по-бърз растеж на косата????

• 390 760
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
а мен фризьорката ми обясни защо се получава този косопад в началото,но и мен ме е страх да се намажа пак с тривимитанло и си седи,но мисля сега като се прибера в нас и да пробвам пак пък...
Какво е обяснението? Аз съм се мазала 3 пъти, косата наистина има повече обем, но не се задържа толкова, косата си пада, може ми трябва по- продължително използване. Много пада при изплакването на тривитаминол, особено при второто, мисля, че ще спра да го плакна по 2 пъти.
Може ли да съчетая тривитаминол с Фитовал? Четох хубави неща за Фитовал?

# 511
  • в 1001-та нощ
има добри отзиви за лосиона, аз не съм го ползвала, шампоанът преди време много ми разпухваше косата и е зачеркнат дебело  Peace

по-добре си вземи добавки за през устата и хубави лосион/ампули  Peace

# 512
Мисля да пробвам с жълтия Фитовал, таблетки няма да пия, защото вземам Геритамин и съм доволна от тях. Ти какъв Фитовал ползва?

# 513
  • в 1001-та нощ
с геритамина не прекалявай  Peace предозирането с вит.А също води до косоапд

аз ползвах кафяв фитовал, но не мисля, че имаше друг - тогава  Peace

# 514
А доволна ли си от Фитовала?

# 515
  • в 1001-та нощ
аз не  нито от шампоана, нито от капсулите , от тях много ме болеше и стомаха и ги спрях  Cry

# 516
а едно шишенце рициново масло не е ли много за  един път, не се ли измива трудно?

# 517
За растеж какво предлагате за бременна?
Тивитаминола мисля,че беше вреден при бременност? newsm78

# 518
Лека и безпроблемна бременност  Peace Забрави за тривитаминола през този период- предозиране с вит. А може да бъде опасно за плода  Peace

# 519
  • в 1001-та нощ
За растеж какво предлагате за бременна?
Тивитаминола мисля,че беше вреден при бременност? newsm78

принципно вит.А е опасен в 1 триместър, после нуждите нарастват, но не предприемай нищо - без консултация с проследяващия лекар  Peace

имай предвид, че вече нивата на прогестерон ще се покачват много и това е отлично за косата, не се товари излишно - взимай витамини за бременни и омега 3 - те са много важни и за мозъка на бебенцето, специално за коса и кожа са удачни и омега 7 и омега 6 - масло от пореч  Peace

# 520
  • У дома
Благодаря за полезната тема и споделени идеи. Амбицирахте ме и си обрах всичкия розмарин и коприва, но май ще стигнат само за 2-3 маски.

Може би съм пропуснала, ако сте писали за DEA PLACENTA LOZIONI CAPILLARI. Майка ми го праща от БГ и съм доволна. Интересно ми е, ако някой друг има мнение за тези ампули.

Други билки, които стимулират растежа и чак сега чувам за тях са - Rosemary Extract, Saw Palmetto Extract, Channelled Wrack Extract, Horsetail Extract, Algae Extract.
Ще ви чета с интерес!

# 521
Аз пък започнах да си правя маската с горчица. Как загрява главата нямам думи. Надявам се с нея да ускоря растежа, поне така пишеше. За сега ще я правя и ще споделя след това впечатления. Peace

# 522
  • в 1001-та нощ
Atalanta  Peace за  Saw Palmetto почети повече - преди да го ползваш  Peace

# 523
  • У дома
a.l.e.n.a, погледнах:
Saw palmetto is a remarkable herb for both men and women and is used by natural health practitioners to treat a variety of ailments such as testicular inflammation, urinary tract inflammation, coughs and respiratory congestion. It is also used to strengthen the thyroid gland, balance the metabolism, stimulate appetite and aid digestion. This wonderful herb is becoming famous for its uses in hair restoration, prostate health, sexual vigour, breast enhancement and as a nutritive tonic.

Не знам този цитат колко е достоверен... определено нямам нужда от по-големи гърди  Confused

# 524
Аз пък започнах да си правя маската с горчица. Как загрява главата нямам думи. Надявам се с нея да ускоря растежа, поне така пишеше. За сега ще я правя и ще споделя след това впечатления. Peace
Как я правиш маската с горчица ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт