по-бърз растеж на косата????

• 390 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, искам да попитам дали е вярно, че хининовата вода помага за по-бърз растеж? Тоест дали сте пробвали и колко бързо расте косата, защото не искам да губя време в чакане, а да направя нещо по въпроса. Мерси предварително  Simple Smile

# 346
  • в 1001-та нощ
при мен не  Peace

# 347
значи да не си губя времето...а може ли да ми препоръчате нещо, което да помогне, че съм отчаяна Cry?

# 348
някой да е виждал ефект от ФИТОВАЛ ?капсули....
и аз съм за тривитаминола , но тази година просто няма време за него , затова питам за капсулите.

# 349
  • Пловдив
Здравейте, аз също имам проблеми с растежа на косата. Т.е. расте, но не колкото аз искам. Преди месец си купих на Лавена един шампоан с коприва и мисля, че от него има някакъв ефект, като че ли ми порасна за този месец с около 2 см., а това си е направо много за мен. Само че този шампоан много ми изсушава косата по време на къпане направо става твърда и затова след това си слагам една маска на Лорис с витамини. Та не знам дали не е от маската това израстване.
Иначе Тривитаминола може ли да се смесва с купешка маска, примерно тази Лорис която имам и да се мажа така вместо с другите съставки?

# 350
  • в.преслав
Искам да попитам някой пие ли и доволен ли е от този биотин  newsm78
на много прилична цена е

Аз го купувах 2-3 пъти вече,но не мога да кажа ,че е имало поразителен ефект.Купувах го точно заради приличната цена. Mr. Green Косата ми се оправи навремето от маската с тривитаминола.

# 351
Elitta, този шампоан Лавена с коприва,откъде го взе, че мисля и аз да пробвам? Тоест, виждам, че си от Пловдив, дали е от някаква верига магазини, която мога да открия в София? Simple Smile

# 352
  • Пловдив
Elitta, този шампоан Лавена с коприва,откъде го взе, че мисля и аз да пробвам? Тоест, виждам, че си от Пловдив, дали е от някаква верига магазини, която мога да открия в София? Simple Smile
Аз го купих от Кауфланд, беше под 2 лв. на промоция.

# 353
Здравейте!
В началото на темата прочетох, че копривата се използва за косопад и заздравяване. Аз съм с много рядка коса и много пада.. Какво точно се прави тази коприва и коя част от нея?

# 354
  • в 1001-та нощ
някои правят отвара и обливат накрая, други правят спиртен извлек от корени и тампонират скалпа  Peace

# 355
Преди или след къпане? И някаква пропорция ако може Simple Smile

# 356
  • в 1001-та нощ
и двете след къпане - на чист скалп, корени от коприва знам, че има в аптеките; вземаш алкохол концентрат (водка) и слагаш корените - трябваше да престоят брой дни - 15 - 20 и после с памуче топиш и по скалпа

за отварата вариш, като чай и като изстине се къпеш и накрая обливаш - хубаво е да се ползва и в скалпа, не просто по косъма; предполагам, че може и пак с тампонче

за спиртния извлек е рецепта на Мария требен, потърси в гугъл - ще ти излезе точно

# 357
Благодаря много Simple Smile
На колко време се прави.. 2-3 пъти седмично предполагам?

# 358
  • в 1001-та нощ
да  Peace поне толкова

# 359
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт