LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 411
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Не може никой да не знае за мъжките тениски Nike , кой размер трябва да взема, ако искам да отговаря на XL или XXL?

# 1 036
Момичета ,направих си поръчката началото на месеца (ако не се лъжа на 4.02)кога според вас трябва да я чакам.
Благодаря ви много  bouquet

# 1 037
  • Дълбоката провинция
Не може никой да не знае за мъжките тениски Nike , кой размер трябва да взема, ако искам да отговаря на XL или XXL?
104/111-XL ,а следващия е 2XL Peace

# 1 038
2 до 6 седмици  Simple Smile

Момичета ,направих си поръчката началото на месеца (ако не се лъжа на 4.02)кога според вас трябва да я чакам.
Благодаря ви много  bouquet

# 1 039
# 1 040
http://media.laredoute.fr/product/picture/324108984_0001_PG_1.jpghttps://момичета искам да помоля ако някой получи или е получил този панталон  40 -42 (30) или 42 (31)  и иска да го замени с по малък да ми пише имам 27 и 29 

# 1 041
Да ви кажа че днес получих поръчката дето я пуснах заради едейското палте, което не ми го фактурираха обаче. Поръчката е от 29.01 и беше с една черна риза (не я намирам нещо) и подарък покривката с помпоните. Ризата е много хубава, ако я намеря в сайта ще ви я покажа. Връщам се с около 25 стр. назад да ви чета....

Намерих я

# 1 042
  • Там....където всичко е възможно ....

Ще публикушам нчкои ноши намалени неща или почшили се на ношо намалени неща  Peace

KOOOOO? Joy Joy Joy

ох извиняваи ама не се стърпях.

Смеи се ти smile3516 само да знаеш каква пипачка си имам аз тука,по цял ден тя ми бърника компютъра ,а аз след нея по цял ден си мъча акъла как да го оправя newsm45Днес включила някаква друга фонетика,кадето не знаех ,че съществува даже   hahaha
Не тъ е срам да ме подиграваш smile3515

# 1 043
Получих си колетите от 14.01 и 23.01. Снимки тук . Повечето неща са обсъждани до втръсване  Wink.  От повечето съм доволна, с изключение на сутиена Морган. Пълен буклук - супер тънък, от кофти материя и с широк колан  Sick. Яд ме е и за долнището на адидас - 38 номер и ми е голямо. Ако някой има 36 и му е малко можем да си ги сменим.
може ли линк към сутиена морган? ти кой номер си поръча, излгежда ми много ефектен ...  Rolling Eyes

# 1 044
  • София
Здравейте момичета!Едва днес си получих 1-вия колет от ларедут от 7.01,но проблема е че едва ли ще мога да отида утре да си го взема,а толкова дълго го чаках,че ми се иска още утре да си видя пратката.Искам да попитам дали може,ако си дам личната  карта и известието да ми го вземе мъжа? Rolling Eyes

П.П Абе защо все седя с 7 мнения  #Cussing out

# 1 045
Goldie   -би ли казала кой номер са тези фанелки и ако можеш да измериш ръкава
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10516176

# 1 046

Ще публикушам нчкои ноши намалени неща или почшили се на ношо намалени неща  Peace

KOOOOO? Joy Joy Joy

ох извиняваи ама не се стърпях.

Смеи се ти smile3516 само да знаеш каква пипачка си имам аз тука,по цял ден тя ми бърника компютъра ,а аз след нея по цял ден си мъча акъла как да го оправя newsm45Днес включила някаква друга фонетика,кадето не знаех ,че съществува даже   hahaha
Не тъ е срам да ме подиграваш smile3515

Ох извиняваи ама когато го прочетох,в смисъл когато успях да го прочета  Joy прихнах да се смея.От всичките тия поръчки и размери наи накрая някои да ме разсмее в тази тема.
Да ти са живи и здрави палавите ръчички. Hug

# 1 047
Здравейте момичета!Едва днес си получих 1-вия колет от ларедут от 7.01,но проблема е че едва ли ще мога да отида утре да си го взема,а толкова дълго го чаках,че ми се иска още утре да си видя пратката.Искам да попитам дали може,ако си дам личната  карта и известието да ми го вземе мъжа? Rolling Eyes

П.П Абе защо все седя с 7 мнения  #Cussing out

Защото не пишеш по другите форуми Simple Smile Мненията тук не се броят, и аз за това съм с 0 Simple Smile

# 1 048
  • Разград
Ето я и моята поръчка от 14.01
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273914&pid=10517006
повечето неща са обсъждани, но ако някой иска-ще дам р-ри

# 1 049
Получих си колетите от 14.01 и 23.01. Снимки тук . Повечето неща са обсъждани до втръсване  Wink.  От повечето съм доволна, с изключение на сутиена Морган. Пълен буклук - супер тънък, от кофти материя и с широк колан  Sick................
може ли линк към сутиена морган? ти кой номер си поръча, излгежда ми много ефектен ...  Rolling Eyes
Да и аз се присъединявам.....много ефектен, аз бях хвърлила око на този ..подобен ама така и не се реших,то...знам ли как ще ми стои... Thinking ..... а имали банели?

Общи условия

Активация на акаунт