по-бърз растеж на косата????

• 390 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
На мен преди ми помагаше една маска с плацента и костен мозък. Беше в кръгла кутия. От нея много бързо растеше, а и много ми заздравяваше косата. Сега се опитвам да я открия, но никъде я няма, а на едно място даже ми казаха, че са я спрели от производство #Crazy. Ако някой я види някъде, да сподели, ще съм много благодарна.   bouquet

ПС: Редакция: мисля, че беше на Миозотис или нещо от този сорт...

# 361
На мен преди ми помагаше една маска с плацента и костен мозък. Беше в кръгла кутия. От нея много бързо растеше, а и много ми заздравяваше косата. Сега се опитвам да я открия, но никъде я няма, а на едно място даже ми казаха, че са я спрели от производство #Crazy. Ако някой я види някъде, да сподели, ще съм много благодарна.   bouquet

Да, точно тази е. И преди са я хвалили в темите, но е много трудна за откриване...аз съм я търсила на много места без резултат.  Thinking

# 362
  • Варна
За тази маска предполагам става въпрос http://static1.framar.bg/product/1-miosotis-krem.jpgАз в момента съм с нея,ами съвсем обикновена маска си е Rolling EyesВзех я от "Елитис",ако ви върши работа.А как ви действа на растежа,нали се нанася само по дължината?
P.S.И мен ме интересуват отзиви за витамините на Фитовал.

# 363
Да, точно тази е!!! Аз лично си я слагах в корена и по цялата дължина. Ефектът беше супер. Да уточня: слагах я за 20 минути на цялата коса. Първите 15 минути я слагах само по дължината, като минеха 15 слагах и в корените, за да седи върху тях само 5 минути. Иначе после изглеждаше мазна и без обем, ако седи повече. Ако искаш- опитай и сподели дали върши работа този метод и при теб.  Simple Smile

# 364
  • Варна
Ще,мерси PeaceИма я и тукhttp://apteka.framar.bg/30010108/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0- … D1%82%D0%B8%D1%81,въпреки че обикновено продават доста по-скъпо

# 365
Ще,мерси PeaceИма я и тукhttp://apteka.framar.bg/30010108/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0- … D1%82%D0%B8%D1%81,въпреки че обикновено продават доста по-скъпо

Ооо, супер си! Благодаря страшно много за помощта!!!  Hug

# 366
  • в 1001-та нощ
...
P.S.И мен ме интересуват отзиви за витамините на Фитовал.

слабички са и не са за дами с чувствителен стомах, но може да се пробва след хранене, все пак

# 367
  • Варна
a.l.e.n.a благодаря Peace

# 368
Elitta Simple Smile много ти благодаря за инфото  Sunglasses още днес ще мина през Кауфланд и ще проверя за нея Stuck Out Tongue

# 369
След доста голям косопад без медицинска причина/изследвах се за всичко възможно/ мога да споделя успешен резултат от 3 месечен курс в  комбинация на витамините Цинк Биотин на Абофарма в комбинация с ампулите и шампоана на Дюкре.

От къде мога да си купя онзи хвален Конски шампоан? newsm78 newsm78

# 370

Да, точно тази е. И преди са я хвалили в темите, но е много трудна за откриване...аз съм я търсила на много места без резултат.  Thinking

Така ли? Аз точно нея ползвам и я има поне в 2-3 аптеки. Ако си от София, можеш да провериш на Стамболийски, в началото на пазара "Димитър Петков" има аптека, откъдето си взимам и моята маска за 9.20 Simple Smile

# 371
  • в 1001-та нощ
След доста голям косопад без медицинска причина/изследвах се за всичко възможно/ мога да споделя успешен резултат от 3 месечен курс в  комбинация на витамините Цинк Биотин на Абофарма в комбинация с ампулите и шампоана на Дюкре.

От къде мога да си купя онзи хвален Конски шампоан? newsm78 newsm78

интернет  Peace

# 372
  • Варна
Брей,ама той  наистина бил с конски костен мозък ShockedАз си мислех,че е нещо като другите с плацента,змийско мляко и т.н. "екстракти" .Ако е истина Sick

# 373
Дайте малко инфо и снимка на този конски шампоан моля  Praynig

# 374
  • в 1001-та нощ

Общи условия

Активация на акаунт