Тайната на перфектната кожа - 2

• 92 022
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
  • В горичката, до рекичката
За стягане на порите използвам белтъка на яйцето, това с ципата изглежда интересно.
Много съм щастлива, че ви открих, запалихте ме да се върна към домашната козметика. Направих си маслената баня и съм много доволна. За една седмица кожата ми има видимо подобрение. Благодаря ви за споделения опит smile3525

# 121
благодаря за чудесната тема  Hug

# 122
Момичета, много се радвам за вас  Hug

Аз съм малко в затишие, защото съм адски заета (но с интересни и чудесни неща) и повече ще чета , но пък няма да ви изпускам от поглед  Hug Hug Hug

# 123
Аз също мога да се похваля от маслената баня  Heart Eyes два пъти съм си я правила, но ефекта върху лицето ми (седмица след това Mr. Green заради пъпките, които избиват) е НЕВЕРОЯТЕН! сега като ми мине изпита в неделя пак ще си направя Crazy

# 124
здравейте,

чудя се дали някоя от вас ще има желание да ми помогне... кожата ми е предразположена към акне (пъпки, разранявания, зачервявания - всички екстри). майка ми има доста широки пори и аз за съжаление и аз имам това наследство. от известно време ползвам нормадерм и май има видимо подобрение за пъпките (дори приятелят ми забеляза). обаче искам да намеря решение за порите и белезите. има ли начин, по който да ги намаля видимо?

с.

# 125
  • София
здравейте,

чудя се дали някоя от вас ще има желание да ми помогне... кожата ми е предразположена към акне (пъпки, разранявания, зачервявания - всички екстри). майка ми има доста широки пори и аз за съжаление и аз имам това наследство. от известно време ползвам нормадерм и май има видимо подобрение за пъпките (дори приятелят ми забеляза). обаче искам да намеря решение за порите и белезите. има ли начин, по който да ги намаля видимо?

с.

Според мен това с порите си е генетично заложено и няма как да се променят. Може временно да се оправят нещата, но след спиране на дадения продукт всичко се връща в изходна позиция Crossing Arms Майка ми има страхотна кожа, никога не е имала пъпки, нито пък е с изразени бръчки (на 50 години е и дори не ползва редовно крем), но пък има леко разширени пори около носа и малко по бузите. Е, моите са същите на точно тези места ooooh! За мен си е наследство.
Иначе за такова нещо препоръчват най-често Идеалист на Еstee Lauder, Total Turnaround на Clinique. Гледам, че и много хвалби на Етинселант на Нюкс има във форума. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 126
И аз мисля, че зависи от гена. Моите пори са същите като на майка ми. Пробвай с лимонов сок, много е освежаващо и свива порите.

# 127
И мен ме заинтригува маслената баня и триковете за перфектна кожа и ще се връщам назад да чета

# 128
някой може ли да ми даде съвет за хумата - правя си маска за лице и коса с хума, но все ми става някак рядка. Колкото и хума да слагам, седи рядка тази 'каша'  newsm78 аз ли нещо не правя както трябва, хумата ли ми е некачествена (купих си я от Лечител)  ooooh!

# 129
  • София
На Талодерма е, нали? Thinking Тя е най-хубавата на пазара сякаш.

Не мога да си обясня как може винаги да става рядка..значи слагаш прекалено мнгоо течност. Няма друг вариант просто Peace

# 130
На Талодерма е, нали? Thinking Тя е най-хубавата на пазара сякаш.

Не мога да си обясня как може винаги да става рядка..значи слагаш прекалено мнгоо течност. Няма друг вариант просто Peace

например за лицето - само като сложа яйцето и става рядка. То не че пак не мога да си я сложа на лицето и да има добър ефект, но леко капе и е неприятно. А за косата не знам точно колко гъста трябва да е. Уж пишат гъста каша, но пък от друга страна трябва добре да се нанесе по косата.

п.п. Да, на Талодерма е Simple Smile

# 131
Аз за това си купувам хума от Женския пазар на килограм за 3 лв. Тя е на парчета и сама си я разтварям! Sunglasses

# 132
Може да зависи от хумата. Моята е на Клеопатра и става достатъчно гъста каша с малко хума.

# 133
Шанс   аз също употребявам хума и слагам нещата едно към едно .... 1 суп.лъжица хума и 1 суп.лъжица от другото ,независимо какво е .. пък ако пак е рядка добави още хума ... дори слагам и мед  Peace ,който много добре действа на лицето - омекотява и тонизира
Меда също можеш и за косата да го ползваш .. Grinning .. а колко гъсто да е сама си прецени , по същия начин   Peace

# 134
Охх  ooooh! забравих да спомена и за Крема на Рачев - невероятен е
soniacat определено ще ти помогне ,защото моята кожа е като твоята , но от както го ползвам кожата определено ми се изчисти  Peace  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт