Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 983
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
LaPerla , ползвала ли си гелчето Cutancyl? Съдържа безноил пероксид в различни концентрации (2,5%, 5%, 10%) и въпреки това автоматично успокоява възпаления и просто заличава пъпчиците.  Peace  Не съм го купувала от България обаче, но може би просто се продава с рецепта - не съм запозната. Но ако го има - горещо препоръчвам  Peace

EDIT: Изглежда така : http://images.ciao.com/ifr/images/products/normal/293/Galderma_C … acnyl__924293.jpg
Ето и повече инфо - първото гелче в таблицата: http://www.galderma.fr/03_01.asp

# 226
illy,мерси за линка.
Myriad Canaan,благодаря за предложението,ще проверя дали случайно не се продава и тук.Препоръчаха ми и още едно-Betaval-някой да го е чувал,позлвал?Но то пък май не се внасяло вече.
И още нещо да попитам-пили ли сте витамините на Solgar?Днес случайно минах покрай магазина им и сега се поразтърсих в нета,доста добри отзиви има за тях,но и не са никак евтини.Чудя се дали да не пробвам тези
Ето и сайта:
http://www.solgar.com/

# 227
Myriad, къде я намери тази розова хума? Само в чуждите сайтове я споменават. Само не казвай, че и нея си я взела от чужбинско, че вече ще те погнем да правиш внос и за нас.

# 228
Мисля утре да изпробвам маслената баня....моля се и при мен да даде резултат Praynig Нали може само със зехтин, защото в момента нямам масло под ръка Thinking

# 229
LaPerla , ползвала ли си гелчето Cutancyl? Съдържа безноил пероксид в различни концентрации (2,5%, 5%, 10%) и въпреки това автоматично успокоява възпаления и просто заличава пъпчиците.  Peace  Не съм го купувала от България обаче, но може би просто се продава с рецепта - не съм запозната. Но ако го има - горещо препоръчвам  Peace

В България се казва Acne BP 5.  Peace (името идва от бензоил пероксид 5%) Други концентрации за сега няма.

# 230
То и аз съм чувала,че не е подходяща,ама..Може би билков пилинг ще е по-удачно. Rolling Eyes
Аз си правих два . Доволна съм много! Другите видове пилинг са прекалено опасни за кожата. Не ги препоръчвам на никой!

letsgo и аз ползвах Трио С на Лед два или три месеца и ефект никакъв не видях Peace

и на мен последните дни много пъпки ми избиха лелее ooooh! ще го видя и аз това Акне БР 5 Thinking

# 231
Мисля утре да изпробвам маслената баня....моля се и при мен да даде резултат Praynig Нали може само със зехтин, защото в момента нямам масло под ръка Thinking
И аз последния път със зехтин я направих и пак се получи добре Peace

# 232
letsgo, за съжаление не е от Бг розовата хума, но съм чувала много момичета в Бг да я ползват - по други форуми (cosmeticsclub например) често е обсъждана  Peace И аз ще търся oткъде да си я купувам след като се прибера, затова ако някой има информация, нека сподели, моля ви   bouquet

П.С. Попаднах и на жълта хума - била за много мазна проблема кожа, нея пък за първи път я чувах  Blush

Latea , благодаря ти за ценната информация!   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. за пилингите трябва да  има,  мисля, теми и във форума tialoto  Peace И мен много ме е страх от последваща фотосвръхчувствителност на кожата, да не стана на петна и т.н.

Признавам, че не знам  Embarassed : кои пилинги за какво се прилагат? В смисъл - кои са заличаване на белези (неравности по кожата), кои за махане на петна (хиперпигментация) и кои - ако въобще е възможно - се прилагат за лечение на (активно) акне? Моля за съвсем общо запознаване, защото попадам предимно на материали, които са "рекламни" от салони, предоставящи съответните услуги ( а и напоследък нямам много време за ровене в нета). Благодаря ви!   bouquet

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 15:34 от Myriad Canaan

# 233
~Dai4eto, билковият пилинг премахна ли ти петънцата? Ако да, от първия път ли? Моля те, разкажи малко подробности за самата процедура. После кожата възпалена ли е? Излющва ли се обилно както след химическия?

Myriad, благодаря за отговора!  Hug Ще се опитам да издиря розовата хума. Жълта преди и аз съм ползвала, но нещо изчезна от пазара. Хумата на Jancar сякаш се доближава до нея.

# 234
Latea , благодаря ти за ценната информация!   bouquet  bouquet  bouquet
Моля   bouquet

За пилингите - алергии не дават.  Peace Активните съставки в тях 100% не дават, а помощните МНОГО много рядко. След пилинг задължително се носи максимална фотозащита, която ако сте навън е добре да се подновява всеки 2 часа. Peace Кожата в началото е леко зачервена. Има голяма "палитра" пилинги, според типа кожа и съответния проблем (мисля около 10 в Бг). Най-добре е дерматолог да избере.

Да ви попитам, как се справяте със сенките под очите?  Tired

# 235
Ами, никак. Носим си ги против уроки, вместо синьо манисто.  Mr. Green Поне аз, така. От съвсем малка си ги имам.
На ва ни ла й е помогнало кокосовото масло. Сега и аз го пробвам, макар да знам, че в моя случай едва ли ще помогне. Леко облекчават краставицата, суровия картоф и ледените пакетчета зелен чай. Иначе пробвам разни кремчета, все без резултат. Сега чакам CI да ме посъветва кое ще е следващото, Lierac-Diopticerne или Nuxe-Contour des Yeux Prodigeux.

Хайде малко да разведрим обстановката с едно поздравче. Голям сладур е този е Круммммммм!
http://www.youtube.com/watch?v=XigY8sMWyCM&NR=1

# 236
Myriad Canaan  във Варна намирала ли си жълта хума?
letsgo хубав поздрав! Аз съм ходила 2 пъти на този цирк във Варна и изживяването беше много хубаво  Heart Eyes

# 237
И аз си купих кокосово масло с надеждата да се махнат сините кръгове. Ползвам го от 2-3дена и ще споделя по-късно дали има ефект.

# 238
Сегааа билковият пилинг, който аз си правих беше за намаляване на порите, петната от пъпки и намаляване на омазняването. Мисля, че е беше на доктор Шрамек самия пилинг, защото до колкото разбрах от една козметичка само при него не се налага да се мажеш после с 10други кремчета. Самата процедура ми струваше тогава (преди 4г) 100лв и беше за 1 час, ако не се лъжа. Лягаш на леглото и козметичката започва да маже с нещо зелено. По време на процедурата мен лично ме щипеше и болеше при натискане и допир. После отшумява  и  бузките стават едни розовки. Blush След това 5 дена не е хубаво да се мокри лицето за да не започне лющенето, защото е хубаво пилинга да проникне много на дълбоко. Аз много резултати не виждах от тези процедури за това и спрях да ги правя, но като върна лентата на зад доста избелва лицето. Това е в общи линии. Peace

# 239
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=7090
как ще коментирате отварата от репей   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт