12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 140
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
А за заека...Не знам защо ама веднага правя асоциация/Странно!/с Доналд Съдърланд.. newsm78 Rolling Eyes

# 106
Добре Пчеличко - слушам шефе  newsm20  Joy
От понеделник ще давам наряд - тъй вярно  hug  love001

# 107
Ку-Ку момичета ето ме,тук съм. Просто нямам време да пиша,имам много за учене. Остават ни още 2-3 месеца и направо ни смазват smile3529 от изпити  Banghead  Даже днес пита ме нещо по дом.. работа учителката и аз почвам да й отговарям на фински после без да се усетя продължих на английски-по едно време я гледа как се е ококорила и се чудя какво става е усетих се аз ама реших да довърша на български и руски в едно #Crazy та целият ни курс падна от смях с мен... hahaha

# 108
Hello? Is anybody here?

Къде сте бре хора? newsm78

# 109
Хей мамче не се притеснявай,и ние сме имали такива случаи HugВажното е ,че се опитваме да комуникираме и влагаме знанията си от всички езици,които умеем да говорим.. NaughtyЯ питай Дънда на острова,кой се опитва да говори фински,ако не го разбира човекът отсреща/примерно финландец/? Rolling Eyes

# 110
Хейййй, здрасти, прекрасни!

Гледам - държите фронта...
Пчели, мерси за кафенцето!
Непременно да покажеш резултата от шивашките занимания! Wink

Дънди, при мен - нищо ново, малко повече учене тази седмица и после пак съм налице...

Мама
,
хич да не ти пука, аз също понякога правя подобни гафове, особенно когато съм изморена - мозъка ми зацикля и ми се е случвало да  кажа някоя каша от всички езици, дето знам... Joy Добе, че са ми свикнали и на никой от познатите ми не му прави впечатление вече. Днес пък например, исках да обясня за една среща и вместо да кажа tapaaman, взех, че се изцепих tapan и всички изпопадаха от смях и после до края на деня се бъзикаха с мен кого съм утрепала миналата седмица.... hahaha Хем, уж знам разликите, ама понякога когато бързам и правя такива грешки.

Ралинце
,
не помня дали ти благодарих за нещата, които си ми пратила...Ако не - Аз съм в такъв етап от ученето на езика, че всичко ми е от полза - ако нещо не мога да намеря в един учебник, търся в друг, в интернет и така...

Вале, как е малкия сладур? Имате ли нови номера в програмата от бели?

Ох, спирам вече, че времето напредна, а и моите диванета сега ще кажат, че са гладни....

На всички вас и на останалите, които не съм изброила поименно - много  Hug и

# 111
мммм дааа, Мама - абсолютно е така - Пчеличка пак е права  Hug Между другото и аз така съм имала много често такива моменти почвам на шведски, след което английски и по някое време български - да не ти казвам каква забава пада.  hahaha
Ей Маргииии, колко се радвам да те чуя  Hug Браво че се появи да кажеш как върви  Party
Успех  Hug

Момичета, как сте сладурки? Хайде пишете какви ги вършите?
 Hug

# 112
Пчели, одеве случайно попаднах на това и не мога да се сдържа да не ти го пратя за поздрав....

# 113
Иииии,мерсиии  love001  love001  love001  love001много е сладко това пчеле hahaha

# 114
Нали си знаеш, че те обичам

# 115
Привет и от мен момичета,

А за изцепките, аз понякога инстинктивно си отговарям с "да" и "не" на въпроси, а ако пък някой ми пише на български обръщам на руски  Joy (както вече една от вас забеляза). На мен ми беше много забавна грешката с "Olen pahoillani" и "Olen paholainen"  newsm62

Марги,не се притеснявай, благодари ми преди няколко страници. С каквото мога ще помогна ,разбира се.

Дъндич дръж се, да не се дадеш на тъпите вируси

Ама Пчели , то наистина всички са се скрили , или пък са kiireinen  Thinking  А за заека....хахаха, направо ме разби, но си адкси права имат нещо общо, погледа ли , усмивката ли ...

Хайде сега да ви пожелая и аз лека нощ и сладки сънища,че Сънчо ме зове!

# 116
Добро утрооооо!

Оф, една сутрин да успея да изпреваря Дънди и Пчели с кафето....

Хайде девойки, днес е петък и след това - почивка! Wink

Хубав ден на всички! Hug

# 117
Ехооооо сладуранкииии  smile3533 smile3558

Марги, мерси мила за хубавото кафенцееее - мммм че хубаво ей сега ще си сипя  Party
Ралинце, няма да се давам на гадния вирус  #Cussing out любимия го изкара същия и сега аз - за сега удържам с антиоксиданти, витамини и бабини рецепти. Малко гласа ми е променен, но иначе съм ок.
Пчеличко, как е настроението тази сутрин?
Пъпи, къде се затри бе мило?
Мама, Валенце  Hug
Момичета за всички хубав ден от мен  Hug

# 118
Рали, много благодаря за уроците. Още не съм ги слушала, тъй като преди малко си дойдох от командировка.

Момичета, ще ви бъда благодарна, когато споменавате нещо на фински, и стига да не ви затруднява, да пишете в скоби и превода,  Crazy че аз съм доста начинаеща.

В предишния пост Рали нещо спомена, че е "телефон", доколкото разбрах ... ама другото не го разбрах какво е  Joy

Приятен уикенд   bouquet

# 119
Moikka kaikki ihanat ihmiset !

Общи условия

Активация на акаунт