по-бърз растеж на косата????

• 390 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Тази е http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=6990

Цитат
биотин      
       50 µg  в 100 грама

0.25 µg в една таблетка

# 316
мартина , аз сутринта смесих англ. сол /магнезиев сулфат/ със сапуна, с който си мия лицето и се получи този ефект на пресичане и невъзможност за измиване. На косата още не съм слагала , англ. сол ,смесена с шампоан. Затова ми беше питането.

# 317
Здравейте момичета аз също като вас имам проблем с растежа на косата.Хем ми е много рядка хем и не ми расте  Cry Cry Cry ,но от няколко месеца  използвам една домашна маска много е лесна може да я пробвате косата става много жизнена и мога да  се похваля че ми порасна с няколко см и най  вече е много здрава.
    Слагам 1 яйце, 3 суп. лъжици кисело мляко , 3 суп. лъжици зехтин и 3 суп. лъжици тривитаминол.Стоя така 2 часа може и повече и след миене слагам хининова вода  Naughty Naughty

# 318
И аз правя маска с тривитаминол. Много съм доволна. Моята коса е почти до кръста , но спря да расте и нали съм си алчна по отношение на косата и я искам ощеееее по-дълга  Simple Smile 2 пъти вече съм си я слагала и усещам косата си много жива. До такава степен, че така бухна последния път, че не можех да виждам нищо от нея  Grinning
Изобщо да не ви смущава факта,че е за животни. Това е единственият продукт, който ми влияе добре на косата. Всички други прехвалени неща нямат ефект. Освен това, единственият продукт, който се справи с пърхота ми е Екзематин( за животни отново) а колко ли продукти не изпробвах- никакъв ефект. С 2 ръце съм за Екзематин и Тривитаминол

# 319
Такаа, аз съм ползвала хининова вода и започнах от скоро с бадемовото масло, а днес за пръв път и с маската с тривитаминола. Наистина хининовата вода е много мощна, имам спомен 4е я ползвах около 2-3 месеца преди и косата беше видимо по-дълга но ми се струва, че наистина израстваше по-тъничка. Оня ден си сложих бадемово масло в корените, сложих шапка и стоях 3 часа. Ами да ви кажа аз толкова блестяща коса не съм имала никога. Страхотен ефект. Същото и с тривитаминола днеска. Маската която сама си забърках беше 1 с.л. тривитаминол, 1 с.л. бадемово масло, 1/2 чаена лъжичка ракия, 2-3 капки оцет, 1 жълтък, 1 лъжичка кисело мляко. Стоях 2 часа и със страх си измих косата понеже бяха споменавали, че първичната реакция от тривитаминола е косопад. При мен няма нищо такова. Ще продължавам с тази маска докато свърши шишенцето, после почивка 2-3 месеца и пак. Забравих да кажа, че имам една позната дето все се вайкаше, че иска дълга коса, нейната беше до раменете... след 7 месеца активна употреба на тривитаминол стана до кръста (тя спеше с тази маска 2 дена в седмицата) . А за да не се подстригва често, правете като мен. Бадемово масло, и след баня, преди да се изсуша слагам кристали в краищата а след като се изсуша пак но по мъничко. От 2 месеца не съм се подстригвала а косата ми изобщо не цъфти (нещо ненормално за мен понеже постоянно пресата ми е в ръката  Laughing).  И успех в маските Simple Smile

# 320
Не знам дали е споменавана хининовата вода  Thinking.. Нямах възможност да изчета всички страници от темичката  Blush (не са нииикак малко), за това давам направо: преди 3 месеца си направих кичури на косата, успоредно с тях я скъсих доста. От тогава я мажа с Хининова вода, за по-бърз растеж, иии, честно казано, много добре ми се отразява! Вече имам поне 4-5 см растеж (измервайки спрямо кичурите), и съм направо удивена! А моята коса по принцип расте мноооогооо бавно! Това си е същинско постижение.

Принципно съм на мнение, че всеки организъм реагира различно, но все пак не пречи да опитате, при мен има резултат. И, все пак, ако решите: кажете, за да ви препоръчам хининова вода, защото съм чувала, че има мноогоо големи боклуци на пазара...

