LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 187
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Валидирах преди малко без проблеми.

По въпроса за измерването-аз меря не себе си, а самите дрехи. Себе си изкарвам с по-голвма талия, отколкото е размера на колана на пвнталоните и дрехите newsm78

# 541
  • Пловдив
И аз да реша да пусна една поръчка с неща за мен и колежката......., и не става и не става. Какво ли не правихме, от 4 акаунта с 3 карти (че не се сещам от къде с коя карта съм плащала), в които има парички и няма. Някой да е имал проблеми с плащането днес?
Вчера имах подобен проблем. Затвори си браузера и изчакай един час. При ме това помогна.

# 542
  • Sofia
Момичета имаше едни евтини долнища спортни по 3.75е, онзи ден бяха вдигнали цената и се ядосах и си изтрих кошницата, сега не мога да ги намеря, някой вижда ли ги? Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-de-jogging.aspx?productid … 6&prodcolor=9

Мерси  bouquet
Поръчах без проблем, че даже добавих и 2-3 неща от летните намалени.
Вече поръчах ама все пак отзиви за тази туника:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-longue.aspx?productid=3241 … tegoryid=56512339

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:24 от NBM

# 543
И при мен днес е много бавен сайта. Много трудно ми зарежда страниците. Има ли го още белият панталон сатенения от 2 Е от аубанците, че нещо не го виждам, а пък искам да поръчам още един?

# 544
  • Варна
И аз да реша да пусна една поръчка с неща за мен и колежката......., и не става и не става. Какво ли не правихме, от 4 акаунта с 3 карти (че не се сещам от къде с коя карта съм плащала), в които има парички и няма. Някой да е имал проблеми с плащането днес?
Вчера имах подобен проблем. Затвори си браузера и изчакай един час. При ме това помогна.
От 8.00 ч правим опити, затварям, излизам, какви ли не перипетий, ама взех доста да се изнервям и може накрая да оставя за довечера. Явно нещо при нас се бъгват нещата.
Иначе сайта е пушка, не ми бави, но на последната стъпка не иска и не иска.

# 545
И при мен снощи беше така 100 пъти влизах и излизах но преди малко успях от първия път да си пусна поръчката.

# 546
Момичета, да питам и аз в кой номер дънки ще успее да се пъхне мъжът ми - талия 125, ханш 128?

# 547
  • от точка К до точка С и обратно

Момичета имате ли впечатления от този панталон? Хубав ли е? За размера си знам, само ми трябва мнението ви, че в сайта няма коментари за него.
пп. Снимката е линк.
Аз го имам , но в черно. Платът е еластичен и ми се струва уголемен. Поръчах си моя 38 номер, но ми е широк в кръста и ханша. Кройката е интересна, но е по-дълбок. Моят съвет е, ако поръчваш, да е с номер по-малко.

# 548
  • София
 Слагам снимки от поръчката от вчера и се връщам да ви чета.

От тук и нататък.

# 549
Аз вчера си получих поръчка от 26.01, но по пощата. Имам преди това поръчки, ама явно на митница ще дойдат по-късно. Та да питам - някой от Варна получавал ли на митница поръчки от след 21.01?

Якенцето е супер! Поръчах го за дъщеря ми 156 р-р и даже успях да се намъкна в него, ама ми беше тесничко при закопчаването. И вчера по едно време имаше 162 р-р, та го мушнах в кошницата. Днес сутринта естествено не беше налично и сега почвам да дебна и да се ядосвам, че не успях да си пусна поръчката снощи.  #Cussing out

Здравей,
искам да питам якето много ли е дебело? Дали ще става за пролетта?

# 550
  • Чукарландия
Здравейте! Искам да попитам, като стигна на четвъртия етап на поръчката Validation и ако нямам принтер да принтирам, няма ли да се приеме поръчката ми, т. к. в http://www.pazaruvane.com пише: "Вече сте потвърдила поръчката и можете да принтирате заявката като натиснете Je imprime.

На всяка от 4те страници е най-нажно да натиснете червеният бутон. Осовено важно е това при последната страница, където заявявате плащане."[/i ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, КАКВО СТАВА АКО НЯМАМ ПРИНТЕР И НЕ Я ПРИНТИРАМ (ПОРЪЧКАТА).
Благодаря Ви предварително!

# 551
  • Sofia
Здравейте! Искам да попитам, като стигна на четвъртия етап на поръчката Validation и ако нямам принтер да принтирам, няма ли да се приеме поръчката ми, т. к. в http://www.pazaruvane.com пише: "Вече сте потвърдила поръчката и можете да принтирате заявката като натиснете Je imprime.

На всяка от 4те страници е най-нажно да натиснете червеният бутон. Осовено важно е това при последната страница, където заявявате плащане."[/i ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, КАКВО СТАВА АКО НЯМАМ ПРИНТЕР И НЕ Я ПРИНТИРАМ (ПОРЪЧКАТА).
Благодаря Ви предварително!

Не се притеснявай, щом си стигнала дотук вече си поръчала.

# 552
  • Чукарландия
Може ли линк на копринената малинова пола за 4е,че не я откривам днес PraynigПредварително благодаря Hug
Дамски или детски?

# 553
  • София

тези детки дунки с нормална талия ли са или са с ниска, т.е. плитки

BBeLLa
нищо не принтирам аз, защото нямма принтер. Приема поръчката без проблем.

# 554
  • Чукарландия
Може ли линк на копринената малинова пола за 4е,че не я откривам днес PraynigПредварително благодаря Hug
Дамски или детски?
Благодаря много! Разгеле - от 8,00 сутринта се ларедутвам...та до сега!

Общи условия

Активация на акаунт