"В Разград -градът на цветята,по разходки са вече майките с децата"

• 17 806
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Разград
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ВИ ЖЕЛАЯ!

# 196
ЧЕСТИТИ ВИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН!И

# 197
Честит Свети Валентин на Всички много любов!

# 198
Честит св. Валентин! Честит Трифон Зарезан!

На всички желая много любов, да обичате и да сте обичани!

Аз не съм писала отдавна, не оставаше време за форума, даже не съм чела, сега се връщам назад да ви чета. На всички - спокойна събота и неделя, макар и малко мразовити  Hug.

# 199
  • ....от ляво до десния завой...
Привет на всички мами и сладурковците им,
Честити празници - на любителите на виното едно целодневно НАЗДРАВЕ, на влюбените - Пожелания за Любов и Щастие! Heart Eyes
Поздравявам ви с ето това :
Тази любов на Жак Превер
Хубав ден на всички от мен, Борис и Дани - ние отиваме да зарязваме, а довечера ще палим романтичните свещи! Hug~

# 200
Честити празници и от мен!
Аз се включвам с една добра новина-Амилум са добавили към нашата сума още 200лв.С тях и паричките от Марудите стават около 1000лв.Половината парички са осигурени,остават другата половина.Ще направя всичко възможно да ги подсигуря....обаче съм до тук.
Просто няма смисъл.Поста ми виси два дни във въздуха без никой да ми отговори,дори и със реплика къде на трябва да е базара.Разбирам ви,че имате много задачки,но мисля,че правя всичко възможно да не ви товаря.Просто трябваше да отделите по 5минути за да напишете къде според вас е най-удачно да бъде базара и в кои дни.Няма значение.
Не се опитвам да обвиня нито една от вас,напротив Благодаря за отделеното време и средства.Обаче не се получва.Средата на февруари ние нямаме нищо,дори идеи.
Ами това е.Малко ми е тъжно,че точно на този празник трябваше да напиша това,обаче...беше крайно време.

# 201
                      Честит празник на всички влюбени.Обичайте и бъдете обичани.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 15:02 от libra_75

# 202
  • Разград
Ехооооо, къде сте?

Сигурно празнувате.

# 203
Здравейте,къде се губите днес?!
Аз минавам само да кажа,Бен според мен трябва да е на централно място базара.Например:на Ларгото,на централната улица бул.България,до  театъра или може би където има най-много движение(не че на тези места не е най-уживено).Това е от мен.След малко се стягаме и ние да празнуваме,първо Трифонзарезан,после................................Св. Валентин!

П.П.Може и някъде към пазара!

# 204
  • ....от ляво до десния завой...
Бени, има време за уточняване на мястото на базара....
Дайте да решим какво ще се изработва и през оставащото време на февруари и през март да се потготвим....
Аз не успявам да намина всеки ден през темата и не съм го видяла въпросчето ти! Rolling Eyes
Има ли майчета, които вече са сътворили нещо?
Между другото един великденски заек на клечка от миналогодишния базар продължава да ми се усмихва тук на бюрото до компютъра дори сега на фона на зимния сезон.... Wink
Хубава вечер от мен! Hug
~~

# 205

Да запразнуваме, мацки, викам, а? Налейте се вено, Валентинки! Наздраве.

# 206
Добър вечер и от мен.

Не може ли пак да е там, където беше Коледния базар. По тази улица минават всички хора. Според мен е идеално мястото, само да е по в средата на редицата  . Бени   аз искам да питам колко лентички да правя от брошурите на Билла.

# 207
  • Разград
Ели, аз започнах да шия гоблени, които после Бен ще слага върху филийка-дърво или в рамка.
Макси и Магушанче знам, че плетат кошнички. Поли прави свещи и букети.
Зори издухва яйца. Ивчето сгъва брошури. Сигурно пропускам някой. Моля да ме извините.
Ивче, за Великден Общината не организира базар, както за Коледа. Така, че ще бъдем някъде сами, само нашата маса.

Мацки, хайде наистина да се организираме. Видяхме, че можем. За кратко време сме успявали да направим страхотни неща. Децата в Дома могат да бъдат щастливи, ние можем да им помогнем. Аз се заредих страшно много щом ги видях.

Бен, след твоя пост тази вечер си налях да пия вино. А аз не пия по принцип.

Според мен базарът трябва да бъде в седмицата преди Великден. Не зная обаче колко дни. Трябва първо да видим колко неща ще има за продаване. Иначе някъде по главната улица мисля и аз.

Хайде накрая вижте и още нещо от мен -
Мога да направя и такива кошнички - . Вие обаче помислете с какво ще ги напълним.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 23:25 от tania2007

# 208
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Ние сега се върнахме от кръчма и седнах да ви чета!
Бен, мила, от мен със сигурност ще има 10-15 салфетници със зайче, но засега друга идея нямам, но обещавам още нещо да измъдря!  Peace
И аз мисля че трябва да е някъде по центъра! И че трябва да е около 10 дни преди Великден!
Нищо ли не остана от миналите два базара, което да можем да използваме?
Не се отказвайте момичета! Тези деца не осъзнават, но имат нужда от нас! Нека за пореден път им дадем любов и светлина в тунела!  Heart Eyes

# 209
добро утро май пок аз съм най-ранобудната хайде на кафе.
Лек и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт