LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 217
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 080
Не, нищо не става. Опитах се поне 20 пъти да я пусна. Изчаквах, рестартирах  ...  Confused
Картата не е нова и е плащано през интернет.
А има ли значение дали в момента има пари в картата?
Мислех днес да поръчам, а утре сутринта да я заредя.
Е как да стане тоя номер .. Разбира се, че трябва да има пари, за да пуснеш поръчка  ooooh!

Shocked Shocked Shocked

Става ми все по-весело напоследък  Mr. Green

И аз искам да ида днес в магазина да си купя лаптоп, а да им обещая да го платя утре.

# 1 081
На мен ми е ясно, че трябва да има пари, за да ми приемат поръчката.
Но незнаех, че на секундата се обработва тази информация.
Благодаря ви!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 20:45 от Ив@

# 1 082
Здравейте момичета!Едва днес си получих 1-вия колет от ларедут от 7.01,но проблема е че едва ли ще мога да отида утре да си го взема,а толкова дълго го чаках,че ми се иска още утре да си видя пратката.Искам да попитам дали може,ако си дам личната  карта и известието да ми го вземе мъжа? Rolling Eyes
Не видях никой да отговори на това. И мен ме интересува, че вероятно КОГАТО си получа известието няма да мога лично да отида до митницата.

# 1 083
  • София
Shocked
днес пуснах искане в ОББ за Виза Електрон, въпреки, че четох тук ,че не става. Утре ще пускам за Виза класик кредитна, да не би да не става и с нея?  Rolling Eyes Ако не става да пусна към друга банка заявление  Tired
Имам сметки в ДСК и ПрокредитБанк. Техните карти стават ли?

Извинявам се, някъде четох за картите доста мнения, но в последните дни само чета назад и не мога да се сетя в коя тема и къде беше.. Blush

ИраМира , благодаря, тъкмо го гледах. На снимката е страхотен и предполагам под някоя прозрачна бяла блуза ще е невероятен. Но с моите цици, дето покърмих доооооооооста време...  Confused
Аз плащам с карта на ПроКредит и е ОК

# 1 084
mypearl,  и аз получих тези обувки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273914&pid=10517009 , 41 номер уж моя, но са ми супер малки- на теб ОК ли са ти или са наистина умалени.. Супер много ме е яд, защото страшно ми харесват и точно такъв модел исках...а ще заминат за продавалника..

# 1 085
Здравейте момичета!Едва днес си получих 1-вия колет от ларедут от 7.01,но проблема е че едва ли ще мога да отида утре да си го взема,а толкова дълго го чаках,че ми се иска още утре да си видя пратката.Искам да попитам дали може,ако си дам личната  карта и известието да ми го вземе мъжа? Rolling Eyes
Не видях никой да отговори на това. И мен ме интересува, че вероятно КОГАТО си получа известието няма да мога лично да отида до митницата.
Отзад на него има бланка и там записваш личните данни на мъжа ти/човека който ще пратиш и т.н. и твоята лична карта и няма да има проблем да я получи друг bowuu

# 1 086
  • гр. Пловдив
Като новобранец да попитам: Картата задължително ли трябва да е кредитна? Не съм наясно с този начин на плащане, но неможе ли да е карта, която да съм захранила и нея да споменавам - дебитна демек?

# 1 087
  • София
Като новобранец да попитам: Картата задължително ли трябва да е кредитна? Не съм наясно с този начин на плащане, но неможе ли да е карта, която да съм захранила и нея да споменавам - дебитна демек?

Може и дебитна стига да е международна

# 1 088
  • София

Може и с дебитни.

# 1 089
Алекс1 - примерът, който посочваш е най-малко удачен - покупката през интернет е с отложена доставка, т.е. плащането при всички случаи предхожда доставката...
Сарказмът, когато някой иска съвет при всички случаи е по-добре да бъде спестен... Уверявам те...   bouquet

# 1 090
Искам да ви питам /не видах да го има в първата страница/ на единя акаунт в Suivre mes commandes на поръчките ми пише A domicile, а на тези от другия акаунт A l'adresse de livraison choisie. Имам потвърждения за поръчките и на двата акаунта, преводача нещо не хвана разлика, но аз да питам да не би с първият акаунт да имам проблем?

# 1 091
Алекс1 - примерът, който посочваш е най-малко удачен - покупката през интернет е с отложена доставка, т.е. плащането при всички случаи предхожда доставката...
Сарказмът, когато някой иска съвет при всички случаи е по-добре да бъде спестен... Уверявам те...   bouquet

А аз те уверявам, че положих всички усилия да ти помогна. Можеш да прочетеш няколко страници назад. И пописах доста, за да съобщиш накрая, че нямало пари в картата.

# 1 092
  • Разград
Цитат
mypearl,   и аз получих тези обувки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273914&pid=10517009 , 41 номер уж моя, но са ми супер малки- на теб ОК ли са ти или са наистина умалени.. Супер много ме е яд, защото страшно ми харесват и точно такъв модел исках...а ще заминат за продавалника..
Ами според мен са умалени с поне половин номер и леко ми стискат.Същите обувки, но 35-ти номер поръчах на моя приятелка и тя твърди, че и пасват идеално newsm78. И аз още се чудя какво да ги правя.

# 1 093
Искам да ви питам /не видах да го има в първата страница/ на единя акаунт в Suivre mes commandes на поръчките ми пише A domicile, а на тези от другия акаунт A l'adresse de livraison choisie. Имам потвърждения за поръчките и на двата акаунта, преводача нещо не хвана разлика, но аз да питам да не би с първият акаунт да имам проблем?
Не на втория явно си посочила друг адрес за доставка и затова е различно-ако бъркам поправете ме  bouquet

# 1 094
  • Бургас
A domicile пише когато поръчката ще дойде на адреса от регистрацията, а A l'adresse de livraison choisie-когато е попълнен друг адрес, или същия, но в дясната част или ако се праща като подарък на друг адрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт