LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 966
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 725
Здравей, а на колана може ли да му се маха портмонето. И тези 90 см, които дават като дължина на целия колан ли са или до последните дупки Благодаря предварително

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 10:58 от Silvipl

# 1 726
  • Бургас
...
Аз много си я харесвам и мисля, че става за делово облекло  Peace Изчистена е, побира много, но не изглежда голяма  Peace
Ти за кои обувки си я взела, я да видя  Praynig Аз поръчах уж за нея едни сиво-сребристи, не съм ги виждала скоро  newsm78
Аз ето за тия я поръчах:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-a-brides-redoute-creation … 6&prodcolor=3
Дано да си подхождат  Rolling Eyes

# 1 727
ами аз пак да попитам
случвало ли ви се е да са ви изчезвали неща от пратката и какво се прави в подобен случай
има ли шанс да бъде възстановено изчезналото
понеже една мама по-напред в темата каза, че й е ровено в кашончето и затова питам

# 1 728
Из4езват си не6та от ка6он4етата,но ,ако не си проверила на митницата ни6то не може6 да направи6,някой си е харесал не6то твое.За моя радост този път ми бе6е само ровено  Close

# 1 729
Yanoren, пише се писмо на Ларедут и се посочва какво липсва. Преди това, обаче, се поглежда в Mes remboursements дали вече не са отразили липсата.

# 1 730
Здравей, а на колана може ли да му се маха портмонето. И тези 90 см, които дават като дължина на целия колан ли са или до последните дупки Благодаря предварително

Портмонето се маха а дължината е до последните дупки Hug

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:13 от kalinikol

# 1 731
Така.... сега за маратонките Найк Rolling Eyes гледам вярно на 2 места различни цени Thinking някой поръчвал ли ги е и на какви пари са фактурирани?

извинявайте, за кои маратонки на Найк става дума?

# 1 732
  • София
пак да попитам, някой да е поръчвал чорапогащници и как им върви номерацията  newsm78

Аз съм поръчала в едната поръчка от януари. Като пристигнат ще дам отзиви. Но мисля че се коментираше че се поръчват като номера на обувките (или евентуално малко по-големи). Най-добре да се ключи някой който вече е получил.
благодаря  много.  bouquet
момичета,пунах  чашите  с  надежда  да пристигнат  в началото на  другия месец, че тогава   съм на  сватба  и мисля  това  да  е  един от подаръците,
пуснах  само тях  без  никакви кодове за подаръци,
само едничките  чаши  които са  с 5 Е доставка,
мислите  ли че  така  ще  стигнат  по-бързо до БГ
и тези които ги имат  нека  споделят  дали  според тях  тежат  повече от  2 кг. Outta Joint

# 1 733
Мимита, при една от поръчките ми се случи да не блокират парите, а директно ги изтеглиха седмица по-късно Rolling Eyes
Момичета, моля за мнение за тези http://www.laredoute.fr/vente-917-lo-puma-bebe.aspx?productid=32 … tegoryid=54194789 Praynig Видях, че ги има в сайта на Алекс като снимка, което ме навежда на мисълта, че са коментирани, но не мога да вляза в описанието им Rolling Eyes

Имам ги от лятото, бяха 5Е на кръгла цена. Много са хубави, скъсахме ги от носене, но за съжаление вече умаляха. Подметката е мека, не стават за носене на вън, по-скоро като буйки са ( но на мен това ми свърши работа ). Ако ще ги носите на вън не стават. Нашите са 18-и номер, на етикета пише 11 см. за стелката, аз я изкарвам 11.5.

# 1 734
  • Бургас
Мимита, при една от поръчките ми се случи да не блокират парите, а директно ги изтеглиха седмица по-късно Rolling Eyes
Момичета, моля за мнение за тези http://www.laredoute.fr/vente-917-lo-puma-bebe.aspx?productid=32 … tegoryid=54194789 Praynig Видях, че ги има в сайта на Алекс като снимка, което ме навежда на мисълта, че са коментирани, но не мога да вляза в описанието им Rolling Eyes

Имам ги от лятото, бяха 5Е на кръгла цена. Много са хубави, скъсахме ги от носене, но за съжаление вече умаляха. Подметката е мека, не стават за носене на вън, по-скоро като буйки са ( но на мен това ми свърши работа ). Ако ще ги носите на вън не стават. Нашите са 18-и номер, на етикета пише 11 см. за стелката, аз я изкарвам 11.5.
Леле, много много благодаря Hug
На Дима крачето е 11-11,5см., поръчах 19, значи няма да са и малки, както се опасявах Embarassed Мислех, че стават и за навън, но нищо де, ще си ги носи вкъщи или на разходка в количката, когато не я пускам долу Crazy Още веднъж много ти благодаря   bouquet

# 1 735
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-de-nike.aspx?p … 6&prodcolor=1
тези снощи ги поръчах на 17 евро, ако за тези става дума, даже са фактурирани

# 1 736
Мерси,аз този път започнах да чета отзад напред! Blush
А колана не ми дава да го сложа в кошницата. Sad

# 1 737
Знам ,че сигурно е коментирано за това ме извинете. Искам да попитам дали мога да платя с карта, която не е на мое има.Благодаря!

# 1 738
Знам ,че сигурно е коментирано. За това ме извинете. Искам да попитам дали мога да платя с карта, която не е на мое има.Благодаря!

Да

# 1 739
  • Все на втория етаж
Имам питане за тези дънки:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5491630& … ue&ksource=-1

38 ги дава налични, но в кошницата ми ги огражда. И понеже не са за мен да питам за дама с талия 75 и ханш 98 кой размер от тях трябва? В 36 ще се пъхне ли?

Общи условия

Активация на акаунт