LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 296
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 735
Днес взех малка поръчка за поща от 29.01.
Снимки на последните ми покупки от
тук нататък

Тази пола: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10501511

тази ли е: http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … ;single=true&
categoryid=32407011

Момичета знам, че е неприятно това мрънкане, но все пак да попитам дали има такива, които чакат поръчки за поща от преди 17.01, защото вече се притеснявам  Confused

Не се притеснявай, днес взех колет от митница от 19,01, но имам 2 за пощата от 21 и 22, за които още не са изтеглили парите.Ще дойдат и те, не се притеснявай.

# 736
Духи, абсолютно съм сигурна   Confused Чакам 2 - едната е с къси панталонки  за мен и лот бодита за малката, а другата е с тениска за мъжо и лот блузки за малката  Rolling Eyes

Без подаръци и кодове?
Да са под 10 Е ?
или случайно да са ти отказани ?
Провери ли си хубаво в суивито и по мейлите?

Много е почти месец да ги няма за поща.. даже много много..

Ами първата е 38,49 и с куфара, но нали той тежал 1.300, та не вярвам общо да са над 2кг. Сега се моля да греша  Rolling Eyes
А втората е 28,68 и е абсолютно чиста, без никакви подаръци  Confused
И аз си мисля, че трябваше да е дошла вече  Confused Но пък сме последна дупка на кавала, та може и от София да ги бавят нещо.

П.п в Суивито всичко е наред.

# 737
Момичета знам, че е неприятно това мрънкане, но все пак да попитам дали има такива, които чакат поръчки за поща от преди 17.01, защото вече се притеснявам  Confused

Да, аз чакам поръчка за поща /само 1 рокля/ от 16.01.

# 738
Леле колко съм застреляна.....
Ама така е като не чета, ама то малко ли е да се изчете. Днес тук прочетох за първата поръчка и кодовете за подаръци. Само се дивях на вашите матраци и не съм разбрала,че е подарък с код при първа поръчка.
Ако им напиша писамо има ли някакъв шанс?

Да се самоцитирам,че виждам ,че Духи е тук да ми се скара,че не чета.....

# 739
  • София

Не, няма

# 740

Да, аз чакам поръчка за поща /само 1 рокля/ от 16.01.
Аз чакам от 9.01;2.02;и 7.02 и вече нямам нерви #Cussing out.Почети всеки ден ходя до пощата но уви.Ще се надявам тази седмица вече да дойдат. Praynig

# 741
Леле колко съм застреляна.....
Ама така е като не чета, ама то малко ли е да се изчете. Днес тук прочетох за първата поръчка и кодовете за подаръци. Само се дивях на вашите матраци и не съм разбрала,че е подарък с код при първа поръчка.
Матракът не е само за 1ва поръчка Simple Smile
И за 5та и за 10та става Simple Smile Докато ти приема кода Simple Smile
За нови клиенти е, което не означава 1ва поръчка  Wink

Що да се карам  Blush Аз съм такова добричко  People Angel

# 742
Момичет, знам че се коментираха тези балеринки, но нямам възможност да прелистя всички страници...
Моля, ако някой ги има да сподели отговарят ли си на номера и удобни ли са?

# 743
Здравейте!
Имам питане,
с гръдна обиколка 96 см, кой номер ми трябва? Ще съм ви благодарна, ако ми отговори някой.   bouquet  bouquet  bouquet
И въобще някакви впечатления от роклята?

# 744
Не се притеснявайте, чакам поръчка за митница от 11.01 още.. и аз не знам какво става, никога не са се бавели толкова #Cussing out

# 745
Не се притеснявайте, чакам поръчка за митница от 11.01 още.. и аз не знам какво става, никога не са се бавели толкова #Cussing out
Аз май съм най-зле SickЧакам от 08.01 -поща ,едни маратонки без подарък  newsm45

# 746
  • Пловдив
la estrella ,тази рокля я чакам р.40 с поръчка от 16.01,ама още я няма...
 Confused Whistling

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 21:15 от ivanka1979

# 747
А аз влязох в темата с намерение да питам дали има други като мен, чакащи поръчка от 16.01. - явно сме много в кюпа. Това е първата ми поръчка от сайта обаче и може би затова съм малко припряна. Надявах се да получа колета, за да видя дали всичко е ок и така да пусна поне още една поръчка по време на намаленията, но не би - те свършиха, а аз още си чакам.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 21:19 от Миа

# 748
Много ви благодаря за отговорите!
Духи Hug  bouquet

# 749
Момичета, аз пак съм с питанка за мерки  Blush
100/84/110 какъв размер блузи и панталони да поръчвам за една приятелка?
Че тя се слага за 44/46, пък на мен много ми се вижда това  newsm78
За панталони 44, в някои модели може да влезе и в 42, особено ако има еластан. За блузи предполагам, че може да влезе и в 40, ако са трикотажни или еластични, но за по-сигурно 42, особено за ризи и сака.
Но да се презастраховам и да кажа, че не знам кой къде мери, като си дава мерките. Днес някой беше публикувал къде се мери талия, ханш, гръдна точно като по учебник.  Peace А аз отговарям с презумпцията, че наистина така е мерено.

Общи условия

Активация на акаунт