LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 040
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Бургас
sis7  тези  пухенки има ли ги още, че не съм ги срещала?

Не съм sis7, но ги няма, от мин. година са. Ние имаме 86 и 174. С детето в големите студове сме само с тях. Страхотни са.

Жалко. Tired Изгледждат много хубави.Аз поръчах една подобна, ама ми се щеше и от тези да взема.  Rolling Eyes

Виж тези: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … tegoryid=23112482
Май само в цветовете е разликата

Благодаря ти, ама аз точно от това съм поръчала в синьо, но още не е дошло.Не знам защо другите ми харесаха повече, може би защото чуждата кокошка - кон. Mr. Green

# 1 666
  • Пловдив
kalinikol, оправи си линковете  Peace

# 1 667
змейковица , благодаря  аз го издирвам  но  незнам вече колко пъти го слагам в кошницата и все с червено ми огражда 

# 1 668
# 1 669
пак да попитам, някой да е поръчвал чорапогащници и как им върви номерацията  newsm78

# 1 670
Не са ли с размера на стъпалцето, като за обувки? Това за детските, де...
А за сандалките... Shocked
Тюхкам се аз, че не мога да открия какво ми е отказано, сигурна съм, че не е само 1 артикул...Ама ще лягам вече  Wink

# 1 671
# 1 672
  • София
Така.... сега за маратонките Найк Rolling Eyes гледам вярно на 2 места различни цени Thinking някой поръчвал ли ги е и на какви пари са фактурирани?

# 1 673
Димяни, да тези се поръчват +1, така пише в сайта, а и аз от Nike винаги взимам +1. Според мен модела е унисекс и кой ще го носи е само въпрос на номер. Мисля да ги поръчам, но мен малко ме притеснява цвета, защото уж пише, че са сиви, но  нещо ми жълтеят на картинката.
Иначе,  разликата в цените на един и същи модел и аз я забелязах и то не само при тези. Би трябвало да ти ги фактурират на цената на която ги поръчваш.

Ето допълнителен гел за колана за електро стимулации - много се писа за тоя колан  Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-recharge-de-gel-super-ab-gymnic-so … b&prodcolor=1

Аз сега го чакам колана, но се чудя, дали няма да мога да го ползвам с някакъв антицелулитен гел примерно, или задължително се ползва с този вид. Някой, ако има опит с подобен колан да сподели, та да знам какво да правя.

# 1 674
Така.... сега за маратонките Найк Rolling Eyes гледам вярно на 2 места различни цени Thinking някой поръчвал ли ги е и на какви пари са фактурирани?
Различни цени има на много неща едновременно Simple Smile по различно време Simple Smile
Фактурират ги на която си си ги сложила и пуснала.. те не могат да си измислят друга Simple Smile

# 1 675
  • София
Velesa,мерси! Hug
Духи  Hug

# 1 676
  • В Голямото село
А на тези балеринки при различните цветове излизат и различни модели - сребърните никак не ми изглеждат сребърни!?!?  Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-rocket-dog.aspx?product … tegoryid=32411212
 Joy

# 1 677
  • Стара Загора
Може ли 1 глупав вьпрос?  Blush Номер 38/40 от мьжкото, отговаря ли на 38/40 от дамското?  newsm78 Харесах си 1 шорти и се чудя дали ще ми станат...

П.П. Пуснах порьчка с 1 маратонки от тези с различните цени, но не вярвам да ги фактурират преди понеделник, тогава ще кажа как е.

# 1 678
  • Къде ли не...
Пуснах ги и двата модела и ги фактурираха на по-ниската цена. Peace

# 1 679
Може ли 1 глупав вьпрос?  Blush Номер 38/40 от мьжкото, отговаря ли на 38/40 от дамското?  newsm78 Харесах си 1 шорти и се чудя дали ще ми станат...

Нося дамско 36. Мъжо носи 38. Неговите панталони са ми големи. Има едни мъжки джинси 36, които са ми малко широки.

Общи условия

Активация на акаунт