# 321
Аз да ви се похваля ползвам Тривитаминол вече 6-ти или 7-ми път . Второ шишенце почнах. Преди падаха с шепи косми, а сега вече падат до 10 косъма на ресане и къпане . Уникален продукт. И косата като я пипна скърца едно такова приятно- не като на чисто , а като на здраво  Sunglasses Даже мисля, че и косата ми е порастнала с около 2 см. Имах чувство, че беше спряла да расте от година  Confused

# 322
  • Стара Загора
По едно време използвах хининова вода - много ми се омазняваше косата и затова само няколко пъти си сложих и спрях. През януари си правех маска с Тривитаминол - един месец, веднъж седмично, резултат не видях, но от тогава косата ми се омазнява по-бързо от преди и още не може да се оправи, а преди косата ми беше нормална. Tired

# 323

Тривитаминол Изобщо да не ви смущава факта,че е за животни. 

Изобщо да не ви смущава факта,  че съдържа мастноразтворим витамин А, който за разлика от водноразтворимия, който обикновено се използва при хора, има кумулативен ефект и се НАТРУПВА в организма. Нищо, че вит. А в големи дози, каквито се получават при натрупване неизбежно, е ТОКСИЧЕН за организма. Нищо, че разрушава черния дроб. Нищо, че при използване на големи дози вит А, лекарското предписание е 2 години след това да не се правят опити за забременяване, заради повишения риск от малформации на плода.

# 324

Тривитаминол Изобщо да не ви смущава факта,че е за животни. 

Изобщо да не ви смущава факта,  че съдържа мастноразтворим витамин А, който за разлика от водноразтворимия, който обикновено се използва при хора, има кумулативен ефект и се НАТРУПВА в организма. Нищо, че вит. А в големи дози, каквито се получават при натрупване неизбежно, е ТОКСИЧЕН за организма. Нищо, че разрушава черния дроб. Нищо, че при използване на големи дози вит А, лекарското предписание е 2 години след това да не се правят опити за забременяване, заради повишения риск от малформации на плода.

ТОчно затова пише да се правят почивки, то и парабените от гадните козметични продукти , пропилен гликола, сулфатите и другите гадости се натрупват в организма, ама никой не ме слуша като им обяснявам. Натрупва се както каза ти в големи количества, затова се правят почивки. А и не вярвам някой да го използва цял живот. От 10 пъти мазане надали ще стане кой знае какво. Недей плаши така хората  Wink п.с :това може да се ползва 1 път седмично, но козметичните продукти ги ползате всеки ден , нали? Така, че по-голяма вероятност е проблема да дойде пръв оттам, отколкото от Тривитаминола:)

# 325
След прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата ти ще порасне с 10 сантиметра!
Ето я рецептата:

2 суп. лъж. тривитаминол
1суп. лъж. хининова вода
1суп. лъж. водка

Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.

От каде да си го закупя?
Тривитаминолът-Ветелинарен центъе
Хининова вода-В всяка Аптека
Водка-Хранителен Магазик smile3521  аз отивам да си я прая  smile3508 newsm10

hahaha
zdravey GaRRaBG iskah da znam ako izpolzvam samo trivitaminol primerno prez den-2 dali shte ima po folqm efekt ii ako si pravq maskata vs sedmica dali shte ima po byrz efekt ili shte mi izgori kosata Confused

# 326
Искам да попитам някой пие ли и доволен ли е от този биотин  newsm78
на много прилична цена е

# 327
можеш да вземеш:

1. макси хеър
2. омега 7 с биотин и силика (чудно и за кожа и коса)
3. силика + още благости (не помня пълния състав)

можеш да пиеш по 1 бр от трите  Peace

a.l.e.n.a,аз взимам Макси Хеър,но искам да си възстановя плътността на косъма.Какво ще препоръчаш за уплътняване на косъма?  bouquet

# 328
  • в 1001-та нощ
л-цистеин, ако го метабилизираш може да окаже влияние на новоизрастващата коса и то в разумни граници (генът си е от значение, но ако косъмът е изтънял в следствие дефицити или не добър метаболизъм в някакво отношение - може да има ефект  Peace )

уплътняването на вече израсналата коса става само козметично, предимно с текстуриращи продукти,  но не само  Peace

# 329
л-цистеин, ако го метабилизираш може да окаже влияние на новоизрастващата коса и то в разумни граници (генът си е от значение, но ако косъмът е изтънял в следствие дефицити или не добър метаболизъм в някакво отношение - може да има ефект  Peace )

уплътняването на вече израсналата коса става само козметично, предимно с текстуриращи продукти,  но не само  Peace

http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Cysteine-500-mg-100-Tablets/538
Това ли е л-цистеин?Като привърша Макси Неър,ще поръчам и л-цистеин.Преди да родя косата ми беше с по-плътен косъм от сега...И боядисването също изтънява косъма.Но ако мога с тези добавки да помогна на косата да си върне предишншя вид,ще ги взимам.... Grinning   

Общи условия

Активация на акаунт