatna

# 73
Лилия. Н  ти си първата,от която чувам тези отзиви за преносимите кошари.Всичките ми познати се оплакват,че се обръщат и т.н.,но щом казваш ... Peace

Нормално е да има различни отзиви, но за мен е в пъти по-добре от дървената кошара, особено когато детето започва да се изправя и да е по-активно. Досега не сме имали и наченки за обръщане, дори не мога да си представя как точно ще се обърне - невъзможно ми се струва. Плотът за сменяне на памперси е супер удобен, защото е дълбок и бебето не може да падне. Сега ще потърся снимка, за да го покажа.

Лилия Златна
, виждам, че и ти си от Пловдив. Във Вис Виталис има страхотни легълца, което се люлеят напред-назад. Да, на мен ми се е налагало да люшкам големия, с малкия въобще - той и на ръце никога не е спал. Преносимата кошарка си я полюшвам умерено и беше достатъчно, за да заспи.

И един съвет да дам - имаме това легло, на него не може да се сложи обиколник, трябва да пригаждате нещо.

http://shtarkel.com/l2.html

За да се сложи обиколник, трябва да има решетки и от двете страни, като това -

http://shtarkel.com/l1.html

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 10:29 от Лилия. Н

# 74
Лилия. Н  тъй като на мен леглото ми го подариха(дървено) и нямам преносимо,няма как да споря с теб.Съгласна съм с всяка твоя дума,защото не мога нито да споря,нито да те оборвам.За повече път насам-натам преносимото е в пъти по-добро. PeaceА и наистина много хора-много мнения.Може би и аз съм щяла да си взема такова преносимо,но....подаръка си е без пари  Laughing

сетих се за angel1.Дано всичко е наред с почивката и скоро да ни зарадва със снимки  Crazy

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 10:36 от `Деси`

Общи условия

Активация на акаунт