Да опитам ли?

• 9 074
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Много обичам теми от типа "кой ми сра в гащите" ooooh! Добре де, сериозно ли очакваш куп непознати жени и чат пат някой пич се включва, да решат вместо теб дали е добре да пробваш анален секс или не Tired

аз викам да пуснеме гласуване, или да пробва с маргаритка - Нагъзаки, Ненагъзаки, Нагъзаки и т.н. Simple Smile

# 31
pasinet, и след препиване може 3 дни да те боли глава, но това не те спира да го правиш отново и отново. Най-вероятно, защото ти е харесало  Simple Smile

Как`Сийка, сериозна заблуда е, че се хвалим за подобни "завоевания", когато става дума за собствените ни жени. За гаджета да, но за майките на децата ни, никога.  Sunglasses

# 32
silverspoon правя всичко с мярка и за това не ме боли нито глава нито задник.  Wink

# 33
silverspoon правя всичко с мярка и за това не ме боли нито глава нито задник.  Wink

Тц, не ти вярвам... не може да си нишки от страст и всичко, което правиш да е премерено...  Wink

# 34

Тц, не ти вярвам... не може да си нишки от страст и всичко, което правиш да е премерено...  Wink

Точно защото съм тънки нишки страст, няма препиване, претриване и разни други пре*****ния.  Laughing Всичко е деликатно и носещо удоволствие.  Flutter

# 35

Точно защото съм тънки нишки страст, няма препиване, претриване и разни други пре*****ния.  Laughing Всичко е деликатно и носещо удоволствие.  Flutter

Опааа, сори - наистина пропуснах тънки...  Thinking

# 36
  • Galaxy 13197853088
мъжо сигурно е страшно огОрчен , че не те е изчукал в дуп'ту.
следващия път го посрещни с туба лубрикант и хитър поглед.
След това или изхвърляш тубата или я оставяш до нощното шкафче.

# 37
Това е като да прослушаш класика или джаз - изисква време, вникване, осъзнаване... и чак тогава идва изводът всъщност харесва ли ти или не...
Каквото и да дъвчеме тук, има един начин да разбереш питанката си.

# 38
И моя иска,ама никога няма да го огрее  Laughing

# 39
  • Galaxy 13197853088
брей какви категорични отговори ...  newsm78
защо така?

# 40
Страст + мярка, звучи като да правиш секс без да си сваляш чорапогащника. Ефекта е, че само пръстите на краката ти се движат и дотам. Не се връзва. Иначе звучи добре за имиджа. Wink

# 41
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ  НАКАРА  НА СИЛА ДА  НАПРАВИШ ТОВА, КОЕТО  НЕ ИСКАШ . НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА И ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА - ПЪК И  СМЯТАМ ЧЕ АКО  СЪПРУГЪТ ТИ ТЕ ПОДГОТВИ  ДОБРЕ САМА БИ ПОИСКАЛА - ПОГОВОРИ  С НЕГО . ВСЕ ПАК РЕШЕНИЕТО  ВЗИМАШ ТИ !  Heart Eyes

# 42
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ  НАКАРА  НА СИЛА ДА  НАПРАВИШ ТОВА, КОЕТО  НЕ ИСКАШ . НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА И ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА - ПЪК И  СМЯТАМ ЧЕ АКО  СЪПРУГЪТ ТИ ТЕ ПОДГОТВИ  ДОБРЕ САМА БИ ПОИСКАЛА - ПОГОВОРИ  С НЕГО . ВСЕ ПАК РЕШЕНИЕТО  ВЗИМАШ ТИ !  Heart Eyes

Леле, проглуши ни, бре! Споко, не викай...

# 43
Ами всеки има право на избор. Дори и това да откаже да пробва.
Както и не всеки харесва класиката и джаза дори след много слушане.
Поне едно знам за себе си, не бих казала за нещо дали ми харесва или не, ако не съм го опитала.
Да не говорим, че по този въпрос повечето мъже, които не ги огрява сами са си виновни.

п.п. silverspoon, много си далеч от истината , така че не опитвай да ми правиш профили.

# 44
Ами всеки има право на избор. Дори и това да откаже да пробва.
Както и не всеки харесва класиката и джаза дори след много слушане.
Поне едно знам за себе си, не бих казала за нещо дали ми харесва или не, ако не съм го опитала.Да не говорим, че по този въпрос повечето мъже, които не ги огрява сами са си виновни.

п.п. silverspoon, много си далеч от истината , така че не опитвай да ми правиш профили.

Точно това имах предвид, че има един начин да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт