МАРТенки сме ний добри,Слънцето със седмо бебе ни дари!!!

• 13 685
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Какво значи паднал корем- колко паднал? Аз не мога да преценя дали ми е паднал или не!  newsm78  Като си сложа ръката до чатала и корема  ми е на една длан нагоре ( ooooh! дано сте ме разбрали).
моето коремче запчва от линията на т.нар триъгълник. Преди беше доста по-нагоре

# 31
  • София
rosita_ta , несесерчето е на Safety 1st, от магазин Малечко, но незнам с какъв косъм е четката. Струваше 20лв. Взех го, защото исках нещата да са в несесер, а не, че всичко вътре е ок. Например четката за зъби  #Crazy Имат и още един вид несесер тази марка- с повече неща.
SZA , разгледах и другите снимки- супер  thumbsup
dyMa, браво за справянето с миризмата на дърво от новите мебели! Нашият скрин още мирише, но не мисля, че е някакъв проблем  newsm78...Ще купя днес бебешки сапуни, да сложа в чекмеджетата, да видим ще има ли промяна към добро или ще стане още по- зле  Confused

# 32
Ели- и моят е  точно така , но той винаги ми  е  бил толкова ниско.  Tired , а даже понякога ми слиза още по-надолу. Леле ужас. Аз в 7г.с. имах 1 см. разкритие , а пък сега не знам  не ми се мисли колко ли може да ми бъде.  ooooh!

oki4 - не е съвсем премахната миризмата , но много добре подейства избърсването с мокрите кърпи и после сапуна , и даже сега пак продължавам с проветряването. Peace

# 33
  • София
Здравейте, тук съм си. Взеха ми кръв + урина и ми измериха кръвноито, па ме изпратиха по живо и здраво у дома до следащия преглед, който е в четвътрък.

Прането на музикалните играчки - Не съм ги прала никога, само забърсвам с мокри кърпички. Не виждам смисъл да се пере, след като така или иначе пише да не се дава на бебето като е само, защото е с механизъм и е опасно. А след като не я пипа, защо трябва да е изпрана, не знам. Като започне да посяга и да хваща всичко след 4-5 месеца, край вече със стерилизацията Simple Smile
...
Зелено човече, ти ме уби с този час за пералнята - ами че аз си пера по всяко време на денонощието, не виждам къде може да е проблема... Нали има затова отложен старт (който ползвам постоянно - така сутрин като стана, прането е готово за простиране).

1) За прането на каквото и да е купено нещо: все пак стояло в магазина, транспорт, прахоляк...
2) Нашата пералня е проста... и шумна  Whistling

oki4, кажи от къде накупи дрешките с готиното кученце!!! Повивалник ние купихме от Штъркел - 25 лв., с крачета, твърд, за леглото.

Момичета, я сега да ви занимая с нещо, дето тези дни ме тормози - комплектите за изписване. От къде купихте? Моят бленуван жълт комплект с жирафчета, без плюшени елементи, който видях само 1 път в Штъркел и после някой го купил, се оказа на някаква фирма Ягода, с която само те работели, ама в момента нямало внос  #Cussing out Та да питам някой да я е чувал тази фирма  newsm78  Гледах други комплекти, най-вече на Бебетто - еми симпатични са, ама не ме грабнаха някак си  ooooh! Изискването "без плюш" много ми стеснява избора  Tired
За информация, в Бързаков кидс има много симпатични комплекти по 30 лв., но са без пелена и са само в розово и синьо.

# 34
  • София
Зелено Човече - бяло-жълт комплект с жирафче, но мисля че на Бебето видях в Люлин, магазин Слънчице. Имаха 2 вида единия определено беше само с памучни дрешки и пелената също беше памучна. Водят го пролетно-летен комплект.
И аз да питам за комплекти за изписване - къде има интересни и хубави, само да не са на Бебето, че на всякъде е пълно с тях и взеха вече да не ми харесват

# 35
Хайде и ние в новата тема... тази сутрин четох старата, та не знам до сега какво съм запомнила... Ще се опитам.
SZA - много красива е спалнята ВИ, и да ти кажа, че и ние събираме тези магнити, само дето нашите са нелепени на съдомиялната.
За упойките по време на раждането, мога да споделя моя опит при предното ми раждане - раждах нормално с упойка в системата, ама хич не си спомням питаха ли ме или сами си решиха... ама май трябва да са ме питали  Thinking и ми казаха, да си лежа и като усетя болка да казвам.... та лежа си аз, а по едно време акушерката ми вика, абе момиче, то бебето излиза ти защо не казваш.... а аз и отговарям - нали каза като ме заболи.... Бързо ме преместиха в родилна зала и на два напъна бебето излезна, аз нямах никакви шевове, и болка нямаше никаква. Та не знам има ли връзка с това, че съм била с болкоуспокояващи или не... Та сега ако сценарият се повтори ще съм много доволна.
За бащите - до преди две години всички спяхме в една стая. Когато Радина беше бебе дори се редувахме кои да стане през ноща - вярно, че това беше само първата седмица. На мнение съм че, както детето си има майка така си има и татко - не ги изолирайте.
Козметиката - и аз мисля, че е добре в началото поне да е една марка, че ако стане алергия да се знае от какво е. Принципа на захранването е същият - първо един вид след 3-4 дни друго....
Вероники - мерси за линка. Не знаех, че вече може и в България да се поръчат. Ще се възползвам.
Зори-ТВ - да, пелените за многократна употреба се перът и съхнат и после пак се ползват. Основно представляват гащи с джоб, в който се поставя памучна пелена - не знам дали успях да го обесня точно, но има доста информация за тях.
Зелено човече - и моят комплект не е плюш, и е "събиран" от мен - т.е. отделно съм си купувала частите. И аз хич не харесвам розово и синьо, та съм си купила в жълто... Така, че ако това го няма - ето ти вариант. 
Пожелавам всички болни да оздравяват, а другите да не се разболяват. Дано и Слънцето да е добре.
Хайде ставам че имам  да готвя, че след малко ще излизам да прибирам  каката от градина.

# 36
Зелено човече, комплекти за изписване има почти навсякъде основно на Бебето и Азис Simple Smile Аз също търсих доста, защото не исках да е стандартните цветове в синьо, жълто, зелено (розови не съм гледала Simple Smile). Накрая намерих в Хиполенд в Скай Сити Мол, пак е на Бебето, но има адски голям избор - ние взехме цвят екрю с едни много красиви бежови апликации, вкл. и пелена такава имаше (отделно от комплекта). Няма грам плюш по тях (не знам защо не искаш, но по повечето няма - иначе плюшът е подходящ за студеното време, естествено трябва да е 100% естествен памук).

В магазин 9+ има страхотни неща, но са малко скъпички.

Друг вариант е да гледаш по онлайн магазините.

Ivelina, ние така и не успяхме да съберем всички магнити, а май свършиха  Cry

# 37
за комплекта за изписване- защо пък да е комплект?? Аз смятам да направя така както Веселина- имам си боди и ританки, ще си купя едно по-дебело гащеризонче и отделно пелена или одеалце, буйки и шапчица и сме готови.

# 38
Здравейте мамчета.Ние с моята щерка тази нощ си правихме състезание по повръщане - направо ужас.А  днес от сутринта по лекари на всичкото отгоре каката е с двустранна пневмония Sick.Уж само малко хркашлица и хрема и накрая ooooh!пазете се много Hug Hug Hug

# 39
Момичета аз само се оплаках,а забравих да се похваля че вече купихме количката + столче и кошарка за спане и игра .
Давам линк и искам мнение за количката - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=379 надявам се че ще е здрава и лесна за управляване.Много е лекичка!!!!
А това е и кошарката - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=393

# 40
Момичета аз само се оплаках,а забравих да се похваля че вече купихме количката + столче и кошарка за спане и игра .
Давам линк и искам мнение за количката - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=379 надявам се че ще е здрава и лесна за управляване.Много е лекичка!!!!
А това е и кошарката - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=393

честито, на мен много ми харесват  bouquet
на нашата кошара която купихме няма такава приставка за разни неща да си слагаш-дали мога да купя от някъде?

# 41
  • София
Пост само за комплекти за изписване без плюш и да не са сини/розови Simple Smile

rosita_ta, таман си идвам от Слънчицето на сп. Люлин на метрото...Наистина където влязох днес асово навсякъде предимно Бебетто комплекти има, ама онез жирафчета на "Ягода"... ех.... те бяха по-точно не само жирафчета, де... Точно този жълт комплект на Бебетто остава резервния вариант, ама някак си жирафче с крила не ми се връзва  newsm78

ivelina, благодаря, обмислям и варианта за "събран" комплект от разни части  Hug

SZA, на АЗИЗ видях точно два комплекта и бяха невероятни, ама в лошия смисъл: с някакви блестящи пайетки и прочие грозотии - как може такова нещо  #Crazy Хиполенд не съм посещавала никога, ще взема да отида и там. А плюш не искам, защото не мога да пипам плюш/кадифе, както и олио (оттук дилемата ми с масажите след първия месец) и брашно.

Elg, комплектът за изписване е от свеки и исках да си е комплект, ама ако не харесам, ще "окомплектовам ръчно"  Whistling

Чакам с нетърпение ОКИЧА да си признае за кученцето  Whistling

# 42
Здравейте мамчета  Wink отдавна не съм писала и искам да ви кажа,че нямате изчитанеееееееее  Wink аз тези дни си бях малко на село,че имам една пра баба там и да си я видя преди да съм я направила пра-пра баба  #Crazy

Първо - Честито на новите мами - да са им живи и здрави бебоците и много,много да ги радват   bouquet

Второ - най-накрая и аз мога да се похваля и почти завършена стая  Whistling - жълта  #Crazy ,но пък много свежо стана  Laughing
имаме си вече и дрешки и тази седмица ще пера,гладя,простирам - откога чакам!!!!Само леглото остана да ми донесат - уж тази седмица  Rolling Eyes

За комплекта за изписване - и аз мисля да направя като Веселина и Елг  Wink

е май това е засега от мен - отивам да чета предната тема  Laughing

# 43
Здравейте мацки. Да ви почерпя подобаващо, най-накрая успяхме да се оженим. От днес сме семейство Арнаудови. Сутринта в дъжда на път за Обредния дом спукахме гума, но по някакъв късмет стигнахме на време.

Папкайте виртуално, да ви е сладко!

# 44
Здравейте мацки. Да ви почерпя подобаващо, най-накрая успяхме да се оженим. От днес сме семейство Арнаудови. Сутринта в дъжда на път за Обредния дом спукахме гума, но по някакъв късмет стигнахме на време.

Папкайте виртуално, да ви е сладко!
[/b]
хахаха, пак с премеждия- честито  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт