LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 353
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 630
Айде и аз да се отчета - днес ми дойде първата направена поръчка от 16.01 - тези балеринки за мен и една приятелка. Мойте мисля, че на тънък чорап ще са ми точни, но това ще пробвам като се прибера, че съм на работа. Някой ако иска мерки - в момента имам 35 и 40 номер при мен и мога да меря стелки.
Дойде и въпросният матрак - нали съм нов клиент. В зелено е, има някаква клапа, но не знам точно как се надува. Ще дам отзиви като се прибера. Не е гадно зелено, става. Доволна съм от поръчката.

----------

Преди няколко дни ми дойде и една от двете поръчки от 23.01, но в нея няма нищо за мен, дрешки за децата на приятелки.

Та тази, дето реват, че им няма колетите от двайсе и не знам кой си, да се спрат - както виждате идват без никаква логика!

Може ли размер на стелката на номер 40 на балеринките ?

Може - 25см. Но не се вади стелката, мерих с химикал. Мисля, че ми е точно мерилото Simple Smile

Благодаря за отговора , но пак няма да ме огрее, кракът ми мерен с ролетка е 27см. , мислите ли че 41 ще ми стане ?

# 631
  • Чукарландия
Извинете ме, но искам да разбера, трябва ли да си си получил вече първата поръчка, за да пратиш покана за регистрация или няма значение. Т.к. преди около половин - един час направих покана за регистр., а отговор никакъв! Днес пуснах първата си поръчка (за пояснение)

# 632
момичета, знам, че доста от вас поръчаха тази жилетка
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8027161& … ue&ksource=-1
отговаря ли си на номера и добре ли стои?

оле и аз я гледах, но ми се  късичка, някой ако има реална снимка..и как стои, че ми беше интересно и аз я бях загледала..  newsm78   bouquet

# 633
  • Sofia
41 отговаря на 26,5см

# 634
мацки, получих форумските чаршафи - червените, на карето. вече ги няма в сайта, така че не мога да дам линк. обаче са объркали и са ми сложили долен с ластик размер 140 х 200, а ми трябва 160 х 200 независимо с или без ластик.
моля, ако някой има излишен такъв, или пък ако иска замяна, да даде знак с лс.

аз чакам такива. ако може да направим замяна, ще ти пиша. Peace

Синеоч
, честита ти рожденичка ! да ти е жива и здрава, и много да те радва !  bouquet

# 635
  • Sofia
Момичета,искам да попитам може ли да се плаща с една и съща карта от трети акаунт?
Не.
Ама можеш да првбваш и да се убедиш Simple Smile

Аз с някои карти и на 2 не мога.. Ама съдба..
май зависи от картата
Аз с дебитна Виза не успях,но с кредитна Америкън съм плащала на 3 акаунта

# 636
  • София
Поокротиха се страстите май Laughing, много мъже ще черпят Mr. Green
Имам от тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413264 … tegoryid=48241254 в цвят каки 40номер-26см стелка, но са ми големи.
Няма ли 39 някой да разменим newsm78 или някой да ми поръча едни лилави  baby_neutral, че онзи ден поръчах някои неща, но така и не ги открих тези балеринки #Cussing out

# 637
Момичета,искам да попитам може ли да се плаща с една и съща карта от трети акаунт?
Не.
Ама можеш да првбваш и да се убедиш Simple Smile

Аз с някои карти и на 2 не мога.. Ама съдба..
май зависи от картата
Аз с дебитна Виза не успях,но с кредитна Америкън съм плащала на 3 акаунта
Да Simple Smile и това го има Simple Smile

# 638
За тези които са от Бургас и по точно от Меден рудник,сега с връщам от пощата и има 3 големи колета и един пакет
Колетите са от 22,23 и 28.01

П.П. и да знаете че всички са на името на жени.
Успех.

# 639
  • сусурлево
e , няма отдъхване мам и ... новите намаления вече са факт  #Crazy

# 640
http://www.laredoute.fr/vente-parka-active-wear.aspx?productid=3 … tegoryid=23110527

това доста го напоръчахте, а дали доста го наполучихте, да кажете бива ли го, че е има доста номера

# 641
  • Шумен
Някой беше питал за тази чанта, пак я пуснаха в този цвят  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907573&a … documentid=281808

# 642
Айде и аз да се отчета - днес ми дойде първата направена поръчка от 16.01 - тези балеринки за мен и една приятелка. Мойте мисля, че на тънък чорап ще са ми точни, но това ще пробвам като се прибера, че съм на работа. Някой ако иска мерки - в момента имам 35 и 40 номер при мен и мога да меря стелки.
Дойде и въпросният матрак - нали съм нов клиент. В зелено е, има някаква клапа, но не знам точно как се надува. Ще дам отзиви като се прибера. Не е гадно зелено, става. Доволна съм от поръчката.

----------

Преди няколко дни ми дойде и една от двете поръчки от 23.01, но в нея няма нищо за мен, дрешки за децата на приятелки.

Та тази, дето реват, че им няма колетите от двайсе и не знам кой си, да се спрат - както виждате идват без никаква логика!
Ако може да измериш стелката на 35ти номер  Blush. Благодаря!   bouquet

Може разбира се - 22.5см. Отговарят си на номерата според мен, на мен леко ми стискат на дебел чорап, на мойта приятелка й пасна 40 като по мярка, малко я стягал десния на дебел чорап пробва, но на тънък и тя няма да има проблем. Само да кажа - на живо са по-готини  Peace

# 643
  • Sofia
e , няма отдъхване мам и ... новите намаления вече са факт  #Crazy
кои точно

# 644
За тези които са от Бургас и по точно от Меден рудник,сега с връщам от пощата и има 3 големи колета и един пакет
Колетите са от 22,23 и 28.01

П.П. и да знаете че всички са на името на жени.
Успех.

Е как си им ровила по фактурите да гледаш от коя дата са  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт