LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 460
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 480
А и на тази пола не видях снимка никъде, може ли някъде да я видя? Има ли я снимана и наистина ли е копринена материята?
Може да се види в албумчето на Sun. Полата е страхотна. Имам я в черно, но си я поръчах и в червено(малиново).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330106&pid=10236278

# 481
Здравейте..имам един въпрос и ще съм изключително благодарна ако някой ми обърне малко внимание bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet  ...Стоките които са в намалението до 11.02 ще останат ли и след намалението или няма да ги има...смисъл такъв възможно ли е пак да могат да се поръчват но на НЕнамалени цени??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 482
sis7 , тук си е Алекс и то все така търпелива, благодаря и за което.
а да ти кажа, с първия пост още малко ще мога да се явявам на изпит по пазаруване. четох за ваучерите и чековете, но за това точно не видях. ааа.....предишните теми нямам никакъв шанс да изчета. ако го направя, моля специална награда да получа. Mr. Green
мерси за разяснението. и сори, че ви занимавам, но наистина не видях нищо по въпроса.  bouquet

# 483
  • София
sim0nkaaa, спри се малко!
Явно никой не може да ти отговори в момента!

Никой не знае кои стоки точно ще останат в сайта и след намалението. Тези, които останат, разбира се че можеш да си ги поръчваш, ако те устройва цената им.

# 484
Здравейте..имам един въпрос и ще съм изключително благодарна ако някой ми обърне малко внимание bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet  ...Стоките които са в намалението до 11.02 ще останат ли и след намалението или няма да ги има...смисъл такъв възможно ли е пак да могат да се поръчват но на НЕнамалени цени??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

доколкото бях чела част от тях ще си ги има, но на нормалните цени, а част от тях изчезват. Peace

# 485
Заръчах поредната копринена малинова пола- цялата рода обзаведох вече  Joy
Много й се чудих на тази пола. Струва ли си? Добре ли стои? Цветът много ли е малинов?  newsm78

МЕрси  Hug Ще я поръчвам, то се е видяло...

# 486
Мноого съм разочарована от Ларедутци - отказали са ми потници от  новата колекция ,които намалих с кода 20/33 евро , а те са си налични  #Cussing out , че и сумата е без 5-те % , аман от ваучери , втори за тези намаления .Ся ще им пиша да си искам 5% и обаснение ,кода ми е пратен лично ,а те ме прецакват.  #2gunfire

# 487
Момичета, някой да има излишни възглавнички от червените комплекти-че нещо съм пропеснала да ги поръчам и сега си имам много чаршафчета без възглавнички  newsm78

# 488
  • на морето
Така ме навихте ,момичета, за тази пола,че сега направо ще се пръсна.Напълних си кошничката с излишни парцалки само заради нея и си пускам аз поръчката и хоп...проблем с картата.Свържете се,моля с ханджийката Grinningдемек банката.Е,хубаво де имам си пари,но днес сутринта са ми ги превели.Виждам ги в интернет банкирането.Възможно ли е още да не са осчетоводени ThinkingУжас,ами ако ми свърши полата #2gunfireМоля,ви оставете ми поне едничка,като спах цял месец ooooh!А сега като пише,че са до 10.02.намаленията,дали ще са до утре до 24ч?

# 489
Тук съм.  Зара не ми липсва много...  Mr. Green

# 490
Чета аз постоянно мерките на хората и се чудя, аз ли не меря правилно, или всички дънки и панталони, които съм си купила са ужасно уголемени. Та въпросът ми е, къде точно си мерите ханша? Аз моя го меря на най-издадените части, където са бричовете или казано по друг начин, горе-долу на нивото на свивките под дупето. Та там обиколката ми е 114, което отговаря на размер 48, а всъщност идеално си се побирам в 42 и ми стана чудно  newsm78
И за протокола да отбележа, че чакам поръчки от 15, 27.01 и 06.02. Тази от 15.01 е за поща, но все още я няма и взех яко да се притеснявам, че не е за мен, а сумата не е малка. Направо се чудя на тези, които правят общи поръчки, как се оправят ако нещо се обърка. Аз нямам нерви да се занимавам с такива работи. Ще им кажа вече на моите познати да си правят карти и да се спасяват.

# 491
  • София
Velesa, според мен се мери малко по-нагоре. Поне така са ме мерили шивачки.
Нека кажат и други.  Peace

# 492
  • Пловдив
Алекс сори че не те видях  Joy ама и форума нещо ми се бъгна и не ми показа че има нови отгвори....чак се учудих,не ми се е случвало от месец да си публикувам мнението от първия път  Mr. Green ама така е като се връщам на 20 страница Simple Smile

# 493
Имам едно въпросче.
Моя мъж ми взел тези обувки за подарък:

та на тях пише че са 39-ти номер а нещо са ми малки.
Измерих стелката и беше 25см.толкова ли е по принцип на този номер?
Благодаря.

# 494
Не е истина, нещата пак са намалени в кошницата ми, само дето снощи пусках по спешност поръчка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт