Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 194 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug Ще стискам палци  bowuu bouquet

luciernaga, а братовчедка ти колко плати в Скин Системс?

# 151
Благодаря! Ще ми е нужна подкрепа, защото от сега ме тресе, само като си помисля. Simple Smile

# 152
  • в 1001-та нощ
С доц. д-р Тепавичарова - аз бих била напълно спокойна.  Peace  Hug

# 153
Благодаря ти, Алена. За това избрах да и се доверя, но все пак ми е за първи път и за това се притеснявам. При следващата ще съм по спокойна. Simple Smile

# 154
Charina, стискам палци всичко да е наред!
Аз от известно време обмислям да се подложа на същата операция, но по разни сайтове цените, които видях, бяха доста по-високи от написаната от теб! Ще изчакам твоята операция и май ще си направя този подарък за 39 рожден ден, а не за 40 както бях решила.
При мен падналият клепач е по наследство и от двамата родители и въпреки не толкова високата ми възраст, вече е доста зле положението.

# 155
  • в 1001-та нощ
В Скин системс е 1650 лв. Но аз не бих рискувала с неясен за мен хирург. Трудно решение.

# 156
zigizagi, благодаря! И при мен е по наследство, но с възрастта съвсем паднаха. Не мога вече да ги търпя. Само да мине операцията и ще пиша. За операцията, за след оперативния период и много се надявам, за прекрасния резултат. Simple Smile

# 157
Да, 1650 лв.излезна на братовчедка ми блефаропластиката в Скин Системс, но ползва ваучер за намаление.  Хирурзите там са опитни, мястото не е просто клиника, а специализирана болница, това е голямо предимство. Разполагат и с добри специалисти, и с  добри екипи, работят с апаратури , разполагат с много възможности . Нея я оперира д-р Милев.
Вече се виждат резултатите и мога да кажа, че изглежда много добре. Тя е млад човек и доста ѝ се отразяваше на самочувствието скосяването, което се получаваше над окото. Сега изглежда нормално, отворено и тя е доволна.

Хоспитализация не е имало след операцията, но се стои под наблюдение веднага след това. После вкъщи първо правеше някакви охлаждащи компреси, за да няма оток, бяха ѝ дали също нещо, за да се овлажнява окото. Конците ги свалиха мисля, че на петия ден. Разрезчето е съвсем фино и съвсем ще се изгуби после. След месец се ходи и на контролен.

# 158
Здравейте.Някои правил ли си е корекция на клепачи във Варна?

# 159
  • София

Boreva Ентусиаст
Re: Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема
♥0 пн, 15 дек 2014, 19:30   #58 
"Както вече писах, моята блефаропластика беше преди около 7 години при д-р Заякова, Варна. Според мен това не беше тежка операция, както разказва нашата съфорумничка krater. Най-неприятното от всичко беше това, че 3 дни бях с лепенки на местата на шевовете. След три дни ги махнаха и след, май още 5-6 дни ми махнаха и конците. Вече съм позабравила подробностите. След седмица резултатът беше абсолютно видим и чудесен! Имах леки синини, като при лек удар в твърд предмет  Very Happy. Отоци, болки или други по-сериозни странични ефекти нямах. Синините си минаха за около 10-тина дни, както нормално си минава синина. До края на месеца вече всичко беше съвсем ок. Направих и горен и долен клепач. Горният беше паднал, а под очите имах малки торбички. Нямам никакви следи от шевовете. Ама абослютно никакави. Аз по принцип не се гримирам, ползвам само спирала. Така, че се върнах към обичайното НЕгримиране веднага след като ми изчезнаха синините и нищо не се личеше, имам пред вид, като шевове. Нямам никаква промяна във формата на очите. Просто веднага придобих свеж вид. Преди операцията гледах много строго.  Mad
Ефектът е все още налице, макар, че забелязвам ново леко отпускане на кожата. Все пак дори и сега положението е в пъти по-добре от преди операцията.
"

Това върши ли някаква работа?

# 160
  • Варна
Писала съм в другата тема.

# 161
Всичко е точно така както го описва Boreva  Grinning

# 162
Здравейте и от мен!
Направих си вчера. Болница Вита, доктор Кънев, 450 евро за горни клепачи.
Не съм се чудила много, от години ме дразнят горните клепачи, че бяха много увиснали и даже молив или очна линия да сложа и се маже нагоре по целия клепач, отделно, че очите ми изглеждаха малки и притворени. Решението го взех за около седмица след като осъзнах какво трябва да направя. Проучих доктора, разбира се. Смятах да направя и долните, защото, така и така ще ме режат - да е наведнъж, но Кънев ме отказа - каза, че е тегаво да лежа 3 часа (с локална анестезия) и по-добре да се направят отделно. Послушах го, защото с долните, така или иначе нямам голям проблем, ще ги направя след няколко месеца.
Самата операция продължи точно един час. Най-неприятно е поставянето на упойката върху самия клепач, после усещаш само някакво ръчкане по очите, но не и болка. Станах веднага от операционната маса, сложиха ме в стая за около половин час с лед върху очите. Прибрах се и продължих с леда още 2-3 часа. Болка не съм изпитвала никаква, единствено дискомфорт от лепенките, които опъват тук-там. Днес се събудих с лек оток (едва забележим, но аз си го търся де  Laughing ) и синкаво-морава ивица непосредствено над миглите. Надявам се това да са всички синки, които ще се получат. Капки в очите не съм слагала, болкоуспокояващи не съм пила, даже си сложих контактните лещи днес без никакъв проблем, защото съм с много голям диоптър и съм като прилеп без тях  Sad Дано нямам проблем със свалянето довечера!  Praynig
В понеделник сутринта трябва да ми махнат конците...за крайния резултат ще пиша, живот и здраве  Blush

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 12:29 от the_good_wife

# 163
Здравейте и от мен!
операционната маса, сложиха ме в стая за около половин час с лед върху очите........

Честито! С нетърпение ще чакам да споделиш след 2-3 дни как е положението. Цената също е супер. Ако може и някаква снимчица само на очите, ще бъда много благодарна /може и на лично/

# 164
Здравейте и от мен!
Не съм се чудила много, от години ме дразнят горните клепачи, че бяха много увиснали и даже молив или очна линия да сложа и се маже нагоре по целия клепач, отделно, че очите ми изглеждаха малки и притворени. Решението го взех за около седмица след като осъзнах какво трябва да направя. Проучих доктора, разбира се. Смятах да направя и долните, защото, така... Blush
   Браво,дано и резултата да е добър ще чакаме да пишеш.... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт