LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 178
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
115 си поръчваш  Peace Може и в 110 да влезнеш, но има вероятност чашката да е по-малка.

# 1 561
пак да питам на тайлисиме немога да се ориентирам с мерките искам малко помощ,става въпрос за тези
http://www.laredoute.fr/vente-short-en-molleton-taillissime.aspx … 6&prodcolor=5
кой номер да си поръчам с ханш-110 см и 92 талия ама съм и висока 178см.
благодаря предварително Hug

# 1 562
пак да питам на тайлисиме немога да се ориентирам с мерките искам малко помощ,става въпрос за тези
http://www.laredoute.fr/vente-short-en-molleton-taillissime.aspx … 6&prodcolor=5
кой номер да си поръчам с ханш-110 см и 92 талия ама съм и висока 178см.
благодаря предварително Hug
Тези освен че са ужасни.. за и ОГРОМНИ.. Започват поне от 130 ханш Simple Smile

# 1 563
Получих поръчка от 14.01-интересни нещица,по-късно ще пусна снимки.
Само да изплача Sad тези

ми теснеят Cry толкова се чудих 38 или 39 и ето......а са страхотниии-цвета,модела,всичко....и,най-лошото е,че не ги изнамирам никъде в сайта вече,видях подобен модел,но с дървени токове,а тези са кожа и....много ме е яд Crossing Arms

# 1 564
  • Дълбоката провинция
Имам " тъп" въпрос

Защо пускате по няколко поръчки и то виждам общо взето в дни, които са наблизо?
Изчерпвате лимита от 25 артикула за 1 поръчка или се сещате за нещо още или има някаква трета причина?? newsm78
И ние незнаем Wink...болеста ни кара! Crazy hahaha

# 1 565
  • Все на втория етаж
Момичета кажете ми моля, при калъфките какъв е този размер 85 * 185 ?  Rolling Eyes

Това няма ли да стане за плик за детска завивка? Laughing

# 1 566
Имам едно въпросче свързано с тези прословути кодове....ще ми се да пусна една поръчка с безплатна доставка...но не става...някакви съвети..благодаря предварително

# 1 567
  • Шумен
Само да изплача Sad тези

ми теснеят Cry толкова се чудих 38 или 39 и ето......а са страхотниии-цвета,модела,всичко....и,най-лошото е,че не ги изнамирам никъде в сайта вече,видях подобен модел,но с дървени токове,а тези са кожа и....много ме е яд Crossing Arms

И аз ги поръчах, умалени са така ли  newsm78

# 1 568
Момичета кажете ми моля, при калъфките какъв е този размер 85 * 185 ?  Rolling Eyes

Това няма ли да стане за плик за детска завивка? Laughing
що да не стане?
аз си поръчвам такива и ги режа , като правя 2 калъфси за нормални възглавници и ми остава парче за една декоративна.
детската завивка е с размери 100 на 70... напълно би влязла в тайе де траверсин

# 1 569
  • Русе
За успокоение на изнервените дами: днес получих поръчките от 10 и 11.01. Тази от 14.01 дойде преди 14 дена  Peace

# 1 570
    благодаря духи-пухи   как ли щях да изглеждам  smile3532

# 1 571
Мили дами ще съм благодарна някой ако пусне реални снимки на тези балеринки ако има и дължи на стелка на 37 или 38 номер  http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees.aspx?produc … 6&prodcolor=6

# 1 572
  • София
Само да изплача Sad тези

И аз ги поръчах, умалени са така ли  newsm78
Не бих казала , че са умалени. Моите са ми добре, но адски стягат на пръстите горе. Този кант ме прерязва направо, пък и са високи и не мога да ги разнося  Mr. Green Така им се радвам само, ама наистина са страхотни  Peace

# 1 573
  • In The Middle Of Nowhere
Да кажа и аз за моя случай с липсващите потници ... писах и Сабине ми отговори, че понеже не са в наличност естествено ще ми прати ваучер, чек или там каквото и да е, което вече е от отбелязано в рембус-то.

Интересното обаче е че в сювито от поръчката са махнати потниците и като артикул все едно никога не съм ги поръчвала  Tired Tired другото, което обаче много ме дразни, е че виждам мн добре потниците в наличност и в кошницата ми ги дава, няма никакъв проблем да го поръчам, а тя ще ми праща парите за тях, защо??? Дали защото така й е по-лесно, не знам, но аз си искам нещата, не тия 0.98Е от главата ли да си ги бия!
Май хитруват понякога  Crossing Arms

# 1 574
Момичета, нуждая се от помощтта ви- не мога да вляза в Суивито си, изписва ми ето това : Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

Имате ли представа какво е, да не са ми блокирали акаунта?

Общи условия

Активация на акаунт