Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 194 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Добре дошла  Hug Аз за сега се отказах. След 1 процедура Вива доста се подобри положението при мен и не ме дразни толкова. Да видим и след втората как ще е. Някога, все ще стигнем и до ножа, но няма да е сега. И ще следя с интерес темата Simple Smile  Hug

# 136
Биляна, аз лично не вярвам в късмета що се отнася до пластичната хирургия...Залагам на професионализма и доказалите се в областта.  Wink Simple Smile

Bi li mi kazala koi v Bg e golqm profesionalist..vsqka zalaga na tova,razbira se..no ..no..eto az sam yspeshna pri Dinev,,druga jena e obezobrazena..shte mi go obqsnish li..? Iskam samo da ti kaja che i v Sofiq ,kakto i v dr.gradove se oqdoxa i rabotqt edno prez drugo...pri Zaqkova az sam syper dovolna za gardi govorim..sestra mi za jalost ne e..A tyk ne mojem da kajem che vaprosnata Doktorka e levachka...Kakto i da e vapros na mnenie i vkus..nie  govorim za edno i sashto no s razlichen podxod na izkazvane..Xybav den ti jelaq:)..Po tvoe izkazvane ,,lekarq e golqm profi da kajem,,,ti si posledna na operacionnata masa..iskam tochno tyk da ti vmetna realen sluchai!!! Priqtelka si pravi gardi pri Zaqkova,i pojela da i priberat korema ot bremennostite..i beshe posledna,rezyltatat Gardi gore dolu snosni,i Zaqkova kapnala,reznala pak ekipat i zavarshil korema,,,iskam samo da ti kaja che izglejda kato ot masov ybiec rqzaneto...Ne si misli che ne ni gledat kato portmoneta.Fakt e cge v Bg ima kolkoto obezobrazeni jeni,tolkova i dovolni..Tova e samata istina!Q mi kaji edin profesionalist v Bg Simple Smile)))))bez greshki govorim:)))I razbira se che i az kato sam prouchvala ne sam tarsila doktor s kasmet xaxa...a da ne sam obezobrazena..imenno da e kadaren,dalgopraktikyvasht da ne e bos v vaprosniqt vid operaciq..mislish li che sam xyknala pri Doktor i xaide na kasmet kvoto stane xaxa Simple Smile)))

Биляна, това за късмета беше с доза хумор. Интересувам се от темата покрай братовчедка ми, която ще си прави блеферопластика. Иначе разбира се, че и късметът е от значение, всичко е строго индивидуално и въпрос на вкус дори. Но като цяло вярвам, че има и професионалисти (за мен това са хората с дългогодишна практика и доволни пациенти). Затова изчитам и питам, събирайки информация.  Wink

# 137
  • Varna
Биляна, аз лично не вярвам в късмета що се отнася до пластичната хирургия...Залагам на професионализма и доказалите се в областта.  Wink Simple Smile

Bi li mi kazala koi v Bg e golqm profesionalist..vsqka zalaga na tova,razbira se..no ..no..eto az sam yspeshna pri Dinev,,druga jena e obezobrazena..shte mi go obqsnish li..? Iskam samo da ti kaja che i v Sofiq ,kakto i v dr.gradove se oqdoxa i rabotqt edno prez drugo...pri Zaqkova az sam syper dovolna za gardi govorim..sestra mi za jalost ne e..A tyk ne mojem da kajem che vaprosnata Doktorka e levachka...Kakto i da e vapros na mnenie i vkus..nie  govorim za edno i sashto no s razlichen podxod na izkazvane..Xybav den ti jelaq:)..Po tvoe izkazvane ,,lekarq e golqm profi da kajem,,,ti si posledna na operacionnata masa..iskam tochno tyk da ti vmetna realen sluchai!!! Priqtelka si pravi gardi pri Zaqkova,i pojela da i priberat korema ot bremennostite..i beshe posledna,rezyltatat Gardi gore dolu snosni,i Zaqkova kapnala,reznala pak ekipat i zavarshil korema,,,iskam samo da ti kaja che izglejda kato ot masov ybiec rqzaneto...Ne si misli che ne ni gledat kato portmoneta.Fakt e cge v Bg ima kolkoto obezobrazeni jeni,tolkova i dovolni..Tova e samata istina!Q mi kaji edin profesionalist v Bg Simple Smile)))))bez greshki govorim:)))I razbira se che i az kato sam prouchvala ne sam tarsila doktor s kasmet xaxa...a da ne sam obezobrazena..imenno da e kadaren,dalgopraktikyvasht da ne e bos v vaprosniqt vid operaciq..mislish li che sam xyknala pri Doktor i xaide na kasmet kvoto stane xaxa Simple Smile)))

