LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 979
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 810
По сайта още седят намалени цените. Thinking

# 811
 PeaceНякой знае ли от 2.30 до кога се усмихва оная мадама с шапката Mr. Green-към 3 или 4 проработва пак сайта Whistling Thinking

# 812
  • Пловдив
До към 3.45 часа  Peace

# 813
  • Бургас
Ох, ми изпуснах аз края на намалението! Нищо няма налично в кошницата.  Close

Сега отивам да ровя при Албанците за някоя далаверка, че поне да поръчам нещо  Mr. Green

П.П. Докладвам след един кратък преглед, че нет-а ми хич го няма днес.
Евтините розови балеринки са налични 38 номер. Има доста неща, преместени от зеления сектор в Албанците, с леко повишени цени.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:38 от Мимита

# 814
  • София
Свърши се!
Ама още днес получих код за намаление, стимулират ни хората да продължим да пазаруваме все пак!  Mr. Green

# 815
  • София
Някой да си е поръчвал тези еспадрилки

# 816
а летните намаления кога са?

# 817
а летните намаления кога са?

юли/август Peace

# 818
  • гр. Пловдив
Цените на стоките дали ги има написани на някои от етикетите на стоките? Питам понеже доста ги разглеждам, но никъде не виждам нещо подобно дори. А и някои от нещата ми са за подарък и не ми се иска да се издавам.  Wink

# 819
е все пак има останали още някакви намаления  Party
възползвайте се  Peace

http://www.laredoute.fr/achat-mode-hiver-et-reductions.aspx?cate … p:zsb3:price_list

# 820
  • Бургас
Цените на стоките дали ги има написани на някои от етикетите на стоките? Питам понеже доста ги разглеждам, но никъде не виждам нещо подобно дори. А и някои от нещата ми са за подарък и не ми се иска да се издавам.  Wink

Не, няма написани цени по етикетите!  Peace

Имам молба!!! Ако някой се е сдобил с излишни комплекти чаршафи, нека да ми пише ЛС!  Praynig

# 821
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5520720& … ue&ksource=-1
ще може ли някой да ми измери стелката на тези маратонки номер 46 или 45, знам че почти всички ги имате  Simple Smile

# 822
 Момичета , извенете ме за елементарния въпрос, но може ли някой да ми каже  кой номер  маратонки  трябва да си поръчам,нося  38?Все още не мога  да  се ориентирам с размерите ,а много ми сие иска  да си ги нося аз  ,а не да ги пускам  в продавалника  Laughing

# 823
Момичета , извенете ме за елементарния въпрос, но може ли някой да ми каже  кой номер  маратонки  трябва да си поръчам,нося  38?Все още не мога  да  се ориентирам с размерите ,а много ми сие иска  да си ги нося аз  ,а не да ги пускам  в продавалника  Laughing

аз си поръчах сандали 38 нося 38 заспаха ми
сега чакам едни адидаски 38 номер , силно се надявам да ми станат  Peace

# 824
Аз маратонки взимам +1,а съм с тесен крак! Peace
За  мъжа ми също винаги взимаме +1!

Аз вчера пуснах една последна поръчка и сега ще чакам! Wink

Общи условия

Активация на акаунт