LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 415
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 435
# 436

Аз останах без еФтини чершаФчета  Mr. Green дай моля линк че и аз да се облажа Laughing

Искам и аз линк към евтини чаршавчета - аз също останах без такива

Евтините чаршафи бяха до снощи  Mr. Green От днес са на редовна цена.

# 437
  • София
nellyli -  питай mirta.
Това е от нейния албум:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300466&pid=8514824

# 438
Здравейте, искам да попитам някой дали е поръчвал това:

Това миналата година или по-миналата много хора го поръчаха. Казаха, че е много хубаво. Особено на фона на цената в един "известен" електронен магазин...  Mr. Green

# 439
  • Стара Загора
Айде сподели кода,моля ! Все пак ,когато полу4и6 помо6т може и да даде6  Peace
[/quote]
63940-30/55+БД, този трябва да е.

# 440
# 441
ДА споделя , пък може и да съм от помощ.
Отидох днес в пощата да си търся колета от 18.01 и там имаше около 10 ларедутски пакета  Peace
Който чака за пощенски клон 1309 в София да ходи да си търси  Peace

И да питам - според вас колко тежат 1 маратонки за малката Адидаски , 1 жилетка и 2 блузи пак за нея ; и 2 потника ; 3 блузи и 1 пола за майка й  ooooh! Да знам къде да търся , че известия в тоя скапан блок не идват  #Cussing out

Хе-хе, аз си взех тази вечер два плика от там, имаше поне 20 плика пристигнали днес и в събота. Имаше една мама след мене, служителките в пощата я майтапеха, че има много пакети, а нея я няма цял ден! Тединка, да не беше ти, към 17.30?

Не съм била аз , ходих към 16:30  Hug
Казаха ми утре да мина , че пак чакали такива пакети  newsm78
Но учтиво потърсиха /след 2 скандала там , че искам да говоря с шефката им , за това че не си вършат работата...сега винаги са мили/ да не би да имам известие за митница , но уви нямах  Tired
Сега ще ме карате да взема старите маратонки на дребната , кутия , и разни парцалки и да меря  hahaha

# 442
  • Стара Загора
Моля! Да пиша и тук, имам засега 1(код 63940), който няма да ползвам, ако някой го иска да ми пише на ЛС.

# 443
  • София
Ей така ме зарадхахте, с тия хубави коментари. Поръчах го  на 13. 01 и още го чакам.  Дано скоро да дойде Praynig

# 444
  • Sofia
Написах си целия текст и кода, пък никакви отговори...А и лесно ме хвана duhi-puhi, нова и заблудена а и си признава честно...

# 445
  • Sofia
Лелееее полудяла съм, първата ми поръчка е от 15.01....която вече се надявах да пристигне, но какво виждам на 06.02 имам отказан артикул на стойност 4 евро... Смятам да им пиша и да поискам обяснение.  Ужасно се нервирах...  Знам единствено че трябва да искам от някоя си Сабине ваучер /а не чек/.............голяма тъпня, не са прави изобщо.
Сакън, недей, мн ще я притесниш Сабине.Аз имам отказани артикули за 52 е- на 31.01.(поръчката е от 12.01), пък не се ядосвам.По намаления е така.Ако живота ти зависи от някой потник си го купуваш като го видиш, не чакаш намаленията.

# 446

Тези тениски                                                                                         и         блузки
някой има ли ги да сподели отговарят ли си на номерата
На много изгодна цена са  Naughty
да отговарят си тъничка и много приятна материя,леко е прозрачна не е плътен памук,пояснявам че това важи за тези с къс ръкав.
някой може ли да ми даде размери за номер 42/44,плиииииииииииииииис  Praynig

# 447
# 448
  • София
Написах си целия текст и кода, пък никакви отговори...А и лесно ме хвана duhi-puhi, нова и заблудена а и си признава честно...

Така си го написала, че пак не става ясно.
Просто копирай цялата оферта /без да я накъсваш/ и попитай в темата за кодовете да не се разводнява тук темата.  Hug
Ето тук е темата за кодовете, ще ти отговоря там, само сложи цялата оферта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369024.0

# 449
Моят тазманиец малък ми счупи кристалната топка  newsm45 .. та сега освен карти някакви да почна да редя  smile3506

И аз искам 63940 .. ама нямаааа ..

някой може ли да ми даде размери за номер 42/44,плиииииииииииииииис  Praynig
Дай си ти гръдната  Wink

Общи условия

Активация на акаунт