LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 038
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Асеновград
На мен Пумите ми ги намаля на 27 евро  Peace

# 1 456
сега се светнах за пъкления план на редута- изчакаха да свършат намаленията, сега ще пращат ваучери като замаяни, ние да си пазаруваме неизгодни неща на високите цени...
а като плащам с ваучер - пак ли таксите 5-6 евро ще ми начислят?
Кои такси 5-6Е ?
Ако го вориш за доставката - няма как да не ти я начислят, освен ако не си я махнеш с код.. Ама 5% винаги ще ти начисляват Simple Smile

Добре де.. толкова като не ви е изгодно да пазарувате и не сте доволни, защо се бутате  Mr. Green

# 1 457
взех си поръчката от 15ти. снимки не мога да пусна, защото поръчката е изцяло за колежка на майка ми ( детски дрешки). чакам поръчки от 10ти и 14ти. явно няма да се накипря с нищо ново утре  smile3516 smile3515
п. с.  поръчката е пусната на 5ти февруари  #Crazy

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 11:49 от caprice

# 1 458
Добре де.. толкова като не ви е изгодно да пазарувате и не сте доволни, защо се бутате  Mr. Green
ми- нали сме стадо  Laughing Laughing тъй, с тълпата...  Laughing много заразително пазарувате, ей!  Joy Joy

# 1 459
получих колет от 15-ти и малка пратка от 18-ти
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-zippe-adidas-modele- … tegoryid=22916345
това в черно за сина, цената му беше 35 евро, страхотен е
една тениска на converse, беше 10 евро, но не я намирам вече, пак за него
пижамка на катерици за мен, идеална е
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-coupe-slim-active-wear. … tegoryid=23110316
грозни дънки
и един амплиформест сутиен на точки, който ми е малък
и още няколко ненужности, вече или ги няма или са ги преместили, че не ги откривам

# 1 460
Хм, Хм, Хм, напоръчах си 3 панталона от новата, 2 за мъжо, набелязала съм една туника и една тениска, ама ги намествам все още...

# 1 461
  • София
Ох, ужас, краста си е, каквото и да говорим.
Аз все още правя само по 1 поръчка в месеца, ама не знам до кога ще е така.

Дами, искам да попитам, някой получавал ли е поръчка от 29-30 януари? Или е рано?

# 1 462
  • Пловдив
да , VK получи от 30.01 - в пловдив

# 1 463
Да покажа поръчката си от 30.01...интересното е че погледнах че е пусната от Франция на 05.02, а е била в софийска митница на 7 и съответно днес пристигна ...явно че им трябва повече време да пристигне от Сф до Враца отколкото от Франция до БГ и другото интересно ми е ...не пътуваха ли само пратките до 2 кг със самолет  newsm78

почучените неща са:

* страхотно долнище на Канабийч...мисля че трябва да е пижама но аз си го взех за домашен панталон или за фитнес...модела е доста интересен и много удобен ...средно тънко еластично трико е...отговаря си на номера...реална снимка

* към долнището поръчах и суичър в цвят екрю и същия в цвят розов като комплект към долния панталон...страхотен суичър...мека стегната леко ватирана материя Био памук...отговаря си на номера.....реална снимка и в розово

* долницата на розовия суичър...същата хубава материя...но определено е за висок човек...много дълги крачоли ей...то с моя ръст ще трябва да хващам голямата ножица hahaha hahaha hahaha... реална снимка

* лот потници, които са от страхотно тънко но меко трико...проблема е че леко се надцених и сега заминват за подарък...по - дълги са отколкото се вижда на снимката...както и да се получи този ефект трябва да се облекат двата потника един върху друг (белия и цветния)..уголемени са според мен поне размер...реална снимка в цвят 1 и в цвят 2

* лот тениски за мъж ми...страхотно меко трико..тънички са но хубави...отговарят си на размера...лек еластични...реална снимка

* и като проба взех юношеското сако от 2 евро за проба на мъж ми...размер 180...стана му...така да се каже на границата е с ръкавите, но му става..страхотно е...а на тази цена просто е без коментар...180 го определям като размер между L и XL ...реална снимка

wb може ли размерите на юношеското сако. Получих размер 174, но се оказа малко. Искам да видя с колко е по-голямо 180 и да поръчам отново, че съпруга ми го хареса много

# 1 464
  • Sofia
Здравейте,искам да попитам,някой знае ли как да разбера това с какви размери е
http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077 … tegoryid=48251064

Дали е голямо като детските кухни ,или е нещо мини.

