Отговори
# 75
Ами да понеже усещам по  погледа и начина на говор,а отрича трябва да се убедя по някакъв начин.Абе не мисля, че трябва да се оправдавам пред някого.Дано не ви стигне и вас.Не съм маниачка, да знам всяка негова крачка,но когато има причина естествено ,че ще искам да намеря доказателства за подозренията си.

# 76
Аз си поддържам връзка с бившите ми, които са в БГ (понеже съм живяла в чужбина).

# 77
Аз доскоро подържах връзка с бившите си гаджета, но преди месец имах доста тъжен разговор с приятелят си и на него въобще не му харесва мисълта да имам каквито и да било взаимоотношения с бивши гаджета. И съответно изтрих номера и всички контакти с тях.
Приятелят ми ми има доверие просто не ги приема тези приятелства и аз предпочитам да не го наранявам като скрито продължавам да подържам контакти с тях. Не е невротично ревнив, но има някаква ревност от негова страна предполагам. А и все пак малко ревност не е фатална, нали? Обичам го и се поставям на негово място, затова прекратих контактите си. За мен също е важна личната ми свобода, той я приема, но сме си изяснили докъде са границите.
По принцип аз съм от този тип хора, които искат всичко да е ясно още от самото начало и ако има проблем да се реши навреме, а не да се премълчава. Споделянето е основен принцип при нас.
Аз приемам тези приятелства не виждам нищо лошо, но всеки си има принципи и поглед над нещата. Wink

# 78
На мъжът ми хич не му е приятно да поддържам каквито и да са отношения,затова сме на здравей здрасти и до там.Съответно и на мен не ми е приятно да му се обаждат или канят на кафе.Разбрахме се и проблеми няма!!! Peace

# 79
Здравейте,

нямам проблем, просто ми е любопитно.
Аз например никога не съм имал контакт с бивши приятелки, не съм имал сериозна връзка, и за мен си е ок, даже и здрасти не си казваме, все едно никога не сме се познавали.
Жена ми обаче поддържа приятелски отношения с предишните си приятели,
аз малко ревнувам, но не го показвам, то не е и ревност, но не мога да го опиша, имам и 100 процента доверие.
Никога не бих и си помислил да я огранича в такива контакти, за нея свободата е най важното нещо, и ми го е показала многократно. Не излиза с предишните си приятели на кафе или нещо такова, но като има рожден ден, те задължително и се обаждат да я поздравяват, и пращат картички. Вчера бяхме с нея на заведение, в нашия квартал и управителя на заведението е нейно бивше гадже и ни почерпи двамата с по един коктейл. На мен малко ми стана неудобно.
Не ме разбирайте погрешно, не я ревнувам от тях, не ме е страх че ще ми изневери, имам и пълно доверие,
никога не ми е давала повод да я ревнувам,
знам че всеки човек си имал минало, и всичко си остава в миналото, просто някак си мисълта ме жегва в сърцето.
Исках просто са споделя с вас

Hug

Аз поддържам отношения с двама, но не много близки. От време на време си приказваме по скайпа или чатим по кю-то, рядко се виждаме на кафе - 1-2 пъти годишно, това е.

# 80
НЕ!!!!!!!
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!

Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 81
там където е имало изпепеляваща любов няма място за приятелство, не мога да си го представя просто
аз със такива бивши не поддържам никакъв контакт!

на жената й давах/давам да се вижда с бивши на по кафенце или на лафче, забрани и ревност биха
усложнили нещата

"If you love something set it free if it comes back its yours if not it was never meant to be"

# 82
  • София
С бившите си гаджета се отнасям като с добри познати - поздравявам ги по рождени дни, говоря си на общи теми с тях ако се засечем някъде. Така се отнасям и с останалите познати мъже.
Т.е. - отнасям се към бившите си като към нормални хора - нито повече, нито по-малко.

# 83
Лично за мен не е нормално.Трудно бих контактувала с човек,с когото съм се разделила по някакви си причини.Щом съм го направила явно ме е засегнал с нещо и това ме е обидило.За добро или за зло аз съм от хората,които трудно преглъщат обидата от близък човек,още повече ако е неоснователна.Нали знаете,че счупеното колкото и да го лепиш пак си личи.

# 84
зависи какви контакти  Mr. Green,аз не поддържам никакви кантакти с бившите си ,такава съм си даже да има как като ги видя и да ги подмина най-добре,ама от хорски срам ги поздравявам  Laughing

# 85
Зависи от една страна бих казала,че е възможно. Имам такъв бивш приятел дори съм в добри отношения и с приятелката му  Crazy
От друга страна и за мое най-огромно съжаление  Tired се убедих и в противното.....видях ,че и неможе....
В заключение - двустранна ситуация при която и двете страни трябва да са разбрани в противен случай не се получава.  bowuu

# 86
Ми, май не много!!!

# 87
там където е имало изпепеляваща любов няма място за приятелство, не мога да си го представя просто
аз със такива бивши не поддържам никакъв контакт!

PeaceНе поддържам такива връзки.

# 88
  • София
Аз не вярвам на приятелстовото между бивши..... познати Да, но не и приятели

# 89
Приятелски връзки нямам, но ако се видим ще се поздравим, ще пием кафе най-много.

Общи условия

Активация на акаунт