Да сме живи и здрави и през АВГУСТ всички да сме мами.N15!

• 13 114
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Ето как изглежда това http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Sanyb5.jpg като се обиколи цялото с такива възглавници /сигурно не се казват така  Embarassed / мисля 4е няма да има поражения.
Elyah права си въпрос на вкус, но нека така да го наречем!

# 91
Verdad   bouquet

Дерели, дано всичко вече е наред  Hug

Денди, и аз мислех така, но споделих своя опит. Мисля, че би ти било по-приятно да спиш на меко и безопасно място, вместо да си блъскаш главата в дървении.  На 3-4 месеца бебетата започват да се обръщат, после започват да се изправят, падат, стават, пълзят, няма да са все малки непомръдващи вързопчета. Иначе е много хубаво по филмите като дават децата на принцесите в какви легла спят, с едни бели балдахини и прочее ... но действителността е друга  Grinning

Съветвам те да прочетеш тази тема - за разкървавените устички и за други неща и най-вече за опита на други майки. Потърси и други мнения - на приятелки, други теми от форума също, писало се е много за кошарите.

http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=30&t=9415

Обиколници се казват тези комплекти за обезопасявене, но какъв е смисъла да купуваш нещо дървено и после всячески да се опитваш да скриеш всяка една дървения  и да го омекотиш и да го обезопасиш , като и без това се продават по-удобни легълца. Просот се губи всякакъв смисъл. На тази картинка не виждам да са обезопасени решетките, нито горния край на леглото. Едно вече научило се да се изправя бебе ще си удари устата още първия ден, хващам бас. Тези възглавници като ги гледам са идеални да се покатери бебчо върху тях и да тупне долу.

# 92
Добре де Лилия аз пак ще кажа, не може ли да се обиколи цялото с меки подложки- обиколници, та да няма бебка допир въобще до дървенията?

... Мдам сега видях по надолу че си обяснила.... незнам....

# 93
Мисля си, че може, но трябва да е цялото като опаковано - от-до - решетки, горната част също да е омекотена.

# 94
Аз пък не харесвам тези кошари - племенницата спеше в подобна и да не казвам на каква възраст започна сама да си откопчава ципа на кошарата промъква се и изпълзява. А пък и все едно спеше на пода. Има си обиколници с които да се обезопаси дървеното креватче.

# 95
  • София
Ама вие ще се скарате накрая  #2gunfire
Всяко от леглата си има предимства и недостатъци, но всеки преценя и избира според собствените си нужди - пространството в къщи, финансите, честотата на пътуването ....
Мисля, че тук трябва да се изказва опит, за да може другите по-лесно да направят своя избор, а не да се заяждаме кое било по-грозно или по - незнам си какво.

просто нека всеки сподели опита си от различните видове легла   bouquet

# 96
Elyah  кой каза, 4е се заяждаме и ли се караме  Shocked Ако ти го приемаш така.... Просто не за пръв път ще кажа, че съм нова във всичко, нямам опит с децата и обзавеждане и т.н в началото харесвам нещата според това как изглеждат, но в спорът тук се поражда истината нали така! Ще дам пример с триколките- първата количка която харесах, но сега ве4е знам 4е искам такава с 4 колела  Wink Аз ще се радвам да се включи и нкоя др мама с опит в легълцата  Laughing та всеки да вземе най-вярното решение за себе си  Peace

# 97
Elyah нали точно това споделям какви вероятни проблеми могат да изникнат. Разбира се, че всеки гледа от своята камбанария и възможности както финансови така и пространствени. Това, че не ми харесват кошарите си е изцяло мой проблем. Лилия пък споделя какво не й харесва в дървените креватчета - не се караме естествено. А пък и тя е вече мама на 2 дечица и има много повече опит и вижда неща, за които аз например едва ли бих се сетила докато не ми дойде до главата.

# 98
Ако искате веднага мога да сменя темата, като например: Вас боли ли ви кръстааа ? Mr. Green Някой приема ли Утрогестан?

само знам че никой няма да ми обърне внимание на въпроса  Mr. Green

# 99
Май ще трябва да си набавя и от двата вида за да съм спокойна!За да си майка в България трябват страшно много пари!По мои груби сметки поне 3000 лева за да има бебчо всичко най-хубаво и това само за начало!Съгласете се с мен,че като ставаш мама за първи път искаш всичко Joy

# 100
Съгласете се с мен,че като ставаш мама за първи път искаш всичко Joy

Ще добавя и още нещо, дано ме разберете правилно и някой не се обиди.... "и особено ако детето ти е чакано 5 години и си забременяла трудно " Tired

# 101
  • София
Ами аз се притесних, че ще стигнете до женски бой вече   box
Иначе аз самата клоня малко повече към сгъваемото - първо защото вкъщи нямам много място(ще си го местя примерно в хола да е бебето с мен) второ като ходим на гости на бабите ще си носим направо легълцето, пък и както казах - дизайна повече ми допада. А освен това идеята да пера разни обиколници не ми допада - аз обичам всичко да е супер опростено и да не ми създава излишна работа.

# 102
Денди аз вземах Утрогестан през 5-тата седмица!За какво ти го изписаха

# 103
  • Варна
Dendy, мен ме боли и кръста, и гърба, и корема...  Вече се оплаках в юлската тема, но никой не ми обърна внимание Sad
Въобще не съм на вълна колички и креватчета още, макар че ми е интересно да чета мнения. Но преди 6-7ми месец едва ли ще ходя да разглеждам каквото и да било... В момента ми е много по-важно наред ли е всичко с бебето ми.

# 104
Zdraveite, mami,

Pisha vi ot mnogo daleche i zatova  mnogo se izviniavam za latinicata. Nadiavam se ne ste me zabravili? Tolkova mnogo ste izpisali otkakto me niama, che edva li shte moga da procheta vsicko. Nadiavam se samo vsichki da sa dobre i da sa na liniq.
Az sym okei, vsicko e normalno, malki bremenliiski nerazpolojeniq.

Hug :hug:Pozdravi na vsicki i celuvki po bebchovcite.

Общи условия

Активация на акаунт