14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 881
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Как разголена, гледай какъв е студ на вън! Ти фантазия нямаш ли да си го разсъблечеш!

# 136
Не можа ли да намериш някоя по-така разголена снимка на туй момче Whistling
туй е срамежливо.Не ще да се съблича,а и Вени както казва-малко е студено  Grinning

# 137
Момичета кажете ми ако можете хубави детски градини,ясли  Hug
Ние сме в Люлин 10 ....може да са тук или района

# 138
Добро утро, момичета! Толкова студено не ми е било скоро!

# 139
Момичета кажете ми ако можете хубави детски градини,ясли  Hug
Ние сме в Люлин 10 ....може да са тук или района
в днешно време стана така,че където те приемат...

# 140
 Joy Joy Ето е ясно де,но аз изобщо не ги зная в Люлин затова питам newsm78 Някой наясно ли е с номерата им ?

# 141
  • София
Добро утро и от мен!
Аз знам само една градина в 10-ти,до блок 169.
Къде ни е компанията за кафето Whistling

# 142
Добро утро.Заведох децата на градина, но голям студ е на вън.
А за градинките просто трябва да се радваш ако ви приемат, особено пък в района.
Номерата им са в сайта чрез който се кандидатства, избира се район Люлин и се виждат всички номера в коя част се намират.
Момичета я се похвалете, как изкарахте 14 и има ли подаръци. Аз си избрах нещо(козметика) и си го поръчах, но много закъсняха с доставката и се надявам днес да ми го донесат. Не вярвах, че 10 дни може да се забавят, но ...

# 143
  • София
Момичета я се похвалете, как изкарахте 14 и има ли подаръци.

Ние изкарахме скромно, че нали вече съм по майчинство и завися от благословията на НОИ  Whistling А и мъж ми беше на работа и двата дни.... Но си имам подарък: кутия-сърце с шоколадови бонбони на Линдт, пък аз му направих многолистни банички  Embarassed

# 144
  • София
Каза бонбони на Линдт,та се сетих,тези два дни,в магазина обикаляха смутени момченца с такива кутии,във формата на сърце,или с опаковъчни комплекти на Нивеа и Дав.Много сладки.Защо нямаше св.Валентин,като бях млада Whistling

# 145
Добро утро.Заведох децата на градина, но голям студ е на вън.
А за градинките просто трябва да се радваш ако ви приемат, особено пък в района.
Номерата им са в сайта чрез който се кандидатства, избира се район Люлин и се виждат всички номера в коя част се намират.
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&sel=reg&id=19ето и линк да видиш,но може д кандидатстваш като навърши 10м.

# 146
  • София
Joy Joy Ето е ясно де,но аз изобщо не ги зная в Люлин затова питам newsm78 Някой наясно ли е с номерата им ?

Привет и ние сме в Люлин 10... понеже миналата година ни тресеше вълната за кандидатстванията, още си спомням номерата им...

В Люлин 10 има две ОДЗ-та - ОДЗ 95 и ОДЗ 86 Асен Босев.
Има и един филиал на ЦДГ Панорама, но там е след 3 години.

Нас ни приеха в ОДЗ 64 в Люлин 7, малко вървим до там, но пък много ни харесва, и съм доволна, че изобщо сме вече вътре в системата.

Успех!!!

# 147
  • София
Ееееее аз очаквах едно писане да е паднало пък и празници имаше  Thinking Crossing Arms
Ние си прекарахме чудесно на Говедарци http://www.house-djambazki.com/ Много беше хубаво и приятно  Blush
Заминахме в петък и се върнахме в неделя Гоооооолам кеф http://dgudge.multiply.com

# 148
Dgudge, супер снимки. Много сте готини, личи че сте изкарали страхотно. Мястото е чудно. Благородно завиждам за ваканцията, особено като е без малчо.
Между другото Владко  е един сладък бонбон, пу-пу, а ти - прекрасна булка и мама.
Данитка, за Люлин 10 имам приятелка, която е много доволна от филиала на 139 ЦДГ, но тя е за над 3г. Видях, че сте малки, но ако ти е наложително пробвай в Ябълковата ясла - люлин 1, зад метростанция Сливница, приемат документи на място, май са напред с номерата, но ще има доста места, а и много от хората се отказват, ако ги приемат в ОДЗ. Успех с кандидатстването!
Елка-Зелка, ти в Ябълковата градина ли ще почваш работа?
Малката продължава да е болна, с много сополи, вече и кашлица, а и ако не дам нищо поддържа една Т, не е висока, 37,2 -37,5, ама май пак ще посетим педи. Затова и нашите планове за романтичен уикенд пропаднаха. Глезаната въобще не искаше при баби и дядовци, само след мен върви като залепена. Embarassed

# 149
  • София
Мира, съжалявам, че не сте успели да направите романтичен уикенд, а малкото защо е с такава постоянна температура?

Общи условия

Активация на акаунт