LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 263
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Получих известие за поръчка от 14.01 на поща.Отивам да си я прибера.

Добре,че оправиха цените франсетата,веднага отразих една поръчка Mr. Green.Последната за намаленията,най-вероятно.

Днес получих по пощата и ваучер за отказан на 03.02. артикул.А сутринта рано-рано са ми пратили и мейл с номера на ваучера Mr. Green.Доволна съм,точно навреме за поредната поръчка Laughing

После ще пусна снимки на нещата.Имам и една дамска жилетка,която за много кратко време я бяха намалили на 1,40 и нещо евро.В сребристо.Много ми е интересно да я видя става ли за нещо Joy

# 586
OOо аз вече почнах да се притеснявам за моята поръчка.Тя е от 17-ти януари и ми е първа и все още я чакам  Praynig дано скоро дойде  Praynig Praynig

# 587
Днес си взех първата поръчка, от 19.01 е, от повечето неща съм доволна, само Найк ме разочароваха, по късно и снимки

# 588
Изпратих им на франсетата вече две писма, че съм получила различен цвят обувки от поръчаните,ама отговор нямам.Преди като съм пращала писма, автоматичния отговор идваше веднага.Сега получавам съобщение че ще ми бъде отговорено.Кога според вас ще дадат отговор?

# 589
  • Варна
OOо аз вече почнах да се притеснявам за моята поръчка.Тя е от 17-ти януари и ми е първа и все още я чакам  Praynig дано скоро дойде  Praynig Praynig

Хайде стига сте се вкарвали в разни филми! Аз чакам от 10-ти, но си мълча. Ако до 25-ти февруари не я получа, тогава ще му мисля. А вие с вашите поръчки от 17-ти, 19-ти и т. н. не виждам за какво сте се разпритеснявали. 20 дни не е дълъг период за доставка на колет от Франция. Rolling Eyes

# 590

Хайде стига сте се вкарвали в разни филми! Аз чакам от 10-ти, но си мълча. Ако до 25-ти февруари не я получа, тогава ще му мисля. А вие с вашите поръчки от 17-ти, 19-ти и т. н. не виждам за какво сте се разпритеснявали. 20 дни не е дълъг период за доставка на колет от Франция. Rolling Eyes
Еми аз като чета как някои хора си получили пратките с по-задна дата от моята и затова.Пък и все пак за пръв път поръчвам от онлайн от чужд сайт и то френски,език който не разбирам.Но щом и ти чакаш и то с по-предна дата се поуспокоих малко  Hug

# 591
Здравейте! Току-що пуснах моята първа поръчка. Всичко стана много лесно и от първия път,а не го очаквах. Имам питане - къде мога да видя , че парите ми са блокирани. Ясно ми е, че може и да не стане веднага, но попринцип къде го гледате това. Имам онлайн банкиране, картата ми е Виза Класик към Райфайзен Банк.  Peace

# 592
  • София
Изпратих им на франсетата вече две писма, че съм получила различен цвят обувки от поръчаните,ама отговор нямам.Преди като съм пращала писма, автоматичния отговор идваше веднага.Сега получавам съобщение че ще ми бъде отговорено.Кога според вас ще дадат отговор?
обикновено до 2 -3 дни.
Ако ти се наложи да им пишеш нещо във връзка с техния отговор, просто отговори на майла им директно

# 593
Айде и аз да се отчета - днес ми дойде първата направена поръчка от 16.01 - тези балеринки за мен и една приятелка. Мойте мисля, че на тънък чорап ще са ми точни, но това ще пробвам като се прибера, че съм на работа. Някой ако иска мерки - в момента имам 35 и 40 номер при мен и мога да меря стелки.
Дойде и въпросният матрак - нали съм нов клиент. В зелено е, има някаква клапа, но не знам точно как се надува. Ще дам отзиви като се прибера. Не е гадно зелено, става. Доволна съм от поръчката.

----------

Преди няколко дни ми дойде и една от двете поръчки от 23.01, но в нея няма нищо за мен, дрешки за децата на приятелки.

Та тази, дето реват, че им няма колетите от двайсе и не знам кой си, да се спрат - както виждате идват без никаква логика!

Може ли размер на стелката на номер 40 на балеринките ?

# 594
  • Шумен
Препоръчвам
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-fille.aspx?productid … tegoryid=22916642 пак са пуснали пижамките.  Peace

# 595
Слагам снимки от поръчката от вчера и се връщам да ви чета.

От тук и нататък.
Този потник с коронката хубав ли е че току що си го поръчах в бяло и кой размер е твоя и размери ако може!

# 596
  • Sofia
Днес си получих поръчката от 13.01 и съм разочарована, вместо шалте за леглото са ми пратили нЕкви си чаши Бохемия, като за ракия!!! Някой уж каза,че са за шампанско,но според мен са много ниски и столчето и самата чаша!!!! Та ако някой иска чаши вместо шалте,да каже!  Mr. Green но едва ли ще има такива

# 597
да, и аз получих тия чаши. ужасни са! и 100% не са за шампанско. най-много за ракия да стават. обаче не и в моята къща  Mr. Green

vi_ki - пижамките случайно да се уголемени? че моята мома сега е 102, а друг размер няма останал  newsm78

# 598
  • Варна
В нечие албумче гледах тази ученическа чанта. Кажете ми освен капака отгоре има ли още някакво друго затваряне? Цип? Grinning
И въобще някое лично впечатление от нея? И нали е като раничка , слага се на гърба?

оп..забравих чантата:-)) http://www.laredoute.fr/vente-cartable-charlotte-aux-fraises.asp … tegoryid=22916642

# 599

аз си пуснах едни маратонки на адидас дано да няма проблеми там, че толкова ми харесаха п снимките и в други сайтове ги гледах.. много ли са зле твоите ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт