LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 447
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Току-що пуснах моята първа поръчка. Всичко стана много лесно и от първия път,а не го очаквах. Имам питане - къде мога да видя , че парите ми са блокирани. Ясно ми е, че може и да не стане веднага, но попринцип къде го гледате това. Имам онлайн банкиране, картата ми е Виза Класик към Райфайзен Банк.  Peace
В онлайн банкирането не можеш да видиш дали парите са блокирани, виждаш ги като налични, докато не ги изтеглят. Само на банкомат, като направиш справка за наличност, ще разбереш дали са блокирани

# 601
Поръчката ми на митница е от 21.01....предната от 09.01 я няма...Ще кача снимки тези дни.

# 602
OOо аз вече почнах да се притеснявам за моята поръчка.Тя е от 17-ти януари и ми е първа и все още я чакам  Praynig дано скоро дойде  Praynig Praynig

Хайде стига сте се вкарвали в разни филми! Аз чакам от 10-ти, но си мълча. Ако до 25-ти февруари не я получа, тогава ще му мисля. А вие с вашите поръчки от 17-ти, 19-ти и т. н. не виждам за какво сте се разпритеснявали. 20 дни не е дълъг период за доставка на колет от Франция. Rolling Eyes
Еми аз като чета как някои хора си получили пратките с по-задна дата от моята и затова.Пък и все пак за пръв път поръчвам от онлайн от чужд сайт и то френски,език който не разбирам.Но щом и ти чакаш и то с по-предна дата се поуспокоих малко  Hug
Ами аз получих поръчка от 20ти.. обаче не съм от 14, 15, 16, 18, 19.. ит някои дати по няколко бр.  Mr. Green
Айде стига вече с тия дати кой от кога получил и за кога чакал..

# 603
  • София
Слагам снимки от поръчката от вчера и се връщам да ви чета.

От тук и нататък.
Този потник с коронката хубав ли е че току що си го поръчах в бяло и кой размер е твоя и размери ако може!
Хубав е потника, макар че на мен са ми го пратили вместо някакъв друг - не помня какъв точно бях поръчала. Той е 42 размер, взех го за подарък. Размери довечера, ако не забравя  Rolling Eyes , че съм на работа сега.

П.П. И аз много се притеснявам за поръчката ми от 9.02  Crossing Arms

# 604
  • Чукарландия
Искам да попитам, когато направиш покана за регистрация на друг , кога горе-долу идват съобщенията на имейлите?

# 605
  • София
Уж чета редовно, но не съм попадала на коментари за

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tipster.aspx?productid=324 … tegoryid=22905271
- има ли подплата, хастар и дали си отговаря на номера, как е като качество?

# 606
нека да кажа, че изрично е опоменато в сайта , че срока на доставка е до 6 седмици. това, че сте свикнали да чувате , че идват по-рано само ви надухва още повече. без притесненаия всичко идва. и аз чаках моята от 10,01 до 02,02 . дори им писах, но те даже и не ме отразиха. клазано е до 6 седмици. преди тоя срок и да питаш...няма резултат   bouquet  Peace

# 607
ИСКАМ ДА ПИТАМ. ПРИЯТЕЛЯ МИ НОСИ ДЪНКИ 29/30 НОМЕР. ХАРЕСАХ ЕДНИ ВЧЕАРА ОТ САЙТА И ГИ ПОРЪЧАХ ДАЖЕ ДЕ, НО ПО ТАБЛИЦАТА КОЯТО ИМАТ ПУСНАХ 36 НОМЕР...НЯКОЙ ПОРЪЧВАЛ ЛИ Е..ЗНАЕ ЛИ КАК Е. ХАХ ДАНО ДА МУ СТАНАТ ДЕ .
ПРОСТО НЯКОЙ АКО Е В ТЕЧЕНИЕ С ТОЯ НЕщА СПЕЦИАЛНО щЕ СЪМ БЛАГОДАРНА ДА ИЗДАДЕ И НА МЕН Wink

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!  Peace   bouquet

# 608

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tipster.aspx?productid=324 … tegoryid=22905271
..................- има ли подплата, хастар и дали си отговаря на номера, как е като качество?

Аз още не съм го получила,но тези които го имат споделят че си отговаря на номера,стои много добре и е от хубава материя с подплата.  Peace

# 609
  • Чукарландия
Искам да попитам, когато направиш покана за регистрация на друг , кога горе-долу идват съобщенията на имейлите?
Моля някой ако знае, да ми отговори! Благодаря предварително!

# 610
Почти веднага Simple Smile

# 611
  • Чукарландия
Почти веднага Simple Smile
Благодаря много, защо ли не получавам нищо?

# 612
Айде и аз да се отчета - днес ми дойде първата направена поръчка от 16.01 - тези балеринки за мен и една приятелка. Мойте мисля, че на тънък чорап ще са ми точни, но това ще пробвам като се прибера, че съм на работа. Някой ако иска мерки - в момента имам 35 и 40 номер при мен и мога да меря стелки.
Дойде и въпросният матрак - нали съм нов клиент. В зелено е, има някаква клапа, но не знам точно как се надува. Ще дам отзиви като се прибера. Не е гадно зелено, става. Доволна съм от поръчката.

----------

Преди няколко дни ми дойде и една от двете поръчки от 23.01, но в нея няма нищо за мен, дрешки за децата на приятелки.

Та тази, дето реват, че им няма колетите от двайсе и не знам кой си, да се спрат - както виждате идват без никаква логика!

Може ли размер на стелката на номер 40 на балеринките ?

Може - 25см. Но не се вади стелката, мерих с химикал. Мисля, че ми е точно мерилото Simple Smile

# 613
  • Sofia
получих поръчката от 7-ми януари днес, снимки довечера Hug

# 614

- има ли подплата, хастар и дали си отговаря на номера, как е като качество?

Все не се решавам да го поръчам, някой дали има реални снимки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт