LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 212
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 020
  • In The Middle Of Nowhere
да кажа относно спирането на доставките до румъния
спряха ги, защото отвориха сайт тук ларедут.ро
междувременно обаче ми одобриха 7 поръчки, за които отчаяно се опитвам да си върна парите
аз тъкмо го разгледах сайта- струва ми се, че цените са по- високи... а имат ли шипинг до БГ? определено пратките ще идват по- бързо

Цените са в леи и затова сигурно ти се струват по-високи, освен това мисля, че няма да можем да поръчваме от Румъния, защото от там може само ако си в съответната страна където има клон на сайта, всички останали държави пазаруваме от Франция.

# 1 021
  • Балчи-Варна
може ли линк към това         http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10515291#
ако го има още в наличност  newsm78
Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-adidas.aspx?productid=324 … tegoryid=22914411.
Благодаря ти    bouquet

# 1 022

Цените са в леи и затова сигурно ти се струват по-високи, освен това мисля, че няма да можем да поръчваме от Румъния, защото от там може само ако си в съответната страна където има клон на сайта, всички останали държави пазаруваме от Франция.
е, все пак съм чувала и за курс на леята към лева, посмятах малко  Laughing Laughing особено пък, като царството на леята е на 15 мин с кола от дома...
сега се сетих,че ,ако ми е изгодно,мога да поръчвам до адрес в Гюргево и да ходя да си вземам пратките оттам

# 1 023
Днес си получих поръчката от 15.01, изпратена е на 05.02 от Франция и за 6 дни е пристигнала. Така, че не се притеснявайте, късно ги изпращат.  Peace
Доволна съм от нещата, с изключение на това, че бях поръчала една детска риза, а са ми изпратили мъжка, но нещо май не ми се занимава да я връщам.

# 1 024
  • In The Middle Of Nowhere

е, все пак съм чувала и за курс на леята към лева, посмятах малко  Laughing Laughing особено пък, като царството на леята е на 15 мин с кола от дома...
сега се сетих,че ,ако ми е изгодно,мога да поръчвам до адрес в Гюргево и да ходя да си вземам пратките оттам

Е сигурно де  Wink аз също съм само през Дунава до румънско, но няма да ни огрее със сигурност да поръчване от там:)
пп: е можеш, ако имаш тази възможност да се възполваш(и ако ти е по-изгодно)

# 1 025
  • Варна
благодаря! ей за такива постове чета темата

# 1 026
Току що получих писмо от Сабине за сгрешения цвят на обувките.Да им върна обувките за тяхна сметка,като приложа дясната част на фактурата-за коя фактура става въпрос? В колета не съм имала фактура.
И как да приложа документа за пощенските разходи вътре в колета като той ще е опакован като го занеса в пощата?
Моля някой ако е връщал да споделиа

# 1 027
  • Пловдив
Eй сега успях да разопаковам 14.5 килограмовото чудо в чувал, което взех от сутринта
За пръв път си получавам пратка така в чувал, и мен ме помолиха да го върна, както беше казал някой тук  Peace
Пратката се оказа от 14.01, въпреки, че имам преди него още 2, ама то нормално...
Имама чаршафи на зелени точки - супер са
Получих и жилетката, която имитира блузка отдолу, снощи някой я беше показал на снимка

# 1 028
  • София
Някой може ли да сподели мнение за тази триколка http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49061678 Мисля, че съм я срещала някъде, но не съм сигурна дали беше точно тази. Доколкото разбирам, седалката и дръжката се регулират. Моля, който я има да каже дали е така и изобщо дали си заслужава.

аз поръчах колелото за дъщеря ми и мога да кажа, че си заслужава на 100%
вярно е, че тук има подобни за по 50-60лв., но няма нищо общо като изпълнение
от 1 седмица се придвижваме само с него навън, много ми е удобно, всички ни заглеждат и ме питат откъде е, защото не са виждали тук толкова цитирам "хубаво"
всъщност продават се и в Бг, аз ги видях в един магазин в София, на Черни връх - 250лв., ако някой иска да го види на живо, може да отиде там да разгледа
маха се всичко, бебешката облегалка, коланите, отстрани предпазителя, остава си обикновена триколка
изглежда много здраво, надявам се да излезе такова, с племенниците ми се изпочупиха 3-4 триколки с дръжки и то за няколко месеца, предимно дръжките се чупеха.
това е общо взето, аз съм много доволна от тази покупка  Grinning

ето и снимка

Къдричка благодаря за изчерпателната информация. Би ли ми казала колко тежи горе-долу триколката и дали дръжката се регулира на височина? Всъщност и ако трябва да се превозва с кола има ли възможност лесно да се сгъне малко? (то всъщност май само дръжката за бутане ще може да се махне  Thinking) ? Аз също се интересувам от триколко и честно казано за по 50-60лв. не срещнах по сайтовете. На Чиполино примерно са към 100лв. А също така съм чувала, че има доста некачествени и много се чупят, така че предпочитам да купя една по-качествена, отколкото три боклука.

# 1 029

Ще публикушам нчкои ноши намалени неща или почшили се на ношо намалени неща  Peace

KOOOOO? Joy Joy Joy

ох извиняваи ама не се стърпях.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 19:02 от еrika.

# 1 030
  • на плажа
Току що получих писмо от Сабине за сгрешения цвят на обувките.Да им върна обувките за тяхна сметка,като приложа дясната част на фактурата-за коя фактура става въпрос? В колета не съм имала фактура.
И как да приложа документа за пощенските разходи вътре в колета като той ще е опакован като го занеса в пощата?
Моля някой ако е връщал да споделиа
Фактурата е на самия кашон ( или плик) ( там е написан адреса и получателя), а пратката ще я опаковаш в пощата.  Peace

# 1 031
  • Бургас
Получих поръчка от 14.01.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334936&pid=10516141 - снимки оттук нататък.
Не съм снимала нещата, които се повтарят като артикул, но са с различни номера, като мъжките дънки и детските клинчета примерно. Също така и лота от боксерки, защото съм го снимала в по-малкия размер с предишната поръчка, този път бяха размер 138-150.
Като цяло съм много доволна от всичко Peace, най-много се радвам, че мъжът ми много си хареса дънките, защото горкият рядко бива облагодетелстван от моите набези в сайта Mr. Green На мен ми зеленеят дънките и не съм особено очарована, но той си ги хареса много. Май почти всичко е коментирано, но ако някой има нужда от размери или мнение, да свирка Wink

# 1 032
  • София
Мога ли да върна артикул поръчан през м.11/08г.  newsm78
Бях поръчала едно кожено яке, но има един проблем, който ме притеснява  Rolling Eyes. Още не съм го обличала  Wink

# 1 033
  • София
Какво яке? Какъв е проблема?  Rolling Eyes

# 1 034
Имам известие,сигурно е за 19 ,за6тото нямам по-ранна поръ4ка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт