Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София по рождение
Ето обещаните снимки - първи, втори и трети ден след операцията и "преди" и "след":
https://drive.google.com/drive/folders/0B1l01j83ZZ7kSTB3Wjl3b2twSW8?usp=sharing

cтрахотен резултат - браво, много cе радвам
kолkо време не ходи на работа?
Ходи ли на предварителна kонcултация?

# 181
Да, ходих на предварителна консултация и да си уговоря ден и час. Именно на консултацията докторът ме убеди, че е по-добре да се направят по отделно горните и долните, защото иначе е много по-дълга операцията и няма да ми е комфортно да лежа неподвижно толкова време....сега като се замисля, вероятно и отоците и синките щяха да са много повече. В сряда беше манипулацията, в понеделник сутринта ми махна конците и отидох на работа Simple Smile

# 182
Страхотен резултат Heart Eyes

# 183
  • София
Честито! Hug
Страхотен резултат! Със здраве да се гримираш и бъдеш обичана! Heart Eyes

# 184
Здравейте момичета, и моята операция мина вчера. Не ме боля, но имам доста синини о отоци.

# 185
  • в 1001-та нощ
Simple Smile При Тепавичарова ли беше? Разкажи какви насоки получи за у дома, кога си на прегледи и т.н.

# 186
Да, при нея. Вчера цял ден скагах лед, от днес се мажа с Арника. Разбрахме се да и се обадя в неделя, за да ми каже в понеделник или вторник да ми свали конците. Не е тежка операция, но не съм за гледане в момента.

# 187
Честито, Charina  bouquet
Бързо възстановяване ти пожелавам!
Каква сума ти излезе операцията?

# 188
Благодаря ти. Дано да се оправя по бързо, защото съм само две седмици отпуск. Операцията е 2500 лв. Момичета, ако някоя от вас е била със синини и отоци, добре изразени, кажете за колко време отзвучават?

# 189
Чарина,  bouquet
Била съм с оток и синина точно на окото, детето ме фрасна /без да иска/ с метална количка, която тежеше около 400 грама . Мина ми за 8-10 дни. Докато беше синьо се прикриваше с грим, но като пожълтя, нищо не помагаше. Мажех се с Лиотон. При теб по-бързо ще мине, защото не е така травмирано.

# 190
Благодаря ти, дано да си права.

# 191
Поздравления, Charina,

Горни и долни ли направи или само едните?

Не се притеснявай, отоците са най-силно изразени на втория ден и после започва подобрение. За синките можеш да слагаш резенчета прясно (свежо) сирене върху самата синка, но засега само в участъците извън лепенките, после като ти махнат конците - и върху целите клепачи.  Добре се отразява и обикновено кисело мляко, но да е по-гъстичко, че да не ти намокри шевовете. Две седмици са напълно достатъчни - аз се върнах на работа на петия ден с леко жълти петна под очите, но ги позамазах с фон дьо тен Wink
Бързо възстановяване! Simple Smile

# 192
Само горни птавих, благодаря ти.

# 193
Само горни птавих, благодаря ти.

Значи спокойно можеш да мажеш мляко под очите, действа добре.

# 194
  • София по рождение
Браво Чарина!
Бързо възcтановяване! Ще чаkам да kажеш kога cе махат cинините, за да знам kолkо отпуck да cи взема.
Боли ли те cега?

Общи условия

Активация на акаунт