LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 040
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 425
Ох, да ви кажа, тази нова колекция Пролет-Лято нещо не ме грабва. Нищо не мога да си харесам, колкото и да ме изкушават с кодове и намаления Rolling Eyes Май ще се отказвам от пазаруването от ЛР вече. Пък и магазините в града в момента се надпреварват кой по-голямо намаление да направи, а друго си е да пробваш дрехата преди да я купиш.
То ако сметнеш несполучливите покупки, май не излиза толкова изгодно пазаруването от ЛР.

# 1 426
Май като чета има доста които чакат от 15 01 очаквах да ми е за пощата но като гледам доста се забави и май ще е за митницата но тъй като ще трябва да бия много път та дили ще мога да се обадя по телефона да ми дадат няква информация.Че стия известия ми се губят постоянно  newsm78

# 1 427
  • Бургас
За протокола - вчера получих поръчка от 16.01. за поща.  Peace

# 1 428
Имам известие за колет  newsm44 

# 1 429
Момичета, мисля ,че някой беше получил този панталон

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-masculine.aspx?prod … tegoryid=23110550

Моля за отзиви и някакви размери за да се ориентирам!

Az имам 38 номер. Но най-рано утре мога да дам размери. По принцип нося 38, отговаря на номера.Модела стои като на манекена, малко свободен в краката. Хубав е панталона , плата не се мачка .

# 1 430
  • Перник
Ох, да ви кажа, тази нова колекция Пролет-Лято нещо не ме грабва. Нищо не мога да си харесам, колкото и да ме изкушават с кодове и намаления Rolling Eyes Май ще се отказвам от пазаруването от ЛР вече. Пък и магазините в града в момента се надпреварват кой по-голямо намаление да направи, а друго си е да пробваш дрехата преди да я купиш.
То ако сметнеш несполучливите покупки, май не излиза толкова изгодно пазаруването от ЛР.

От дрехите, които съм взимала за мен, имам такива които не съм обличала, а може би няма и да облека. Но от детските дрешки съм изключително доволна. По принцип взимам по-големи и им идва времето. А ако се окаже малко, все ще го подаря на някое близко детенце. А и за цените, особено за детските дрешки - няма място за сравнение. А и честно казано с детето не ми остава време да обикалям по магазини и още повече да меря.  Grinning

А новата колекция нещо и мен засега много не ме впечатли, но не съм я гледала много обстойно, де Grinning

# 1 431
Момичета, мисля ,че някой беше получил този панталон

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-masculine.aspx?prod … tegoryid=23110550

Моля за отзиви и някакви размери за да се ориентирам!

Az имам 38 номер. Но най-рано утре мога да дам размери. По принцип нося 38, отговаря на номера.Модела стои като на манекена, малко свободен в краката. Хубав е панталона , плата не се мачка .

Благодаря!А като плътност как е?

# 1 432
  • София
И аз за протокола- днес взех колет от митница от 20.01 - два чаршафа оранжево и акажу и куфар подарък, тайно се надявах да е голямата поръчка от 16.01, но уви ще почакам още  Whistling

# 1 433
  Добро утро!

Момичета, какво означава Note d'avoir   в рембурса пак и пак за поръчката от 10 ян. - за нея получих вече един ваучър преди доста време , а днес се появило и това.

# 1 434
  • София
Виждам, че предлагате размяна ... Rolling Eyes Ако някой има 43 от тези и аз ги разменям
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cell-akila-l-d … tegoryid=45934180

Още малко Спам  Blush Да ви кажа какво приложение на Дюшека намерихме ....
Подпираме го на дивана и става чудесна пързалка Mr. Green Peace

# 1 435

От дрехите, които съм взимала за мен, имам такива които не съм обличала, а може би няма и да облека. Но от детските дрешки съм изключително доволна. По принцип взимам по-големи и им идва времето. А ако се окаже малко, все ще го подаря на някое близко детенце. А и за цените, особено за детските дрешки - няма място за сравнение. А и честно казано с детето не ми остава време да обикалям по магазини и още повече да меря.  Grinning

А новата колекция нещо и мен засега много не ме впечатли, но не съм я гледала много обстойно, де Grinning
Да, за детските дрешки е изгодно и в почти всички поръчани от мен ми харесват, пък и там по-трудно можеш да сбъркаш. Ама на децата вече не могат да им се затворят чекмеджетата от дрехи Mr. Green За този сезон мога 20 дни да обличам дъщеря ми всеки ден с различни дрехи, без да се повтори нищо.май съм се уляла с покупките Blush

# 1 436
аз съм разочарована.днес са ми отказали още един артикул от поръчката от 16-и.е колко време я приготвят та през ден имам отказано нещо.аз мислех че ще я получа скоро то.....а на пощата нямам ваучер нищо....

# 1 437
  • Пловдив
 Добро утро!

Момичета, какво означава Note d'avoir   в рембурса пак и пак за поръчката от 10 ян. - за нея получих вече един ваучър преди доста време , а днес се появило и това.
И аз имам по същия начин отказан артикул от 19ти. Доколкото помня като съм чела с Note d'avoir те иформират, че има да ти връщат сума, по-късно трябва да се появи ред ваучер или чек са сумата +5%.

# 1 438

И мен нещо не може да ме грабне нищо и ще си изчакам примерно последните поръчки и ще спра малко с фр.сайт и ще се насоча към други сайтове/теми Joy

# 1 439
оффф, тъкмо сега ме прецакаха и мен- от поръчката от 17.01 реимбурс за изчерпани неща за 22 евра- ми то е четвърт от поръчката... как да разбера кои неща липсват... на кого се пишеше да не ми пращат чек, а ваучер?

Общи условия

Активация на акаунт