Request (питанка, молба) - който разбира тук се спира :) - 9 тема

• 44 751
  • 684
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Една детска песничка...
Изгубила Веселинка коланче /2/, моля  Praynig
Шани, пусни ми ако искаш мейл на лични - имам една псен Изгубила Веселинка коланче  Peace

Редактирам се, качих ги в нета, ето линкове:
http://www.myweb.bg/index.php?p=get_file&id=565e6ef379eadca04a8d0af758e8ad47 - песента в мр.3
http://www.myweb.bg/index.php?p=get_file&id=bce45fe39e43df833ffa5e81f901e186 - пак в мр.3, но инструментала
Дано да е това, което търсиш!

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:46 от Вени***

# 91
  • с/у ОколоМръсТното
Вени*** - съжалявам, че не можах да те възнаградя с усмивката на синчето (на5г.), когато я чу... Не се бях подготвила с фотоапарат в тоз миг  Confused Размаза се от кеф  Party Благодаря ти  Heart Eyes

Песента е тази, макар с друг аранжимент от познатата ни нам.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:00 от Шани

# 92
  • София
Вени*** - съжалявам, че не можах да те възнаградя с усмивката на синчето (на5г.), когато я чу... Не се бях подготвила с фотоапарат в тоз миг  Confused Размаза се от кеф  Party Благодаря ти  Heart Eyes
Шани, супер! Радвам се, че съм "усмихнала" един сладур днес Hug

# 93
Моля да ми кажете какъв е тоя формат docx Praynig С каква програма мога да отворя файла,излизат ми някакви йероглифи(скриптове)

# 94
  • София
Моля да ми кажете какъв е тоя формат docx Praynig С каква програма мога да отворя файла,излизат ми някакви йероглифи(скриптове)

сладурка, ето какво намерих в нета:
Цитат
Напоследък получавам множество въпроси както по ICQ, така и по Лично съобщение. И един от тях се оказва въпрос относно формат, наречен docx. Не се съмнявам, че напредналите веднага ще свържат този формат с Майкрософтския “doc”. И ще бъдат напълно прави. Да си призная, че и аз се чудех що за формат е това, докато чичко Google не сподели тайните си. Така, та да минем на същество – какво всъщност означава този формат и коя програма го разчита. Отговорът е прост – Microsoft Word. Но нито една от финалните версии, а една от най-очакваните програми на пазара, която се нарича MS Word 12. Все още е в бета версия и затова повечето потребители не познават разширението, което тя ползва – разширението “docx”. Та това разширение е по подразбиране за новата програма. Да – явно чичо Бил е решил да въведе малко разнообразие в живота на всеки, който ползва Microsoft Office. И сега следва въпроса “Как се отваря това животно!?”. Еми нека да ви издам една тайна: За да отворите този файл без да имате инсталиран Office 12 Beta трябва да преименувате форматът “docx” в ZIP формат. Че това защо ли да го правя – сигурно се питате вие. Много просто, приятели – като отворите този zip файл с архиватор ще намерите два файла в архива, от които единият е нормален doc файл, а другият е xml файл, който новия офис пакет на Майкрософт използва.
също има конвертор, ето го тукhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941B347 … mp;displaylang=en безплатен е

# 95

Това е Microsoft office 2007 - Word  Peace

# 96
Благодаря ти Hug Аз за да се допитам тук,първо обаче съм пробвала с google,имам конвертора,но като искам да отворя вече променения файл ми дава запаметяване,а не да разгледам съдържанието му ooooh!

# 97
  • София
sladurka, не ползвам конвертора, само предполагам - да не би да ти предлага запаметяване, за да можеш като го запаметиш, след това да го отвориш в подходящ формат? Аз имам офис пакет 2007, но си пипнах настройките така, че да са съвместими с по-ранните версии. Ако не успееш да се справиш и информацията на файла не е конфиденциална, можеш да ми го пратиш и да ти го съхраня във формат за офис 2003  Peace

# 98
sladurka, не ползвам конвертора, само предполагам - да не би да ти предлага запаметяване, за да можеш като го запаметиш, след това да го отвориш в подходящ формат? Аз имам офис пакет 2007, но си пипнах настройките така, че да са съвместими с по-ранните версии. Ако не успееш да се справиш и информацията на файла не е конфиденциална, можеш да ми го пратиш и да ти го съхраня във формат за офис 2003  Peace
да,точно това се случва,но аз после се опитах да го отворя с всички текстови програми,които имам и не става..пак ми дава да го запаметя Tired

# 99
  • София
Ами пробвай да го запаметиш с друго име и в полето Save as type да дадеш Reach text format /RTF/.
ПС: Ако и така не стане, предложението ми да ти пусна мейл на лични и да пробвам да го отворя на моя копютър още важи.

# 100
Детето онзи ден се сдоби с лаптоп антика на близо 10 години, операционната система е Уиндоус 98.Молбата ми е ако имате линкове от където да сваля малки игрички, които да се хващат на дискета и естествено да могат да тръгнат на тази антика да ги споделите.Имам и още един въпрос, има ли български езиков пакет за Уиндоус 98, защото на всичко отгоре е и на немски.Благодаря ви предварително.

# 101
  • в шоки-land
3дравейте...тьрся от "трилогия за шанара" -Т.1 - " мечьт на шанара" в електронен вариант...порьчах си т.2 и т.3, но пьрвият го нямаше....ако някой го има или 3нае от кьде да го и3тегля, моля  Praynig...или да ми го и3прати  Blush...мнооооого благодаря  Hug Heart Eyes  bouquet

# 102
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Mечът на шанара.

# 103
  • в шоки-land
Zolla , много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Аз пак ще питам...... Embarassed Embarassed Embarassed  Много се извинявам...ама за последен път, няма да потретвам.

Издирвам 5-ти и 6-ти брой на "Голяма енциклопедия на страните", излизаше с Труд преди около година и половина или две. Мъжът ми ходи в Полиграфическия, за да ми купува една серия "залтни" детски романи и тогава потърси там енциклопедията, но не можа да намери. Някой ако може да ми каже от къде мога да си попълня бройките ще съм много благодарна!

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт