LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 582
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 465
  • Все на втория етаж
А и на тази пола не видях снимка никъде, може ли някъде да я видя? Има ли я снимана и наистина ли е копринена материята?

# 466
много се извинявам кода е 63940 -30 евро от новата коликция и бд,аз го пуснах на лични на момичето което го поиска, тук не посмях да публикеувам да не се окаже спам, че нали си има отделна тема а там е доста коментиран. Простете още веднъж , все пак съм от новите акпо това ме оправдава. И мерси за помоща , вече ще знам

# 467
  • София
тези дънки някой имали ги да каже как са като изпълнение  Peace не съм срещала коментар за тях, гледам и размери има....та си помислих че не струват  Laughing
Аз ги имам 36номер..продавам ги защото са ми големи.Те са за малка талия и широк ханш,до глезена са ми а аз съм висока 162см.

# 468
  • София
и да питам някъде гледах снимки на чашите за шампанско, някой , ако се сеща албума, да ми пише, искам да ги видя отново.

Ето ги чашите за шампанско в албума на Sun:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330106&pid=10001360

# 469
Момичета кажете нещо за размерите на панталоните за бременни, до сега само нормални съм си взимала бях номер 40, ама сега като си меря ханша доста съм се разширила - 108 см, кой номер трябва да взема 42 ли? newsm78
Ето за този модел става дума:

# 470
  • София
А всъщност чашите за шампанско има ли ги още, че нещо не ги намирам?  Rolling Eyes

Намерих ги!

# 471
може ли едно въпросче? или ще ме понабиете?
/макар, че досега проявихте макс търпение Hug/

вчера на mes remboursements имах отказа артикул от поръчка от 15.01 с дата 04.02 на стойност 8.98 Е, което реших, че една рокля.
днес, обаче вече имам два отказани артикула - дата на отказване е 09.02 и стойността и на двата е 9.42 Е. нямам артикул на тази стойност, както и нямам два артикула с еднаква стойност, близка до тази. какво иде да рече сега това?

и още нещо - на ден по едно нещо ли ми слагат в кашончето, та се появяват още липси ?

# 472
  • Казанлък of all places
А и на тази пола не видях снимка никъде, може ли някъде да я видя? Има ли я снимана и наистина ли е копринена материята?
Не ми стигна тока да я снимам тази така прекрасна пола, но наистина е копринена. Много добре ушита, има си  подплата и инструкция как да я подържаш намачкана. Мисля си,ч е в нечие албумче имаше снимка...

# 473
Здравейте..имам един въпрос и ще съм изключително благодарна ако някой ми обърне малко внимание  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  ...Стоките които са в намалението до 11.02 ще останат ли и след намалението или няма да ги има...смисъл такъв възможно ли е пак да могат да се поръчват но на НЕнамалени цени??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 474

вчера на mes remboursements имах отказа артикул от поръчка от 15.01 с дата 04.02 на стойност 8.98 Е, което реших, че една рокля.
днес, обаче вече имам два отказани артикула - дата на отказване е 09.02 и стойността и на двата е 9.42 Е. нямам артикул на тази стойност, както и нямам два артикула с еднаква стойност, близка до тази. какво иде да рече сега това?

и още нещо - на ден по едно нещо ли ми слагат в кашончето, та се появяват още липси ?

Артикулът е един. Второто е с 5% такса обработка. А имаш три реда, защото системата им дава грешка от време на време и прибавя още един ред.

# 475
Здравейте!
Тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue.aspx?productid=3241330 … 665599#DescDetail много ми харесва, но не знам кой номер съм /гръдна 96/. Някакви отзиви за роклята, дали си заслужава?  newsm78 И ако може някой да ми каже какво пише за нея, освен че е памучна, че не знам френски.   bouquet

# 476
Алекс1, благодаря пак. Hug

то всъщност редовете са два.
просто вчерашният първи ред е променен - има промяна в датата на отказа и в цената.

пък, ако ми дадат два ваучера за една рокля, няма да им се разсърдя. Mr. Green

май има шанс поръчката да е тръгнала. Simple Smile

# 477
Здравейте..имам един въпрос и ще съм изключително благодарна ако някой ми обърне малко внимание  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  ...Стоките които са в намалението до 11.02 ще останат ли и след намалението или няма да ги има...смисъл такъв възможно ли е пак да могат да се поръчват но на НЕнамалени цени??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 478
  • Пловдив
оффффф изчетох ви,уж вдигнаха цените и си викам снощи сега ще е по лека темичката,ама хайде пак 30 стр. за един ден и една вечер  ooooh! Сега гледам актуалното е отказаните поръчки и писмата за зарибявка.....пууууу няма спасение от нечетящите  Crossing Arms като оправихме чаршавчетата,бутоните за валидиране,сега какво ли остана още...... newsm78
няма да те бием...само ще те караме да четеш,защото е обяснявано няколко пъти,но не скоро така че ..........,видях че Алекс я няма и затова ще и подбия малко бизнеса,но за пръв и последен път  hahaha
Това не са ти два артикула,а на първия ред ти е артикула,а на втория въпросния но с 5 % обработка.Искам да кажа че по мои наблюдения всеки път ги изписват по различен начин и това е просто информативно,важно е да дойде ваучера на пощата или на мейла.На мен ми се случи за един артикул да ми го изписват на 2 реда едно и също.А и още нещо,това че ти е вкарано инфото на 8 и 9 февруари незначи че тогава ти е отказано,просто става по бавно,особено сега,на мен ми се случи да ми дойде ваучера на пощата и същия ден да ми пуснат това инфо в рембус.......(както се казваше там)

Дали има детски 4ар6афи с ластик на изгодна цена ,4е не6то не мога да намеря ,питам 140/60 ,ако някой е мяркал скоро  Peace
малко късно и незнам дали ще ти е от полза,но аз само този съм намирала и пак са го пуснали към новата колекция и сега хич не е изгоден,но може да го намалиш с някое кодче  Peace

# 479
Заръчах поредната копринена малинова пола- цялата рода обзаведох вече  Joy
Много й се чудих на тази пола. Струва ли си? Добре ли стои? Цветът много ли е малинов?  newsm78

Бе поръчвайте я тая пола, че не остана вече Joy Много е хубава, няма да съжалявате  Simple Smile Качествена е, наистина е копринена, пдплатата й също. Има я в албума на Sun, но не е фотогенична /полата имам предвид, Сънчето е  Heart Eyes /. Цветът е много приятен, не е ярък, нито дразнещ. Айде...и да черпите после дето ви навивам толкова  Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт