МАРТенки сме ний добри,Слънцето със седмо бебе ни дари!!!

• 13 687
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  bouquet честит брак на Мери  bouquet само хубавини и красоти  Simple Smile

bouquet честито бебче на слънцето  baby_neutral   bouquet  да е живо, здраво, много обичано и щастливо  Grinning   bouquet

# 76
само да попитам дали някой знае дали е родила нормално Слънцето?
Да, нормално я е родила, от сутринта е била на системи и едва в 16 часа са я изкарали...аз затова казах че се е поизмъчила де Wink

# 77
  • София
 Честита малка госпожичка Симона на Слънцето. Бързо възстановяване на щастливата мама.

Белла, честита ти снаха   bouquet

# 78
  • София
Слънце - честита малка принцеса   ylinfant , да е жива и здрава, много да ви радва. На теб бързо възстановяване   bouquet

Кикиомери - и на теб честито омъжване - бъдете много щастливи заедно и много да се обичате  1dating

Бодливка в петък ходих до Пигис и къде съм спала, че не съм видяла четките на Нук. Утре пак ще отида до там. Искаше ми се да са в несесер и мога да взема такъв като на Оки4 и само да сменя четката за коса.

# 79
Е, честита принцеска на Слънцето, желая и да е много щастлива  bouquet А на мама Злати бързо възстановяване и оттук нататък само щастливи мигове със семейството

# 80
  • Варна
Честито, Слънце! Малката Симона да расте здраво, щастливо и много обичано дете, а батко много да се грижи за нея и пази. Бързо възстановяване и нека всички притеснения са вече зад гърба ви.

# 81
Три пъти ура и топовен салют за малката Симона!
Слънце  bouquet. Бързо възстановяване и дано ти остава време за раздумка с нас.

Честито на семейство Арнаудови!  bouquet

Вижте какво интересно нещо открих. Може и да го знаете, за мен е новост. Портативен стерилизатор за биби. Сладурско, не?
http://www.pipilausa.com/

Четките на Чико също са с естествен косъм и са много мекички.

# 82
  • София
kikoimery, честито, госпожо  Hug

Честито бебе на Слънцето    bouquet

# 83
Честита малка сладка дъщеря на Слънцето! Да и е жива и здрава!

Честито и на госпожа Мери! Много здраве и късмет и сладък живот със сладки бебета!

The Light ние също купихме такава кошара в петък, само,ч е жълта. Сега чакаме матрак. И количката ви е нашия избор, само, че в червено  Laughing Голямо съвпадение.

# 84
Вижте какво интересно нещо открих. Може и да го знаете, за мен е новост. Портативен стерилизатор за биби. Сладурско, не?
http://www.pipilausa.com/

ееее, чак пък толкова...не мерси Joy едно време майка ми все с такива портативни стерилизатори ми изваряваше бибите... Joy
Не, сериозно...някои производители чак  прекаляват с тъпите си ноу-хаута Rolling Eyes

# 85
Честита малка принцеска на Слънцето Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да е жива и здрава, много усмихната и игрива Heart Eyes

Четито на Мери  bouquet Много любов и семейно щастие txtloves

bouquet

# 86
В събота взех от Джъмбо комплект четка и гребенче на Чико за към 10лв.

# 87
Да е жива и здрава малката принцеса, много да слуша мама и татко!!!!!!!!!!!!!!!
На Слънчицето бързо възстановяване и много щастие!!!!!!!!!!!!!!!!

# 88
В събота взех от Джъмбо комплект четка и гребенче на Чико за към 10лв.
от това ще се възползвам и аз-тези дни!
вече си имаме доста бебчета-няма ли някоя нова снимчица са сложат мамите че да им се порадваме  bouquet

# 89
  • Варна
Честито на Слънцето и цялото им семейство! Да расте здраво и щастливо дете малката Симона!

Общи условия

Активация на акаунт