по-бърз растеж на косата????

• 390 880
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
 Peace но отново да подчертая, че ако има ефект - ще е върху косата, която расте след като започнеш да го пиеш - след месец-два наблюдавай корените

# 331
Да споделя и аз.. Вече съм си правила 4-ри маски с тривитаминол и след всеки път косата ми и аз се чувстваме все по-добре ..утре правя 5тата Simple Smile Правя ги през 3 дена и ефекта е страхотен. Обаче понеже се зарибих искам да попитам какво мога да ползвам (без хининова вода) през останалите 3 дни. Мислех си за преварена коприва, но не знам колко да стоя със нея. Почнах и вътрешно да поемам витамини под формата на плодове (като ябълките, които хич не ми се нравят) и зеленчуци. По принцип не съм от тези дето разнообразяват много храната си за това мисля, че това ще помогне. Но кажете нещо друго... този стимулант на Икаров го глеадх гледах... ама някой да каже нещо повече за него? Струва ли си, кога се забелязва ефект, нещо по-подробно ако може Simple Smile иначе тривитаминола няма грешка, действа уникално просто а и забравих да кажа, че като си друпна косата вече или няма нито един косъм или е един :Д 100 процента е от тривитаминола Simple Smile

# 332
ами да ти кажа аз съм пробвала какви ли не ампули НЕ ПОМОГАТ лично при мен пари на вятара казано на право !!! аз имам руса коса  и беше доста рядка като бях по маничка но прединяколко години си взех от ветеринарната оптека ено лекарство ''тривитаминол'' много добро лекарство то по принцип е за гривата на конете но много добре действа на моята коса и расте нормално и се сгасти пробвайте няма да сгрешите гарантивам ви дано да съм ви била полезна Simple Smile

# 333
опа извинявам се не видях че има има още страници видях един от пъвата страница отговорами беше за него Grinning

# 334
ами да ти кажа аз съм пробвала какви ли не ампули НЕ ПОМОГАТ лично при мен пари на вятара казано на право !!! аз имам руса коса  и беше доста рядка като бях по маничка но прединяколко години си взех от ветеринарната оптека ено лекарство ''тривитаминол'' много добро лекарство то по принцип е за гривата на конете но много добре действа на моята коса и расте нормално и се сгасти пробвайте няма да сгрешите гарантивам ви дано да съм ви била полезна Simple Smile
От тривитаминола и аз съм страшно доволна.След една диета която направих започна мн да ми капе косата дайе бих казала че темето леко беше започнало да лъска под слънчевите лъчи Cry купих си го от ветеринарната аптека мазах се с него около месец и половина по 2-3 пъти в седмицата и промяната беше уникална . няма да згрешите ако го ползвате а и струва само 5-6 лв и стига за месец Mr. Green

# 335
Това не е ли много?!
Аз се мажех два пъти в седмицата и след един месец косата ми започна да пада. Вярно е, че порасна с 5-6см, но пък много голяма част отиде в сифона. Внимавайте с това лекарство!

# 336
  • Sofia
Нещото, което при мен даде много добър и бърз резултат е комбинацията от хининов шапмоан + хининова вода .

# 337
  • в 1001-та нощ
а на коя марка ползва  Rolling Eyes

# 338
  • в Кошера
Аз съм ползвала на Клоран, и шампоана, и балсама. Отвратителен е за мен. Толкова сплескана, слепнала и същевременно твърда никога не ми е била косата.

# 339
  • в 1001-та нощ
и аз бях отвратена от клоранския шампоан  Sick

# 340
+1 и от мен за тривитаминол + екзематин ц.
Косата наистина расте  Peace

# 341
  • Sofia
Ползвах 2 шампоана. Единия май се казваше Хинин и беше към 7-8 лв , а другия пак се казва Хинин обаче е на Милва и е около 1,50. От по-евтиния имаше по-голям резултат.

# 342
хининовата вода помага много ! всеки път след миене на косата , докато е още мокра си слагам хининова вода в корените. сестра ми ми каза че маската от свинска мас , жълтък , мед и тривитаминол много помага а косата става силна и жизнена. и ако някой знае може ли да ми каже откъде мога да си купя свинска мас ? Confused

# 343
  • в 1001-та нощ
от магазин за хр. стоки, особено в големите има  Peace виждала съм и в кутии, като за сирене и в опаковка, като саламче  Peace

примерно влез в Билла и попитай  Peace

# 344
  • в Кошера
и ако някой знае може ли да ми каже откъде мога да си купя свинска мас ? Confused

Във всички по-големи хранителни магазини. Както Алена е написала, опакована е като салам (в повечето случаи).  Wink Само прочети внимателно дали има съдържание на сол, защото ако има, трябва задължително да я обезсолиш преди употреба в/у косата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт