LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 319
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 495
Не е истина, нещата пак са намалени в кошницата ми, само дето снощи пусках по спешност поръчка  Laughing

Тъкмо преживях маратонките и роклята, които исках да поръчам... сега пак в преразход, ей....  Laughing

# 496
  • Перник
Факт, цените пак са намалени Hug Някой онзи ден питаше за ефтините сандалки. Пак са ги пуснали и има всички номера http://www.laredoute.fr/vente-spartiates.aspx?productid=32411805 … tegoryid=45857583

Розовите балеринки от 2Е - 38 номер http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32409192 … tegoryid=32411507

и жилетката с иглата от 4Е http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-chale-la-redoute-essenti … tegoryid=37933818

А защо са спрели доставките за Румъния newsm78 Да не вземе и нас да ни "огрее" Sad

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 08:17 от nadiad79

# 497
Изобщо не ми зарежда страницата и не мога да вляза в сайта  Tired

# 498
Изобщо не ми зарежда страницата и не мога да вляза в сайта  Tired

Изчисти си кеша на браузъра.
И събуди мъж ти, да го питаш дали не ти е баннал сайта.  Mr. Green

# 499
Получавали ли сте кашоните си в едни сини чували? Плащате ли за тях нещо? На мен служителката в пощата ми ги иска обратно, все едно давам амабалаж празно за пълно. Казва, че и ги изисквали обратно, което много ме съмнява, защото чувалите не са български. Искали са ми 2 лв за найлонова опаковка, но това е различно. Не искат пари, искат си чувалите  Joy

Лъже. От миналото намаление имам 2-3 чувала, още се мотаят вкъщи, никакви пари не съм плащала.

# 500
  • Варна
Факт, цените пак са намалени Hug Някой онзи ден питаше за ефтините сандалки. Пак са ги пуснали и има всички номера http://www.laredoute.fr/vente-spartiates.aspx?productid=32411805 … tegoryid=45857583

Оф сигурно е питано 100 пъти, за което се извинявам, но тези сандали как са с номерата?

# 501

Някой има ли рзмера на ходилото на N 40 или поне дайте размер на този който имате  Simple Smile
Знам, че номер 37 е със стелка 23.5см..

# 502
Оф сигурно е питано 100 пъти, за което се извинявам, но тези сандали как са с номерата?
[/quote]
отговарят си точно,размера за 40 номер/моят  Grinning / е 26точно ако е по широк крака вземете 41  Peace

# 503
Тези някаква бъркотия по сайта са направили с цените....

# 504
Тези някаква бъркотия по сайта са направили с цените....

ООООООО Алекс1 аз ви чета всеки божи ден, нищо не изпускам...следвам съветите Ви ... Joy
Пуснала съм 3 поръчки и вече ме сърбят ръцете за още...но мъжо ще ме  #2gunfire Joy Joy

# 505
Ако някой иска да се комбинираме за тези ефтинките сандали да направим обща поръчка да свирка.

# 506
Ако някой може да ми каже тези дънки имали ги и отговарят ли си ,вчерашните ги изпуснах Tired,по принцип се пъхам в 34 и да не са ми големи защото сега има 36 само, не че съм толкова слаба ще съм много Благодарна ако някой отговори  bouquet

# 507
  • София
Ох тея французи, ще ме побъркат тъкмо бях отписала едни дънки сега пак ще опустошавам картата.  ooooh!

Да ви разкажа за последната ми поръчка, пускам я с халатите по 2 евро които дебнех от няколко дена на 7.02. Вечерта гледам обработили поръчката ми, но изписва от долу ,че въпросните халати свършили на 09.02.  Shocked Е това не можах да го разбера, но както и да е прежалих ги  Joy

Алекс, благодаря ти за темичката   bouquet.

# 508
да попитам, при поръчка маратонки Пума  +1 ли поръчвате

# 509
  • Пловдив
 Embarassed Аз мога да се похваля с поредната глупост, която сутворих с тоя редут  Rolling Eyes Май е време да се откажа да пускам поръчки в намаления и то за чужди хора.

В неделя вечерта зълвичката ми праща линкове да и пускам поръчка - разни дрешоци на Адидас, които бяха на добри цени. Смятам аз и казвам колко ще и струва. Вчера сутринта тръгваме на разходка, а тя минала през банката да си внесе колкото трябва. Прибираме се от разходка и аз бързам да проверя дали нещо се е изчерпало... и да пускам. Ама само отварям и търся разни червени ограждения. Нямаше такива и деректно на розовия бутон да пускам. Даже мина учудващо бързо поръчката  Whistling И вечерта мъжО гледа в ипей какво става с картата и ми задава един интересен въпрос - колко са внесени и колко съм пратила на редута  Embarassed
И... ми се изправи косата като погледнах каква поръчка съм пуснала  Shocked Те им махнали намаленията на две от нещата, ама аз дори не съм погледнала цените. И щото в картата не държа други пари съм спокойна, че всичко трябва да е точно.... Да ама не #2gunfire явно от някоя от предните 100 поръчки са ми върнали някакви пари.... и поръчката е минала.
Писах им писмо да ми анулират поръчката и дано го направят, че...  Днес гледам пак са с намаление тези неща. Пак има писах, дали могат да ми ги таксуват на днешните цени или да анулират...

Направо се ошашках вече с тоя редут. Според вас дали има шанс да се измъкна от тая каше дето я забърках?

Общи условия

Активация на акаунт