Да сме живи и здрави и през АВГУСТ всички да сме мами.N15!

• 13 115
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и обещавам да слушам много  Hug  Peace

# 151
Нев, предписаха ли ти магнезий? Това е много важно. Аз бях така с първата бременност. От 6-ия, 7-ия месец пък когато тумбакът е по-голям съм  броила контракциите колко достигат на ден. Имаше дни, в които имах по 20 свивания на камък на матката и не ме пускаше поне по минута две. Аз си почивах повече, защото спрях да ходя на работа и пак имах контракции. Честно казано при разходките никога не съм получавала контракции, само в мирно положение. Пиех наистина конски дози магнезий. В осми месец от толкова контракции имах вече разкритие, което обаче си остана такова докрая и избутах до секциото.

Много е важно да си следиш контракциите и да имаш добър лекар, на който да разчиташ. Тези контракции са безопасни, но когато станат прекалено много тогава вече може да има опасност.

За храненето в началото са най-важни белтъчините и въглехидратите, така че който хапва това да не се притеснява, че се храни нездравословно. Витамините и месцето след 4-ия месец играят по-голяма роля, аз с първата бременност ядях само кисели млекца и тестени неща, но това ми се хапваше.

# 152
Добро утро и от мен!
Аз си харесах ето тази кошарка http://mal4o.com/product_info.php/cPath/28_122/products_id/1049 на бертони.Една моя приятелка има такава и е много доволна от нея.А за количка се двуумя едната е тази http://mal4o.com/product_info.php/cPath/42_117/products_id/364 ,а другата тази http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=3472&language=bg.

# 153
Нев страхотна си, само така!  Hug
Dendy ние миналата годиназа Св. Валентин бяхме на рестоарант и мисля и тази така да направим. Един съвет сьомгата съм я пържила, но тя е прекалено мазна риба и става много тежка. Най добре се получава във фурната. В тавата слагам на половината на котлета вода и я пъхам да се изпече. Става много крехка.
За менюто сутрин пия сок от моркови и ям поне по-едно сварено яйце. Предпочитам пъдпъдъчите, защото казват, че имат по малко холестерол и от тях изяждам 6. Grinning Обичам много и зърнените закуски на Фитнес с прясно мляко. Спанака ми е любим и месце си похапвам.
Ох, нещо прекалих с тази храна.  Joy Добре, че кантара показва 50кг., но незнам до кога?
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 154
Naughty не си ни следила преди 2 дни.Това обяснихме за Чиполино Пуки-тясна и т.н.
Виж,Чико е нещо друго  Grinning
Дано си разбрала урока...да ни следиш по-из късо Crazy

# 155
За Свети Валентин ще сме вкъщи, но нямаме друг избор. С децата на ресторант е почти мисия невъзможна и можем да стоим максимум 1 час, защото ги гоним постоянно, не седим на масата, лежането на земята и тръшкането хич няма да ги коментирам  Crazy

# 156
Здравейте и от мен!Аз искам да питам на вас до кога ви казаха да пиете фолиевата киселина?

# 157
Славена аз пия ФК от момента, когато решихме да не се пазим, т.е. от около 1 година. Иначе при първото посещение при доктора за потвърждаване на бременност, той ме попита вземам ли ФК и ако не да започвам да пия.

# 158
Здравейте и от мен!Аз искам да питам на вас до кога ви казаха да пиете фолиевата киселина?

Ако питаш заради спина бифида вече е безсмислено, невралната тръба е образувана. Някои лекари препоръчват да се пие до по-късно, но вече няма нищо общо с предпазването от спина бифида, а просто така.

# 159

Аз ще я пия до 13-14 г.с  Peace /т.е края на трети месец/

# 160
Аз пия фолиева киселина от момента, в който разбрах, че съм бременна и тогава моята лекарка каза да я пия до третия месец.За това се чудех след това пие ли се?Всъщност и да я пия по-продължително няма проблем, нали?

# 161
Здравейте,сладурани!!И аз се записвам при вас,ако разрешите разбира се.Казвам се Вики на 29г, от гр. Поморие и термина ми е на 9 август,първа бременност.Много се радвам,че ви има Praynig,ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ Hug

# 162
Добре дошла Вики, лека и безпроблемна бременност!
slavena80 правилото е че фолиевата се пие до края на трети месец, въпреки 4е някои лекари имат свое мнение като казват, 4е много няма смисъл да се пие по време на бременността, а по скоро 3 месеца преди това.

# 163
Вики, добре дошла  Hug

Славена, аз съм разбрала от кога, а не до кога. Аз също ще пия до края на 3-ти, началото на 4-ти месец.

# 164
Момичета кога най-рано е възможно да усещаме бебето? Някой да е попадал на такава тема във форума? Възможно ли е към 12г.с да стане това?

Общи условия

Активация на акаунт