LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 418
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Все на втория етаж
Момичета кажете ми моля, при калъфките какъв е този размер 85 * 185 ?  Rolling Eyes

Това няма ли да стане за плик за детска завивка? Laughing
що да не стане?
аз си поръчвам такива и ги режа , като правя 2 калъфси за нормални възглавници и ми остава парче за една декоративна.
детската завивка е с размери 100 на 70... напълно би влязла в тайе де траверсин

Точно така сега ще направя и аз. Simple Smile А какво всъщност значи това де траверсин ?

Веднага се поправям , видях  Embarassed

# 1 576
  • Пловдив
black_angel1, мисля си че пращат ваучер, защото не им е изгодно  да пратят потници за 0,98 цента и да платят доставката им.

# 1 577
Момичета, нуждая се от помощтта ви- не мога да вляза в Суивито си, изписва ми ето това : Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

Имате ли представа какво е, да не са ми блокирали акаунта?

през последните 6 месеца не си поръчвала нищо.

# 1 578
vi_ki,не мога да кажа дали са умалени...аз по принцип имам обувки колкото 38,толкова и 39,балеринките ми от Редута всички май са 39 и са ми ок,а едни сандали,ето тези са 38 и незнам защо реших,че от обувките ще са ми добре 38...всъщност не са ми малки,но ми теснеят Rolling Eyes
Ти кой номер поръча?
sVeshti4ka,а твоите кой са?Ако някой има 39 и не му стават да свирка!

# 1 579
Да споделя с вас,4е в4ера не само,4е ми бе6е ужасен ка6она,но много от дрехите бяха жадени от пликожете и набутани обратно,явно не са им допаднали не6тицата ми  Close

# 1 580
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel1, мисля си че пращат ваучер, защото не им е изгодно  да пратят потници за 0,98 цента и да платят доставката им.

Е да де естествено, да не говорим, че са се прекарали да ми пратят 1 калъфка в повече от 0.84Е и сега Сабине е мн любопитна какъв цвят е  Laughing
Може да не им е удобно да ми пращат нещата, но и на мен не ми е кеф да се занимавам с ваучер за няма и 1Е, клиент съм все пак, колкото и да не им е приятно трябва да си изпълнят ангажимента щом грешката е тяхна  Crossing Arms

пп: а и те вече не са 0.98, а 6Е

# 1 581
  • Бургас
Момичета кажете ми моля, при калъфките какъв е този размер 85 * 185 ?  Rolling Eyes

Това няма ли да стане за плик за детска завивка? Laughing
що да не стане?
аз си поръчвам такива и ги режа , като правя 2 калъфси за нормални възглавници и ми остава парче за една декоративна.
детската завивка е с размери 100 на 70... напълно би влязла в тайе де траверсин

Точно така сега ще направя и аз. Simple Smile А какво всъщност значи това де траверсин ?

Веднага се поправям , видях  Embarassed
Дългата калъфка става за две нормални да се направят от нея, но не и за плик-това 85см всъщност е диаметъра на дългата цилиндрична възглавница, която би трябвало да влезе вътре т.е. в сгънат вид на 2 ката ширината на калъфката е 42,5см и никаква завивка няма да влезе вътре. Е, освен ако завивката не е 80/90 и се позанимаваш с порене и преправяне. Peace

# 1 582
Бингъл, разгледах ти албума и... ахнах, Всички дрешки са изгладени, изпънати и изглеждат дори по-добре от снимките в Ларедут.

# 1 583
  • Sofia
Взех си поръчка от 23-ти, без кашон беше, цялата в чувал натикана а вътре отделни неща някак странно сортирани в по-малки чувалчета, съжалявам, че не снимах, но детето спеше.
Най-изумяващото е, че нищо не липсва, колета ми е преопакован още във Франция, а тук е получен така, завързан беше с огромна червена свинска опашка.
Другата част на чаршафите които получих в по-предната поръчка бяха вътре, добре че дойдоха, че да си ги комплектовам, сега ще имам да подарявам с повод и без повод, майка ми е най-доволна обещала съм и поне 4 комплекта да и дам.  Laughing
Бермудите на Levi's са страхотни нямат много общо със снимката, на живо са далеч по-добри.
Като ми остане време ще снимам.

# 1 584
Ох, много са ви хубави покупчиците...пу- пу...
Моля кажете (не на шега  Laughing) как разбирате кой артикул ви отказват, когато дадената цена няма общо с цените на нещата в поръчката. Не вярвам да не се е случвало...А има ли вариант, да стои ненамалена цената на отказаното, а после като се появи втория ред с 5-те % да е вече реалната сума от поръчката... newsm78

# 1 585
Момичета, нуждая се от помощтта ви- не мога да вляза в Суивито си, изписва ми ето това : Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

Е и к`во като не поръчаш 6м. , анулират ли те като клиент???

# 1 586

Е и к`во като не поръчаш 6м. , анулират ли те като клиент???
Не, просто ги няма поръчките отразени там..

# 1 587
Получих на поща пакетче от 03.02.2009 . Вътре с една ризка  Crazy.Всичко друго от фактурата ми е отказано .Цената на ризката е 1.15 след обработка с код  Mr. Green.Мъж ми умря от смях , защото чакам един куп пратки за митница , а дойде туй измислено пакетче  . Бях сигурна , че ще ми я анулират , но не би .Мрън  Laughing

# 1 588
Благодаря,VAVA!

# 1 589
Момичета я тия балеринки от естествена кожа ли са Wink. И как са номерациите. И линк ако имате Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&pid=5363898

Hug

Общи условия

Активация на акаунт