Биляна, това за късмета беше с доза хумор. Интересувам се от темата покрай братовчедка ми, която ще си прави блеферопластика. Иначе разбира се, че и късметът е от значение, всичко е строго индивидуално и въпрос на вкус дори. Но като цяло вярвам, че има и професионалисти (за мен това са хората с дългогодишна практика и доволни пациенти). Затова изчитам и питам, събирайки информация.  Wink

Saglasna sam s teb..no az i po nazad pisax,che i Doktorite ne sa Bogove..iska i doza kasmet,,da e spokoen,po dobre e sred parvite dve operacii za denya..abe..profesionalizam i kasmet ,,tova si e.Simple Smile)

# 138
Тук съм напълно съгласна с теб.
Това важи не само за блефаропластиката, но и за всяка една операция. 

# 139
  • Varna
Тук съм напълно съгласна с теб.
Това важи не само за блефаропластиката, но и за всяка една операция. 

Hug Peace

# 140
Но само ще вметна, че час от професионализма на добрия доктор е и това да преценява кога не е в състояние да даде 100% от себе си в дадена процедура или операция, поради умора или неразположение. Когато държи на пациентите си, на името си и на екипа си, той е способен да се съобразява и с тези странични фактори, които биха имали влияние над резултата. Иначе ясно, че за нищо в живота няма сто процентови гаранции.

# 141
Здравите StopЕто,че съм вече тук.Чета от  известно време с голям интерес по темата за БЛЕФАРО....Аз също имам проблем с горните клепачи.Искам да попитам тези които са си правили в Турция при Др. Мустафа Мете.Да даде някакви телефони на клиниката....Днес се опитвах да се свържа с някой тел.номера които имах.....ноооо не ми отговарят.

# 142
Искам да споделя, че операцията на братовчедка ми мина. Както разказах в предните страници, става дума за блефаропластика на горния клепач. Направи я д-р Милев в Скин Системс, упойката е местна. В момента си е вкъщи, има изписани капки за овлажняване, които ще трябва да си слага... Какво друго да ви кажа, още не съм я посетила да видя как изглежда, но пък и тя е с лепенки, та сигурно няма да успея още видя нищо Simple Smile. След няколко дни се махат конците и така... 

# 143
  • в 1001-та нощ
Е, страхотно Simple Smile Ще се радвам да споделяш как минава възстановяването, доволна ли е, достатъчно кожа ли е отнета или би й се искал още мъничко Simple Smile

Кога ще е възможно да се гримира, колко време няма да ходи на работа и т.н. Всичко, което се сеща да сподели Simple Smile

# 144
Здравейте, аз си записах час за консултация при доц. Тепавичарова за блефаропластка на горен клепач, на 06.01.2017 г. Ще пиша как е минала, беше много любезна по телефона.

# 145
a.l.e.n.a  Вчера не беше много удобно да я разпитвам дълго по телефона, но ще си говорим като отида да я видя. Преди интервенцията се беше поуплашила, но като я чух и вече беше минало, звучеше доста ентусиазирана  Simple Smile

# 146
  • в 1001-та нощ
Радвам се Simple Smile

Здравейте, аз си записах час за консултация при доц. Тепавичарова за блефаропластка на горен клепач, на 06.01.2017 г. Ще пиша как е минала, беше много любезна по телефона.

Ще очаквам с нетърпение да споделиш Simple Smile Simple Smile

# 147
Здравейте момичета, бях на консултация при доц. Тепавичарова. Говорихме за операцията и след оперативния период, показа ми снимки на оперирани от нея пациентки. Избрах да и се доверя и на 21. 02. ще си правя горна блефаропластика.

# 148
  • в 1001-та нощ
Здравей, ще има ли хоспитализация? Каква цена ще заплатиш?

# 149
Няма хоспитализация. Операцията продължава около час и половина и два часа по късно си отивам. Цената е 2500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт