LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 607
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 150
оооо, най -накрая!свършиха намаленията! ще си отдъхна!

И аз! Така и не направих нито една поръчка от тези намаления  Laughing все сравнявам с летните и сега цените ми се струват безобразно високи.

# 151
Да си повторя питането newsm56

Извинявам се, ако въпросът е коментиран.
Получих някакво странно писмо, че поръчката ми е анулирана, обаче не пише коя поръчка. newsm78 Имам две - от 24.1 и 29.1. Няма нито някакъв линк, нито повече информация (доколкото гугъл преводача го преведе). Ето го и писмото, много ще съм благодарна, ако някой ми каже за какво става въпрос.

Bonjour,
Je vous remercie pour la commande que vous nous avez confiée.
Cependant, je ne peux la valider car la transaction carte bancaire est refusée par votre banque.
Cordialement
Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.
Dahbia
Service Relation Client de la Redoute

# 152
  • Шумен
Вдигнаха цените на дънките  #2gunfire

# 153
Не знам дали е нещо ново, но като пуснах "La redoute " в търсачката ми открива сайта, на който отстрани има написано "превод на български". Като влязох действително някой от нещата на страницата са преведени, но в самия продукт не може да се влезе дава някаква грешка. Все пак основните неща са преведени и за някой това може да е в помощ.

# 154
Моля кажете какво да правя като съм получила различен цвят обувки от поръчаните,на кого да пиша,какво да пиша и какво да очаквам.Колко излиза връщането до там и евентуално размяна?Те са изчерпани вече,но може и ваучер да ми пратята ако искат.

# 155
http://www.laredoute.fr/vente-top-coupe-droite.aspx?productid=32 … 109815#DescDetail не помня в чие албумче гледах това - хубаво ли е и на лилавото какъв цвят са рисунките,отговаря ли си?

# 156
моми4ета здравейте,
пак да питам за проблем  Rolling Eyes
на Commande N° 20090281179217 du 28/01/2009
пуснах с кода които ми бе6е пратен лично 60488 за 20еур от 35 и бд
пуснах само 1 анцунг на малката за 36еур полу4их потвърдителен след 5дена някаде се отбеляза и статуса 4е е en cours de preparation, има номер на колет нямам не6то 4е е анулирано, но парите не са дръпнати до дне6ния ден от картата.
Случвало ли ви ссе е и какво да направя  newsm78
  bouquet

# 157
Моля кажете какво да правя като съм получила различен цвят обувки от поръчаните,на кого да пиша,какво да пиша и какво да очаквам.Колко излиза връщането до там и евентуално размяна?Те са изчерпани вече,но може и ваучер да ми пратята ако искат.

Пиши им и обясни, че е станала грешка по тяхна вина и искай да ти възстановят пощенските разходи.

# 158
  • Бургас
Е, не  Close

Почти всичко в кошницата ми е на цена без намаление, но лошото е, че и в сайта си е без намаление  #2gunfire
Днес тъкмо щях да пускам поръчка, бях заформила една последна кошница, ще се изям от яд!  Close
А най-интересното е, че като отвориш артикула, е на ненамалена цена, но и горе си пише Soldes.

Ако не си оправят цените, няма да поръчам пък!

# 159
Да кажа, че това яке
http://www.laredoute.fr/vente-parka-bebe-fille-la-redoute-creati … tegoryid=49154515

е страхотно, получихме го вчера, 102, обаче според мен е умалено, аз си правех сметка за догодина да е, а то и сега като че ли ще е опънатко  Rolling Eyes А цяла зима е с 94 от миналата година  newsm78

lelee колко ми харесва това яке
ако не ви става и не е розово може ли да ми го продадеш

# 160
  • Варна
Пиши им на имейла от първата страница и им кажи какво си получила и че ако искат да им ги върнеш пощенските трябва да са за тяхна сметка, тъй като грешката е тяхна. Аз им преснимах бележката от пощата и я прибавих към писмото. Пратиха ми ваучер за пощенските. А колко ще струва зависи от тежеста на пратката и дали ще ги пращаш препоръчано.

# 161
  • Beyond the Frontiers
За отчет днес взех две малки поръчки от 15.01 - пристигнали са още на 31,01, но отсъствах от страната.

# 162
  • Пловдив
да не пропусна.

# 163
  • София
Разгеле!  Tired Свърши се вече голямата истерия-кой поръчал-поръчал.Който не е-да чака центовите утре. Mr. Green

Най-накрая и темата ще може да се следи спокойно!
Алекс,благодаря за труда и търпението!!!   bouquet

Valeria,да ти е жива и здрава рожденничката!Много усмивки и щастливо детство и пожелавам! bdbaloni

# 164
  • Sofia
Здравейте. Имам една поръчка от 31.01, която е със статус a domicile,парите са дъпнати, мисля , че всичко е ок.Випросът ми е как да видя фактурата, интересува ме тоталът с всички цени + такси.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт