LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 289
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 645
За тези които са от Бургас и по точно от Меден рудник,сега с връщам от пощата и има 3 големи колета и един пакет
Колетите са от 22,23 и 28.01

П.П. и да знаете че всички са на името на жени.
Успех.

За коя поща е това, в селото или в комплекса ?

# 646
  • Sofia
Синеоч, да ти е жива и здрава рожденничката!   bouquet

В нечие албумче гледах тази ученическа чанта. Кажете ми освен капака отгоре има ли още някакво друго затваряне? Цип? Grinning
И въобще някое лично впечатление от нея? И нали е като раничка , слага се на гърба?

оп..забравих чантата:-)) http://www.laredoute.fr/vente-cartable-charlotte-aux-fraises.asp … tegoryid=22916642
Няма цип, има светло отразители, на гърба се носи, има две прегради вътре, но не отделени с твърдо а с хастар, но без цип за мен малко странно провисва, момата обаче много си я харесва, несесера който е пак с ягодка е големичък и побира доста неща, за тези пари не я мисли.
Долу дъното е гумирано, снимки искаш ли пак или си я разгледала хубаво?  Grinning

Темата се следи прекрасно, чак не мога да повярвам къде отидоха толкова много народ.

# 647
За тези които са от Бургас и по точно от Меден рудник,сега с връщам от пощата и има 3 големи колета и един пакет

Успех.

Е как си им ровила по фактурите да гледаш от коя дата са  Shocked

Нямаше нужда,просто се отнесох любезно с жената и тя ми каза само датите разбира се. Peace

# 648
Здравейте, имам едно предложение. Не знам дали е удачно, но не може ли да се пусне тема, в която тези които постоянно мрънкат " защо още не ми е дошла поръчката", да си реват на спокойствие без да дразнят никого?
Аз лично вече много се изнервих от това, въпреки забележките те продължават да си мрънкат и явно няма изгледи да спрат!!!!

# 649
Момичета някакви отзиви за тази рокля  newsm78 В сайта отзивите не бяха лоши. Отговаря ли си на размерите?

# 650

Успех.

За коя поща е това, в селото или в комплекса ?

За комплекса имах предвид.

# 651
Здравейте, дами!
Искам безкрайно много да благодаря за помощта на всички, специално на изготвилите поясненията по първа страница, както и на duhi_puhi   bouquet! С ваша помощ си пуснах две поръчки!
Искам да помоля някоя мама от Варна или Добрич, ако може да ме включи в поръчката си с ето това:
 http://www.laredoute.fr/vente-parka-sport-taillissime.aspx?produ … tegoryid=23110527
Мама много го хареса, а вчера го е пропуснала в суматохата!
Благодаря!

# 652
http://www.laredoute.fr/vente-parka-active-wear.aspx?productid=3 … tegoryid=23110527

това доста го напоръчахте, а дали доста го наполучихте, да кажете бива ли го, че е има доста номера
Това не е показвано как изглежда в действителност и мен ме гризе любопитство....поръчах си 40 номер  Mr. Green с моите размери два пъти ще се загърна ама пусти мерак  Laughing
някой друг ще му се радва мисля  Tired

# 653
Здравейте мами,  да ви попитам някоя от вас получила ли е писмо по мейла свързано с доставка в рамките на 24 часа като нова услуга на laredoute и ако да моля ви даите повече информация. Аз получих такова писмо заедно със специален код.

# 654
Днес си получих поръчката от 13.01 и съм разочарована, вместо шалте за леглото са ми пратили нЕкви си чаши Бохемия, като за ракия!!! Някой уж каза,че са за шампанско,но според мен са много ниски и столчето и самата чаша!!!! Та ако някой иска чаши вместо шалте,да каже!  Mr. Green но едва ли ще има такива

може ли снимка на чашите?

# 655
радослава, не се отнася за БГ тази услуга, така че няма какво да го мислиш това писмо...

# 656
Извинете ме, но искам да разбера, трябва ли да си си получил вече първата поръчка, за да пратиш покана за регистрация или няма значение. Т.к. преди около половин - един час направих покана за регистр., а отговор никакъв! Днес пуснах първата си поръчка (за пояснение)
Да, можеш да отправяш покана само от акаунт от който е пазарувано вече

# 657
Момичета, тези потници са страхотни! Имам такъв от летните намаления и сега си поръчах още няколко цвята (дано само не са ми големи, че този път нямаше моя номер и поръчах 38/40)

# 658

newsm78 съвети за това?

# 659
струва си аз го нося цяла зима

Общи условия

Активация на акаунт