# 1 465
  • Враца
veni_ev довечера ще меря...не знам но мъж ми отдавна не съм го виждала да се радва толкова на дрешка...страхотно сако е и стои перфектно на всичко

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:46 от wb

# 1 466
Здравейте,искам да попитам,някой знае ли как да разбера това с какви размери е
http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077 … tegoryid=48251064

Дали е голямо като детските кухни ,или е нещо мини.
до колкото си спмнм от коментари от предишни теми-това е мни Rolling Eyes

# 1 467
и аз сега погледнах в суивито и аз имам 3 отказани артикула  Tired

# 1 468
  • Sofia
много жалко  Sad

# 1 469
  • Варна
Заради рокличката, за която писах вчера, че се е изчерпала, не е фактурирана и въпреки това са ми изтеглили парите за нея, се заровичках в поръчката и открих разни несъответствия. Rolling Eyes

В потвърдителния е-мейл съм получила следните суми:

Цитат
Qté      Produit      Référence      Prix unitaire   

2      T-shirts col rond, manches courtes (Lot de 3) 7833628   3,88    ? 3,89 ?
blanc rayé marine+turquoise+bleu    

1      Écharpe longue OKAOU.                        5610362            1,28    ?  1,29 ?
rayé

1      T-shirts col rond, manches courtes (Lot de 3) 7833423   3,25    ? 3,25 ?
anthracite rayé blanc+rouge+blanc     

1      Bonnet à pompon OKAOU.                    5610656             1,18    ? 1,19 ?
rayé    

1      Valeur Sûre. Débardeur ÉDÉIS, esprit lingerie 5578612   2,48    ? 2,49 ?
jean    

1      Lot de 2 polos manches courtes           4827562              7    ? 7,00 ?
marineturquoisevert+bleu    

1      Robe enfant fille LA REDOUTE création  4793773             4    ? Epuisé depuis le 29.01.2009
imprimé prune    

1      Lot de 2 jupes.                                      4077628             1    ? 1,00 ?
beige foncé + rose

1 T-shirt enfant fille Redoute Création (lot de 3) 9939547       5,21    ? 5,22 ?
orangeblancjaune    

1 Pantalon enfant fille retroussable Redoute  9140158           7    ? 7,00 ?
Création blanc

1 Débardeurs enfant fille Redoute Création    9931848           3,48    ? 3,48 ?
(lot de 4) vert pâleblancframboiseorange    

1 Soutien-gorge triangle sans armature         4797159           4    ? 4,00 ?
REDOUTE ESSENTIELS poudre    

Мontant total avant réduction   140,37    ?

Montant total après réduction   47,70999 ?

Frais de traitement                    0    ?

Frais Collissimo                     0    ?

Frais livraison domicile (hors Colissimo)    0    ?

Frais de Contre-Remboursement    0    ?

Frais 24h chez vous                   2,38    ?

Frais d’éco-participation    0    ?

Montant total de la commande    50,09    ?

Това в червено е сумата, която ми беше блокирана и изтеглена (всъщност 97,67 лв., което по курса на еврото парви точно толкова). Както и да ги смятам, сборът от посочените суми не прави 50.09, а 47,54. Т. е. 2 и нещо евро отгоре. newsm78

Разгледах и в Суивито какво ми е фактурирано - това са ценичките в синьо. Mr. Green Както виждате, една част от тях са завишени с по един цент. Rolling Eyes Затова пък таксата за обработка в Суивито е Montant des frais associés à votre commande:2,18 ?

Тук при моите сметки сумата е 45,88 без полата и 49,88 с полата. Та, пак не мога да ги докарам до изтеглената сума.  Crazy Ясно е, че и парите за полата са изтеглени, но защо имам пори, калкулирани в повече?! При това тази поръчка не беше на кой знае каква стойност, представям си, ако се заровя в по-големите, какво ще се окаже! ooooh! Струва ми се, че преди време Пъзел имаше точно това предвид - явно таксуват допълнително за бърза доставка - предполагам това - Frais 24h chez vous.

Много е странно, наистина! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт