по-бърз растеж на косата????

• 390 745
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Синапеното масло по-трудно се намира  Peace

# 541
Синапено масло - от Сокони ,имат магазини в София и Варна , 3лв и нещо беше 250мл.
В айхерб няма синапено, иначе досега да съм поръчала Simple Smile

# 542
  • до най-прекрасния мъж
Сори, не съм прочела правилно.

# 543
Благодаря за отговорите , аз така и не съм поръчвала никога нищо от айхерб  Tired Blush

# 544
Направих си едно бурканче с лук,но не ми стана ясно колко точно мл трябва да бъде?Понеже нямах точно от бебешко пюре и сложих в едно по-голямо макс 200мл е. Лука излезе 100-120мл и допълних с ракия малко. Мисля да го разделя с приятелка,нали само в корените се слага? И сегга,като направя един път маската след това може ли да се направи още веднъж или няма смисъл? blue_angel,моля за разяснения (аз все нещо не съм разбрала  Embarassed )

# 545
  • до най-прекрасния мъж
Ами бебешките храни са около 200 мл мисля, така че става. Аз не съм го делила, ползвам си целия лосион сама. Ако си с къса коса, няма проблем, раздели го. Даже аз не го цедя - слагам с лука, не е проблем. Много ми се вижда лука, пасиран ли е? При мен идва горе-долу на 1/4 от бурканчето. Ако искаш, направи две дози и дай една на приятелката си или запази за след месец за второ мазане, нищо му няма. Аз съм ползвала направено и преди 2-3 месеца и нямам проблеми. Следващо мазане, ако имаш нужда, направи, иначе не е необходимо. При мен се повлиява от 2-3 пъти до пълно спиране на косопада - имам предвид до свеждането му до физиологичното. Но обикновено моят косопад е сериозен, започне ли.

# 546
Ами бебешките храни са около 200 мл мисля, така че става. Аз не съм го делила, ползвам си целия лосион сама. Ако си с къса коса, няма проблем, раздели го. Даже аз не го цедя - слагам с лука, не е проблем. Много ми се вижда лука, пасиран ли е? При мен идва горе-долу на 1/4 от бурканчето. Ако искаш, направи две дози и дай една на приятелката си или запази за след месец за второ мазане, нищо му няма. Аз съм ползвала направено и преди 2-3 месеца и нямам проблеми. Следващо мазане, ако имаш нужда, направи, иначе не е необходимо. При мен се повлиява от 2-3 пъти до пълно спиране на косопада - имам предвид до свеждането му до физиологичното. Но обикновено моят косопад е сериозен, започне ли.
Да, пасирана голяма глава. Аз защото мислех,че се слага само в корените,а не по цялата коса,иска ми се да не я мажа цялата  Wink По-късно ще направя още едно такова бурканче за всеки случай, благодаря   bouquet

# 547
  • до най-прекрасния мъж
По принцип е само в корените, но аз втривам по много, да има Simple Smile Така ми бяха казали, така го правя. Мокри се почти цялата коса, но ако си със суха, по-добре ограничи до корени, че алкохолът изсушава. Аз съм с мазна и нямам проблеми. Само да ти напомня - прави се на мръсна коса задължително, за да не изтощаваш косъма допълнително. Явно твоята глава лук е била наистина голяма. Аз ползвам домашен по принцип и дори големите не са като в магазина - огромни Simple Smile.
Успех!

# 548
По принцип е само в корените, но аз втривам по много, да има Simple Smile Така ми бяха казали, така го правя. Мокри се почти цялата коса, но ако си със суха, по-добре ограничи до корени, че алкохолът изсушава. Аз съм с мазна и нямам проблеми. Само да ти напомня - прави се на мръсна коса задължително, за да не изтощаваш косъма допълнително. Явно твоята глава лук е била наистина голяма. Аз ползвам домашен по принцип и дори големите не са като в магазина - огромни Simple Smile.
Успех!
И моят лук беше домашен  Grinning по принцип не изглеждаше толкова голям,но го пасирах в измерителен цилиндър и забелязах,че е 120-130мл, може ли да е от самия пасатор  newsm78 защото стана доста фина каша, не знам.  Значи ще сложа само в корените,но обилно. Благодаря още веднъж за поясненията  Hug

# 549
Понеже не можех да намеря горчица на прах си взех уасаби на прах, видях че и то съдържа синапено семе.

Сигурно си попаднала на уасаби-менте, каквото е почти всичкото извън Япония.

Wasabi is difficult to cultivate (see below), and that makes it quite expensive. Due to its high cost, a common substitute is a mixture of horseradish, mustard, starch and green food coloring. Outside of Japan, it is rare to find real wasabi plants. Often packages are labeled as wasabi, but the ingredients do not actually include wasabi plant. Although the taste is similar between wasabi and horseradish, they are easily distinguished. In Japan, horseradish is referred to as seiyō wasabi (西洋わさび?, "western wasabi").[7] In the United States, true wasabi is generally found only at specialty grocers and high-end restaurants.[8]

# 550
Здравейте!  Simple Smile Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала шампоани за растеж на косата? Заглеждам се по тези  http://www.krista-g.com/index.php?action=product&ID=1082& … mp;i=1&group= или  http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growt … -ml-464-3697.htmlПриемам и други предложения, ако сте ползвали и сте доволни. Дъщеря ми е с коса малко под раменете и понеже догодина ще е абитуриентка, иска да порасне максималко до бала. Знам, че само с шампоан няма как да стане, затова пие и витамини на допелцерц - Коса и нокти, редува с цинк и биотин. Ще опитваме и домашни маски, за които прочетох в темата. Благодаря предварително и успех да всички

# 551
Здравейте, и аз търся нещо с което косата ми да расте светкавично,но уви не мога да намеря .
Сега си смесвам канелено(силно загряващ ефект),жожоба и кокосово масло и се мажа 2 пъти в седмицата..засега е рано да говоря за ефекта ,но ще следя темата и ще докладвам Simple Smile
*жожоба -Придава блясък, обем и гъвкавост на косата.
*канела-Подобрява кръвоснабдяването на корените на косата и помага при косопад.
*кокос- За подхранване на косата особено при цъфтящи краища. То прониква по-добре в косъма от масло на минерална основа и слънчогледово олио.
Понякога си пръскам косата с концентрат от алое вера на ЛР

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 17:53 от Ambrosion

# 552
  • в 1001-та нощ
Здравейте!  Simple Smile Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала шампоани за растеж на косата? Заглеждам се по тези  http://www.krista-g.com/index.php?action=product&ID=1082& … mp;i=1&group= или  http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growt … -ml-464-3697.htmlПриемам и други предложения, ако сте ползвали и сте доволни. Дъщеря ми е с коса малко под раменете и понеже догодина ще е абитуриентка, иска да порасне максималко до бала. Знам, че само с шампоан няма как да стане, затова пие и витамини на допелцерц - Коса и нокти, редува с цинк и биотин. Ще опитваме и домашни маски, за които прочетох в темата. Благодаря предварително и успех да всички

за втория има високи отзиви, макар, че аз лично не усетих промяна, добре е да вземеш и серума  Peace

# 553
  • София
Страхотна е комбинацията от стимулиращия шампоан с червена глина на Simply Zen и сините ампули за интензивен растеж Seri Bioproten, невероятен ефект. Heart Eyes
За 20 дена косата ми беше пораснала с почти 1,5 см. което по принцип и за месец не го постига.  Wink

# 554
Страхотна е комбинацията от стимулиращия шампоан с червена глина на Simply Zen и сините ампули за интензивен растеж Seri Bioproten, невероятен ефект. Heart Eyes
За 20 дена косата ми беше пораснала с почти 1,5 см. което по принцип и за месец не го постига.  Wink
От къде може да се купи, за първи път чувам за този шампоан newsm78 А би ли споделила как точно използваш ампулите на Сери?

Общи условия

Активация на акаунт